Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
prosím můžete mi poradit, kde si založit stránky s obsahem našeho rodinného života? Chtěla bych pro děti, takovou hezkou památku. Začínají se nám hromadit akce, fotky, dceřiné krásné výrobky z keramiky a tak bych to vše chtěla mít na pěkných rodinných stránkách. Jaké máte vy? Děkuji moc za tip.
To bych si spíš založila nějáké album ale určitě ne webové stránky
![]()
@sromulenka Omlouvám se, ale pro mě je to dost hrozná představa…
Taky se přikláním k albu. Je to sice retro, ale daleko lepší, než mít soukromé fotky vyvěšené veřejně na internetu…
Synovi vedu deníček. Vkládám tam fotky a píšu poznámky. Na net bych nedávala nic.
Webové stránky jsou blbost, celkově na internet (tedy ani na FB) bych to nedávala, udělejte nějaké klasické album, kam to všechno budete zakládat. Jak radí @Petruna21
Tak nechte vyrobit par fotoknizek.
Rozhodne bych nevystavovala celej zivot svy rodiny na web. ![]()
Proc ne? Blog a uzamknout ho pro veřejnost. Vždyť album na netu je v podstatě totéž, jen s omezenými možnostmi oproti blogu aspon myslím, jistá si nejsem. Ale blog je v rozhodně osobnější. Pokud jste myslely papírové album, tak to určitě, ale proč ne i stránky? Vždyť si tam rodinka může postupně psát i komentáře a vzkazy, jak děti porostou, bude z toho taková živá kronika. To je hezký ne? Nevidím na tom nic blbýho, nebo v čem vidíte nesmyslnost?
Moje děti se narodily v době, kdy internet byl taky novorozeně a docela mne mrzi, že tuhle možnost jsme neměli
@adresa píše:
Proc ne? Blog a uzamknout ho pro veřejnost. Vždyť album na netu je v podstatě totéž, jen s omezenými možnostmi oproti blogu aspon myslím, jistá si nejsem. Ale blog je v rozhodně osobnější. Pokud jste myslely papírové album, tak to určitě, ale proč ne i stránky? Vždyť si tam rodinka může postupně psát i komentáře a vzkazy, jak děti porostou, bude z toho taková živá kronika. To je hezký ne? Nevidím na tom nic blbýho, nebo v čem vidíte nesmyslnost?
Moje děti se narodily v době, kdy internet byl taky novorozeně a docela mne mrzi, že tuhle možnost jsme neměli
Protože co jednou pošleš do sítě, to pak může věky někde kolovat.
Asi bych si stahla nekde program na tvorbu fotoalb a v tom to postupne delala a doplnovala, nemas to sice úplně online, ale aspon to bude v elektronicke podobe a bud to pak muzes vytisknout nebo ne…
ale zadny blog bych rozohdne nezakladala ani na fb ani rajce nic… co jednou na net vlozis, už z nej nikdy nedostanes… a zamykat si to muzes jak chces… ani smazani nepomuze. to bych tomu decku nedelala.
My mame na fotky fotoalba. Poklady, pamatky, vykresy davam do specialni krabice. Na net bych nedavala nic ![]()
Nechci klasické album, neboť na vyvolání fotek nemám čas, ani se v tom procházet. Proto bych chtěla SAMOZŘEJMĚ UZAVŘENÉ stránky, kam se dostaneme jen my.
@sromulenka píše:
Nechci klasické album, neboť na vyvolání fotek nemám čas, ani se v tom procházet. Proto bych chtěla SAMOZŘEJMĚ UZAVŘENÉ stránky, kam se dostaneme jen my.
Tak ono i na net to musíš probrat, přece tam nehodis úplně vše