Mateřská v den svátku

17
5.5.20 11:23

Mateřská v den svátku

Dobrý den přeji mám dotaz ohledně mateřské která chodí vždy 8. v měsíci a zrovna tento měsíc osmého vychází na pátek a to je svátek..můj dotaz tedy zní nevite nekdo jestli kdyz je ten svátek jestli ta mateřská přijde driv a nebo později? Vím že když osmého vychází na víkend vždy je později ale nevím jak to chodí když dané datum vychází na svátek.. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
5.5.20 11:26

Ja s to nikdy nehlidala, ale jestli mas zkusenost s posunutim kvuli vikendu, tak ve svatek to bude stejne..svatek= nedele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.5.20 11:32
@Melodie91 píše:
Ja s to nikdy nehlidala, ale jestli mas zkusenost s posunutim kvuli vikendu, tak ve svatek to bude stejne..svatek= nedele

Ano když to vyjde na víkend je vždy v pondělí ale kamarádce chodí mateřská jinak v jiné datum a minulý měsíc ji to vyšlo na velikonoce a přišli ji dřív takže vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
5.5.20 11:36

A není to snad jedno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
5.5.20 11:37

A není to jedno, buď Ti přijde ve čtvrtek nebo v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.5.20 11:38

Zeptat se můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
5.5.20 11:42
@Anuhea píše:
Zeptat se můžu :)

Muzes, ale nic se nedozvis, vyplatni termin neni pevny, klidne to muze prijit treba az 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.5.20 11:53

Ptám se jen jestli s tim měl někdo už zkušenost vím že to může přijít později :) Ale jestli se třeba někomu stalo že to přišlo dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
5.5.20 12:02

@Anuhea tak zrovna mateřská mi chodila pokaždé jinak, někdy 4. někdy 7., někdy něco mezi tím.

Rodičák vždy 10., když to byl svátek nebo víkend, tak hned následující pondělí. Minulý měsíc poprvé v životě došel dříve, 9. před Velikonoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
5.5.20 12:18

@Oliverka28 hele, jedno to je (třeba já se netřepu na peníze), ale mě s tím neuvěřitelně točí. Jde o nějaký řád a princip. Koukala jsem schválně na výpis, kdy mi došel RP a pohybuje se od 6. do 10. dne v měsíci. Teď to řeší matky na fb. Jedna někde slyšela, že odesílají peníze vždy 5., jiná zase sdílela, že výplatní termín je 7.5. Tuto informaci si ale musela vyžádat mailem přímo z ÚP. Nevím, jaký tedy mají algoritmus odesílání, asi podle počasí :nevim:. Já taky musím platit některé věci pravidelně a ne jak se mi zachce. Mám ráda řád, takže mi vadí, že tady žádný není a že o výplatní termíny si musíme psát na ÚP a nejsou nikde zveřejněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.5.20 13:07
@nesssinka píše:
@Anuhea tak zrovna mateřská mi chodila pokaždé jinak, někdy 4. někdy 7., někdy něco mezi tím.Rodičák vždy 10., když to byl svátek nebo víkend, tak hned následující pondělí. Minulý měsíc poprvé v životě došel dříve, 9. před Velikonoci.

Ano. i kamarádce přišel minulý měsíc dříve všude to chodí jinak podle kraje.. me rodicak chodí osmého pravidelně ale ve svátek právě nevím asi podle názoru přijde později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
5.5.20 13:13

@Petula306 Termin je do konce mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
5.5.20 13:16

@j.a.n.i1 píšou kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
5.5.20 13:22
@Petula306 píše:
@Oliverka28 hele, jedno to je (třeba já se netřepu na peníze), ale mě s tím neuvěřitelně točí. Jde o nějaký řád a princip. Koukala jsem schválně na výpis, kdy mi došel RP a pohybuje se od 6. do 10. dne v měsíci. Teď to řeší matky na fb. Jedna někde slyšela, že odesílají peníze vždy 5., jiná zase sdílela, že výplatní termín je 7.5. Tuto informaci si ale musela vyžádat mailem přímo z ÚP. Nevím, jaký tedy mají algoritmus odesílání, asi podle počasí :nevim:. Já taky musím platit některé věci pravidelně a ne jak se mi zachce. Mám ráda řád, takže mi vadí, že tady žádný není a že o výplatní termíny si musíme psát na ÚP a nejsou nikde zveřejněné.

Ale vždyť tady je řád, peníze musí přijít do konce následujícího měsíce, za který to je vyplaceno. A pokud ty máš nastavené platby např. do 15.dne v měsíci, tak to taky můžeš poslat 7. den nebo 9. den a je to úplně jedno, nikdo tě nenutí posílat tu částku přesně v konkrétní den.
Nechápu, proč si o výplatní termín psát na ÚP, prostě buď mi rodičák do konce měsíce přijde a je to v pořádku, nebo nepřijde a můžu to reklamovat. Platby si snad všude nastavuju tak, abych na ně vždycky měla, tzn. buď si na účtu musím nechat dostatečnou rezervu, nebo si nastavit platby na co nejzazší termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
5.5.20 13:24

@zrcadlo no ale já nenašla ani to pravidlo „do konce následujícího měsíce“ :nevim: asi jsem teda slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí