Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65291
19.5.18 13:33

Svatba je nádherná
Mám až husí kůži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@andelka83 píše:
@lucenka někdo nemá rád vzory a krajky. Ty čisté linie na štíhlých ženách se mi líbí. Není první královská nevěsta která zvolila podobně střízlivé šaty.

no popravdě jaký se kolem toho předem dělalo halóo a byly různé tipy, co bude mít na sobě, tak mi tohle přijde prostě takový nijaký. Ne jako šaty na míru od nějakého super návrháře, ale úplně obyčejné šaty z nějakého svatebního salonu :nevim: Takže jsem zvědavá na jejich cenu.

• Citovat
  • Upravit
32871
@Annci píše:
Je krásná. Mám dotaz pro ty, co tomu rozumí. Když si říkali ano (I will), proč se všichni z rodiny koukali do papíru a ne na ně? Je to nějaká součást protokolu?

To jsem si nevšimla, ale napadá mě, pokud je to záměr, tak snad proto, že ty sliby si dávají jeden druhému, soukromě, před biskupem, že to je intimní věc.

Ten černošský sbor je hustý, koukám jak puk, ale je to dobrý..kam ten svět spěje :mrgreen: královna Viktorie by čuměla, ale její století to není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.5.18 13:34
@Malaga píše:
@jdukolem no ty vlasy mohla mít lepší ;)
ale jo je to taková svatba na pohodu…Kate je taková prkenná a občas hází pichlavý pohledy…no nevím…
ale jinak od telky se „drbe“ dobře, to zase jo…
Amal má pěkný šaty, ale ten George je úplně bílej…nějak ztrácí jiskru…

Jo taky koukam že bych jí tam pichla z boku pár sponek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
19.5.18 13:35

Meghan to moc sluší, jednoduché šaty ji sedí, jak se s Harrym uculují, krásný pár.

• Citovat
  • Upravit
32871
19.5.18 13:35
@Petra Z píše:
Svatba je nádherná
Mám až husí kůži

Já též. Za 69 dní se vdávám, jen v úzkém kruhu, neformální svatba, takže jinej level, ale atmosféru bych chtěla mít podobnou. Krásný je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65291
19.5.18 13:36

@andelka83 ju tak ať je svatba krásná a hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.5.18 13:37
@lucenka píše:
tak není potřeba šlehačku, ale čakala bych něco trochu jinýho… teď když sedí, tak se dost krčí rukávy a nevypadá to dobře. Hezčí by byly nějaké krajkované, jak měla Kate.

To je věc názoru mě krajka jako materiál pro rozvedenou ženu nepřijde vhodná no…už ta bílá je z hlediska tradiční svatby jakoby přehnaná nebo jak to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
19.5.18 13:38

Doma sledujeme Suits a od začátku mi byla postava Meghan docela protivná, resp. jsem si říkala, jestli má být taková afektovaná, nebo jestli herečka jen neumí hrát :lol: Moje „krevní skupina“ to není, ale hezká holka to je a na svůj věk nevypadá.
Btw. angličtináři ocení, jak Meghan opakovala slib po knězi, tak ten rozdíl britská x americká výslovnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 13:39

Ty sliby mají krásné. Mrzi mě že my budeme mít jen ano-ano. Já bych toho dokázala nakecat, ale bez předříkávání bych akorát furt brečela při tom.

Příspěvek upraven 19.05.18 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 13:40

@Hazentla hlavně že si rozumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.5.18 13:41

Saty nadherny mela jsem taky dlouy rukav, lodickovy vystrih a zadnou krajku. Presne muj vkus. Akorat ulizle vlasy se mi nelibi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
19.5.18 13:42

@andelka83 Stejný slib se dává při každém církevním obřadu, resp. je pár variant, ale všechny podobné. My jsme si taky slibovali, byl to moc silný okamžik :srdce: A dali jsme to z hlavy, bez předříkávání. :palec: Přišlo nám to takové víc od srdce, než jen opakovat…
Hezká svatba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.5.18 13:43
@andelka83 píše:
Ty sliby mají krásné. Mrzi mě že my budeme mít jen ano-ano. Já bych toho dokázala nakecat, ale bez předříkávání bych akorát furt brečela při tom.Příspěvek upraven 19.05.18 v 13:41

Ja jsem tyhle emocni vylevy hlasila pri pripitku, kdy jsem rikala proc si ho beru a co pro me znamena :lol: dojala jsem sama sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
19.5.18 13:44
@Hazentla píše:
@andelka83 Stejný slib se dává při každém církevním obřadu, resp. je pár variant, ale všechny podobné. My jsme si taky slibovali, byl to moc silný okamžik :srdce: A dali jsme to z hlavy, bez předříkávání. :palec: Přišlo nám to takové víc od srdce, než jen opakovat…
Hezká svatba!

Ani náš není tak hezký a dojemný. První svatbu jsem měla církevní. Já to uměla zpaměti, ženich opakoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová