Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel kmitá od rána do večera, aby nás zaopatřil-ke stálému zaměstnání ještě živnost, do večera a většinou i víkendy mívá zakázky. Ani by mě nenapadlo po něm něco doma chtít(domácí práce),tak tak nějak cítím, že je tohle na mě. Ale kdyby přišel z práce a válel se doma, zatímco já bych se nezastavila, tak bych po něm chtěla taky aby mi pomáhal.
@fashion_victim83 píše:
Tak kazdy to ma jinak, ja na jeho uspavani čekat nemuzu, kdyz rano musi byt dite ready do skolky.Krom toho, co teda delas ty, kdyz i dite úspava kazdy den chlap?
Lol. Starám se o dítě, dokud nepřijde z práce. Překvapivě ![]()
Krom toho, že on vstává k dítěti v noci, stará se o něj, když se chci vyspat nebo odpočinout.
@fashion_victim83 píše:
A o tom to je, on je mezitím v praci a pak doma uspava a v noci stava a ty mezitím odpocivas. Takze on ma po praci druhou směnu az do noci a tak furt dokola. Spravedlnost jak svina.
zajimave to otacis. Ano, prijde domu v 8 a 2 hodiny se venuje synovi a hraje si s nim, pak ho teda jde ulozit ke spanku. To ale za zadnou druhou sichtu nepovazuju, takze neni treba dramatizovat.
Mit chlapa od rana do vecera v praci a aby dite pomalu nevedelo, jak tatinek vypada? Dekuju, to prenecham jinym. Po takovem rodinnem zivote jsem nikdy netouzila.
A ze k nemu v noci vstava? Nedela to uplne kazdou noc, ale tak 2-3× do tydne ano.
No a? Vsak je to taky rodic, chce se starat, tak mu v tom branit nebudu.
Krome toho je to empaticky chlap, ktery nastesti vi, co takova pece o hyperaktivni dite obnasi. Pokud to nejaka hrdinka chce delat 24/7, tak prosim. Ja takova nejsem a tak jakoukoli pomoc jedine vitam.