Mateřská jako vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4749
30.11.15 17:27

Nechapu tyhle submisivky, nic ve zlem zakladatelki, ale zpusobila sis to sama tim, zes to od zacatku akceptovala. Postavit se za sve nazory a vymezit hranice neni delat zlo.

Jak to bude za par let? Mala bude vic pislouchat babicku a ty jako matka na druhe koleji, to chces? Ano, ona je tam doma, jeji pravidla. Ty jsi zase matka, tvoje pravidla, co ti ma co zakazovat? Slusne podekuj za radu a udelej dle svehi, udelej si svuj program pres den a hotovo. Co se tyce lezeni do postele, sice jeji dum, ale tohle je moc. Proste ji slusne vysvetli, ze loznice je tve soukromi a at klepe a pripadne si mslou bere k sobe, ze lezis polonaha a neni ti to prijemny..naopak to treba pomuze i ve vztahu s manzelem, jednou za cas si vezme ditko po ranu k sobe a vy dva mate cas pro sebe.

Hlavne se ozvi jinak ztratis u male autoritu a vztah s muzem bude horsi a horsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
30.11.15 18:47

Poučení pro ostatní: Ať už se tchyně zdá býti ze začátku jakkoliv milá, nikdy s ní nebydlete! :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
30.11.15 19:58

Svatá pravda, protože z milé tchýně se stane nepřítel č.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
30.11.15 20:12
@Gabi91 píše:
Ahoj holky, ráda bych znala váš názor, radu…
Jde o to, že co jsem na mateřské a bydlíme s přítelem a jeho rodiči, se cítím hůř a hůř a bohužel je to znát i ve vztahu. :(
Vždycky jsem byla člověk plný elánu a snažila se být optimista, ale čeho je moc.. Jde prostě o to, že tchýně si zvykla k nám chodit jako do svého. Všechno co se dělá, se dělá podle ní (napr. ona chce někam jit a nemá s kým, tak se náš program přizpůsobí), mám od ní zákaz malé dávat kupované příkrmy a vůbec od ní denně dostanu deset rad co a jak mám dělat.
Hrozně mě to dusí a nemám čas a hlavně kde si v této prdelce světa odpočinout.
Pak jsem hrozně protivná na přítele a dělám žárlivé scény, protože v posteli to jde taky do kvítek… No aby ne, když se nám do ní každou sobotu napakuje jeho máti, protože se musí jít honem pomazlit s malou.. :roll:

Jediná rada zní, odstěhovat se, na to nic jiného neplatí. S tchýní to nikdy nebude dobré, věř mi, i kdyby byla sebemilejší, vždycky Ti bude kecat do života. Vím, o čem mluvím. Není nad to si to udělat všechno po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
1.12.15 09:45
@Gabi91 píše:
Ahoj holky, ráda bych znala váš názor, radu…
Jde o to, že co jsem na mateřské a bydlíme s přítelem a jeho rodiči, se cítím hůř a hůř a bohužel je to znát i ve vztahu. :(
Vždycky jsem byla člověk plný elánu a snažila se být optimista, ale čeho je moc.. Jde prostě o to, že tchýně si zvykla k nám chodit jako do svého. Všechno co se dělá, se dělá podle ní (napr. ona chce někam jit a nemá s kým, tak se náš program přizpůsobí), mám od ní zákaz malé dávat kupované příkrmy a vůbec od ní denně dostanu deset rad co a jak mám dělat.
Hrozně mě to dusí a nemám čas a hlavně kde si v této prdelce světa odpočinout.
Pak jsem hrozně protivná na přítele a dělám žárlivé scény, protože v posteli to jde taky do kvítek… No aby ne, když se nám do ní každou sobotu napakuje jeho máti, protože se musí jít honem pomazlit s malou.. :roll:

Okamžitě odstěhovat, společné bydlení s rodiči může fungovat pouze za předpokladu, kdy se respektuje soukromí obou rodin… tohle nedopadne dobře :nevim: Proč tam bydlíte?
omlouvám se, jestli už to tady zaznělo, teprve dočítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.12.15 10:52

Holky, vcera jsem nad tim cely den premyslela.. docela me prekvapilo, kolik z vas by se hned stehovalo (zbytek tchyni zamcel). :nevim:
Mozna jsem moc submisivni nebo mam nizke sebevedomi, jak tu nekdo psal, ale me zas prijde sproste se takto chovat k nekomu, kdo me toleruje ve vlastnim baraku. Taky pocitam s tim, ze jednou budu tchyne a nechtela bych se dockat toho, ze se moje dcera s pritelem budou zamykat nebo ze on me tak nesnese, ze ji rekne-bud ja nebo tvoje mati! A stehujem se!
Mate ale pravdu, ze si za to muzu sama. Nikdy jsem nerekla, co mi vadi. Takze podle ni je spokojenost na obou stranach. Pritel je taky jiste rad, ze mati vydycham…ale jak tu nekdo zminil, nechci aby mi ve finale vychovavala decko a organizovala zivot. Ona je hodna zenska, jen je moc hrrr na malou a proste pak nebere ohledy..Budu se s ni zkouset domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
1.12.15 10:58
@Gabi91 píše:
Holky, vcera jsem nad tim cely den premyslela.. docela me prekvapilo, kolik z vas by se hned stehovalo (zbytek tchyni zamcel). :nevim:
Mozna jsem moc submisivni nebo mam nizke sebevedomi, jak tu nekdo psal, ale me zas prijde sproste se takto chovat k nekomu, kdo me toleruje ve vlastnim baraku. Taky pocitam s tim, ze jednou budu tchyne a nechtela bych se dockat toho, ze se moje dcera s pritelem budou zamykat nebo ze on me tak nesnese, ze ji rekne-bud ja nebo tvoje mati! A stehujem se!
Mate ale pravdu, ze si za to muzu sama. Nikdy jsem nerekla, co mi vadi. Takze podle ni je spokojenost na obou stranach. Pritel je taky jiste rad, ze mati vydycham…ale jak tu nekdo zminil, nechci aby mi ve finale vychovavala decko a organizovala zivot. Ona je hodna zenska, jen je moc hrrr na malou a proste pak nebere ohledy..Budu se s ni zkouset domluvit ;)

Ty jsi vážně trubka, najednou to vyznívá, že vlastně o nic nejde, že je vše ok a nějak se domluvíte, byť včera jsi se tu pomalu skládala :nevim:
Jsi strašně alibistická-sice je to její dům, ale VY TŘI jste rodina a soukromí potřebujete. Pokud to nedokáže akceptovat, pak to odstěhování je to jediné možné řešení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.15 11:11

@Gabi91 Až ti bude dítě běhat každý den dolů za babičkou, první co uslyšíš až vstane „já chci za babičkou“, celý den budeš poslouchat babička, babička.. ta mi všechno dovolí!…předpokládám, že se tu zas ukážeš a budeš vyřízená, ale už bude pozdě, později než je teď!

Ale tady každá rada drahá.
Hodně štěstí s „domlouváním“. :lol: :kytka:

An. W.

• Citovat
  • Upravit
8288
1.12.15 11:26
@Gabi91 píše:
Mate ale pravdu, ze si za to muzu sama. Nikdy jsem nerekla, co mi vadi. Takze podle ni je spokojenost na obou stranach. Pritel je taky jiste rad, ze mati vydycham…ale jak tu nekdo zminil, nechci aby mi ve finale vychovavala decko a organizovala zivot. Ona je hodna zenska, jen je moc hrrr na malou a proste pak nebere ohledy..Budu se s ni zkouset domluvit ;)

tak nějak nechápu, co teda vlastně chceš. Jsi vyřízená z toho, že nemáte soukromí, přitom tě překvapují rady jako odejít nebo klíč. Měla by ses probrat, podle mě to nedáš, váš vztah to nedá. Chlap se tě nezastane, jak píšeš. A každá tchýně by si měla uvědomit, že mladí soukromí potřebují jako sůl. Nebo až budeš tchýně, tak budeš taky pravidelně snídat s mladýma? Budeš bez klepání lézt snaše do postele? A budeš si opravdu myslet, že to tak je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.12.15 11:30

@Gabi91 mám z tebe pocit, že to ani řešit nechceš. Že se vlastně nic neděje. No dříve nebo později přijdeš na to, že domluva nestačila a budeš toho hodně litovat. Ale to už bude pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.12.15 11:32

@Gabi91 jo a ještě. Já bych ani ze sexu nic neměla, protože bych se furt bála jestli mi tam náhodou nevleze tchýně :zed: veř, že to nulové soukromí tě začne hoodně štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
1.12.15 16:10

No samozřejmě, že to řešit nechce, když vidí, že jediné řešení je to nejnáročnější - musela by překopat svůj život, hodit opratě do rukou, přesvědčit k tomu manžela, možná tam vidí hrozbu rozchodu, možná ví, že manžel by na odchod nepřistoupil, že je to mamánek.

Prostě vidí, že řešení je jediné a není jednoduché a tak to radši zaplácne alibismem.

mám spoustu známých, které radši snáší debilní zpackaný život, protože se jim nechce udělat rozhodnutí, z něhož by jim bylo ještě hůř (rozchody, rozvody, atd)
tak si to pak vlastně obhájí, že jako dobrý, že na tom mohou být hůř…no, mohou (třeba že ji přítel řekne, at jde do háje a bude z ní matka samoživitelka) a nebo líp (překecá manžela, případně si najde někoho, kdo nen baba, ale chlap a dovede ji plně zaopatřit i bez svojí maminky a jejího baráku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.12.15 16:52

@Niemeyer
Tak tady je videt, ze nektere uzivatelky z par radku poznaji jak mam zpackany zivot, partnera mamanka a moji osobnost.
Ja jsem z tehle diskuze dostala co jsem chtela-nektere mi otevrely oci a divam se ted na to i z druhe strany.
Timto je pro me tema uzavrene a ted me omluvte, jdu uklizet, varit a pect podle tchyne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.12.15 18:54

@Gabi91 Když ti tenhle život vyhovuje, tak nechápu smysl téhle diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.12.15 18:56
@Gabi91 píše:
@Niemeyer
Tak tady je videt, ze nektere uzivatelky z par radku poznaji jak mam zpackany zivot, partnera mamanka a moji osobnost.
Ja jsem z tehle diskuze dostala co jsem chtela-nektere mi otevrely oci a divam se ted na to i z druhe strany.
Timto je pro me tema uzavrene a ted me omluvte, jdu uklizet, varit a pect podle tchyne :P

To jsi nám to tedy nandala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová