Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabi91 no tak nebudete tam zit vecne, ne? Odstehujte se jinam sami. A pokud je to rodinny barak, tak i tam se daji stanovit pravidla a hranice, ale ty jste meli mit stanivene uz davno
je to Tve dite e Tve rozhodnuti, cim ho krmis atd. Kde teda zijete?
Tyyjo, tak to bych raději bydlela v garsonce, než s tchyni (nebo i vlastni
Přítel jeji rady bere, prý každá rada dobrá. Jinak mu to nepřijde divné..je to jeho máma. Odstehovani je nereálné, hlavně kvůli práci ![]()
No co dodat. Já mám zlaté tchánovce a i mé rodiče, ale bydlet bych s nimi nechtěla. Každý si rád děláme věci po svém. Tobě nezbyde nic jiného, než přítelovi říci, aby to mamince vysvětlil, protože už ti to přerůstá přes hlavu. Nejlepší je bydlet ve vlastním, i kdyby to mělo být 1kk.
@Gabi91 píše:
Přítel jeji rady bere, prý každá rada dobrá. Jinak mu to nepřijde divné..je to jeho máma. Odstehovani je nereálné, hlavně kvůli práci
to v miste neni jine bydleni nez u rodicu?
a jinak ono to tak byva, ze proste dvougeneracni souziti skripe. neznam snad nikoho, kdo by s tchanovci vychazel tak dobre, ze by dlouha leta zili ve spolecnem spokojene a bez aspon nejakych problemu. (vlastni rodice vetsinou clovek snasi daleko lip)
A s tou postelí..je sobota ráno, přítel dělá snídani a já jsem s malou ještě v posteli. Ona příjde lehne si vedle ní a už jí nezajímá, že mám jenom triko a kalhotky
pak s náma posnídá a jde…
@Gabi91 píše:
Přítel jeji rady bere, prý každá rada dobrá. Jinak mu to nepřijde divné..je to jeho máma. Odstehovani je nereálné, hlavně kvůli práci
Objednej se na psychiatrii. Za chvíli to budeš potřebovat, objednací lhůty jsou většinou dlouhé…
Promiň
Musíš začít u přítele, jinak budeš mít peklo.
@Gabi91 píše:
poradila bych mu tedy, at si vylize zadel, kdyz kazda raa dobra.
Nevim co poradit, myslela jsem, ze je vseobecne znamo, ze vicegeneracni bydleni je casto katastrofa, to vezeni sis na sebe vyrobila sama, promin.
Asi bud se jasne a jefnoznacne vuci tchyni vymezit, poridit zamky, zamykat, delat, co uznas ty za vhodne, nebo pozadat chlapa k reseni bydleni jinde.
Mas k dispozici auto? Na male vesnici mi to prijde jako nezbytnost.
@Gabi91 píše:
A jak dlouho máš v plánu takto přežívat? Rychle začni pracovat na chlapovi a dostaň vás od tama, jinak zblázníš.
To obýváte všichni jednu bytovou jednotku?
@Gabi91 píše:
A s tou postelí..je sobota ráno, přítel dělá snídani a já jsem s malou ještě v posteli. Ona příjde lehne si vedle ní a už jí nezajímá, že mám jenom triko a kalhotkypak s náma posnídá a jde…