Matka mě jen kritizuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
2.9.17 20:15
@Anonymní píše:
Ahoj. Nezlobte se, že píšu anonymně, ale můj dotaz se týče mé matky. Jen tak jsme se bavily a řekla mi, že si nenajdu chlapa, kvůli tomu, že jsem při těle, že můžům se líbí štíhlý ženský, že pořád jen jím. Nejsem tlustá jen mám pár kilo navíc. Na to jsem jí odpověděla, že i plnoštíhlé ženy mají muže, ale ona mi řekla, že jsou třeba spolu už dlouhou a že je něco jinýho když ženská přibere v manželství a něco jinýho, když se chce ženská seznamovat. Věkově mi bude kolem 3O let. Co si o tom myslíte?

Od matky bych spíše očekávala podporu, ale bohužel, matky dovedou být někdy hodně kritické vůči svým dětem. Třeba to nemyslí špatně, ale neumí to podat. Jinak, jestli máš pár kilo navíc, a jinak o sebe pečuješ, umíš se obléci a upravit, pak bych byla v klidu. Znám dost mužů, kterým se velmi líbí ženy, které jsou plnoštíhlé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.9.17 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj. Nezlobte se, že píšu anonymně, ale můj dotaz se týče mé matky. Jen tak jsme se bavily a řekla mi, že si nenajdu chlapa, kvůli tomu, že jsem při těle, že můžům se líbí štíhlý ženský, že pořád jen jím. Nejsem tlustá jen mám pár kilo navíc. Na to jsem jí odpověděla, že i plnoštíhlé ženy mají muže, ale ona mi řekla, že jsou třeba spolu už dlouhou a že je něco jinýho když ženská přibere v manželství a něco jinýho, když se chce ženská seznamovat. Věkově mi bude kolem 3O let. Co si o tom myslíte?

Myslím, si, že tě máma chtěla nakopnout k tomu, aby jsi o sebe začala pečovat víc, zhubnout, prostě se líbit, skoro každá máma chce mít atraktivní dceru. Akorát to řekla dost něštastným způsobem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
2.9.17 20:20
@Anonymní píše:

Počítám, že Tvoje matka je krásná a štíhlá a nápadníci na ní stojí fronty, aby jí mohli podržet dveře… :roll:
Hlavně si neber do hlavy, že si nikoho nenajdeš, protože to je blbost. Buď otevřená vztahu a nedávej si žádné bloky, jako že to budeš mít těžké atd. Zbytečně by sis to zkomplikovala. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1054
2.9.17 20:24

Tak to je dobrý výrok, že pak už to nevadí,,když ptáčka lapají pěkně mu zpívají že,, a pak se diví, že má chlap milenku třeba..
když nejsi opravdu obézní, tak každému se vychrtliny taky nelíbí, taková Kim Kardashian kam to dotáhla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.9.17 20:24
@Kobea píše:
Počítám, že Tvoje matka je krásná a štíhlá a nápadníci na ní stojí fronty, aby jí mohli podržet dveře… :roll:
Hlavně si neber do hlavy, že si nikoho nenajdeš, protože to je blbost. Buď otevřená vztahu a nedávej si žádné bloky, jako že to budeš mít těžké atd. Zbytečně by sis to zkomplikovala. :hug:

Přesně. Je to o tom, jestli se má žena ráda, a jaké má sebevědomí. Mám jednu kolegyni, která váží cca devadesát kg, ale umí se bezvadně vyfiknout, a je to sebevědomá a veselá baba. A chlapi ji někdy uhánějí tak, že jí to až ruší v pracovním procesu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.9.17 20:44
@nostress píše:
Přesně. Je to o tom, jestli se má žena ráda, a jaké má sebevědomí. Mám jednu kolegyni, která váží cca devadesát kg, ale umí se bezvadně vyfiknout, a je to sebevědomá a veselá baba. A chlapi ji někdy uhánějí tak, že jí to až ruší v pracovním procesu. :D

zvláštní je, že chlapi, který si můžou fakt vybírat, sportovci, herci, zpěváci, s žádnou 90 kg nechodí, čím to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.9.17 20:49
@pohledzdruhestrany píše:
zvláštní je, že chlapi, který si můžou fakt vybírat, sportovci, herci, zpěváci, s žádnou 90 kg nechodí, čím to je?
…sportovci, herci, zpěváci..to je kategorie, která si může vybírat? :D Tak asi ano, když myslíš, že ramínka na šaty, s IQ tykve/neříkám, že všechny/ jsou ideál, pak to podle toho vypadá. Je to velmi povrchní. Ale každému, co jeho jest. Ať si každý hledá k sobě to, co se jemu líbí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.9.17 20:52

Mylsím, že je to omezený názor..
Já vidím v ulici páry jeden silnější, druhý hubený. O tom to neni..
jako je jasné, že pokud někdo má k 90 kg, že je to horší, ale záleží co je nadváha, pár kg..
Jesttli vel L a nebo nějaké XXXL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
2.9.17 20:54

Já myslím, že mamka tě chce tímto způsobem ovlivnit, abys dále netloustla a tolik nejedla, zcela jistě to nemyslí špatně a neví, jak tě jinak motivovat, tak mluví o mužích a seznámení, možná to není zrovna šťastný způsob, ale zas bych z toho nedělala kovbojku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.9.17 20:54
@Janasas píše:
Mylsím, že je to omezený názor..
Já vidím v ulici páry jeden silnější, druhý hubený. O tom to neni..
jako je jasné, že pokud někdo má k 90 kg, že je to horší, ale záleží co je nadváha, pár kg..
Jesttli vel L a nebo nějaké XXXL

tlustá ženská je obecně méně atraktivnější, chlap, čím má větší výběr, tím je menší šance, že bude mít za partnerku tlustou ženskou, a ano někteří chlapy mají specifické úchylky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.9.17 20:57

@pohledzdruhestrany zajimavé ale je, že když jsem byly na střední, tak ty průměrné holky- jak vzhledově, tak i postavově měly víc partnerů jak ty ukázkové holky.. :nevim:
Tak atraktivnější asi jo, ale pokud chlap jde někde nabalovat ženskou na sex a nebo na flirt, tak je jasné, že první co ho zaujme prsa, ven, zadek ven, atd..
Ale pak když už jde o bližší seznámení, tak po schůzkách mají šansi i ty ne S :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.9.17 20:59
@nostress píše:
Od matky bych spíše očekávala podporu, ale bohužel, matky dovedou být někdy hodně kritické vůči svým dětem. Třeba to nemyslí špatně, ale neumí to podat. Jinak, jestli máš pár kilo navíc, a jinak o sebe pečuješ, umíš se obléci a upravit, pak bych byla v klidu. Znám dost mužů, kterým se velmi líbí ženy, které jsou plnoštíhlé. ;)

Souhlas :palec:

Ale je bohuzel spousta takovych, kterym se plnostihle libi, ale jako partnerku by ji nechteli a maji je pouze jako sve sexualni „uchylky“.

To mi presne rikal spoluzak, ktery nema babu…Ze si rad pousti videa a baculkami a kdyz jsem se ho ptala, jestli by takovou chtel za partnerku, tak neeee, to by rad nejakou reprezentativni kost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.17 21:00

Zakladatelka mám velikost 40 nebo 42. Chodím upravená i obléknout se umím. Jednou az dva měsíce chodím ke kadeřníkovi atd.

• Citovat
  • Upravit
21111
2.9.17 21:02
@Janasas píše:
@pohledzdruhestrany zajimavé ale je, že když jsem byly na střední, tak ty průměrné holky- jak vzhledově, tak i postavově měly víc partnerů jak ty ukázkové holky.. :nevim:
Tak atraktivnější asi jo, ale pokud chlap jde někde nabalovat ženskou na sex a nebo na flirt, tak je jasné, že první co ho zaujme prsa, ven, zadek ven, atd..
Ale pak když už jde o bližší seznámení, tak po schůzkách mají šansi i ty ne S :)

sorry, ale to je kravina, když má krásnej obličej, vlasy, může mít i mínus jedničky, když má krásný nohy ad. atd. a klidně můžou bejt zadek ven a prsa ven, ale když má ženská lejtka jak patníky, tak to moc věcí nespraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.9.17 21:03

Anonymní.. moji sestřenici máma buzerovala, že je tlustá od 15 let, nastavoval ji diety a to podotýkám max měla 53 kg..
Ona sama měla názor, že nejdůležitější je být hubená a mít vzdělání- to jo, ale to hubená, to brala tak max vel S.. takže klidneě ji v 18 donesla projímadlo..
Jaká je tvoje máma ot by mě zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová