Měl jít k lékaři, ještě se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27736
3.3.19 09:11
@Anonymní píše:
@ka2ka Jinak partnerovi ano, byli spolu 8 let. Pravidelně daruje krev, plazmu a u toho se delaji testy. Vzhledem k tomu, že je dělají jemu a nikdy jsme neměli žádný problém, ani zanet a ochrana jen HA, tak si zbytek domyslet. Mě nic prostě být nemůže. Mě tyto testy dělali jednou a to je rok, dva zpátky. Nic.

jako ex partnerovi ? nebo tomuhle dárečku?
ale tobě nic být nemůže no tak v to dál doufej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 09:18

@ka2ka Ex partnerovi, pravidelně. Nejsme spolu xx měsíců a od té doby jsem s nikým nic neměla. Až teď.

• Citovat
  • Upravit
27736
3.3.19 09:19
@Anonymní píše:
@ka2ka Ex partnerovi, pravidelně. Nejsme spolu xx měsíců a od té doby jsem s nikým nic neměla. Až teď.

bože ty jsi natvrdlá tenhle tvůj boreček tě mohl čímkoliv nakazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
3.3.19 09:29
@Anonymní píše:
@ka2ka Jinak partnerovi ano, byli spolu 8 let. Pravidelně daruje krev, plazmu a u toho se delaji testy. Vzhledem k tomu, že je dělají jemu a nikdy jsme neměli žádný problém, ani zanet a ochrana jen HA, tak si zbytek domyslet. Mě nic prostě být nemůže. Mě tyto testy dělali jednou a to je rok, dva zpátky. Nic.

Ty jsi ale hloupy troll… Najednou dava plazmu, tak mu nic nemuze byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 09:31

@j.a.n.i1 Nauč se číst, pak komentuj. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
27736
3.3.19 09:31
@j.a.n.i1 píše:
Ty jsi ale hloupy troll… Najednou dava plazmu, tak mu nic nemuze byt…
:mrgreen: ex dává plazmu takže jí nic být nemůže i když mezi tím spala s borečkem co má kdoví co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
3.3.19 09:39

aha, takže je to ten spalničkovej. Nejprve spalničky, pak syfilis. Pěkný kámoš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
3.3.19 09:49
@ka2ka píše:
bože ty jsi natvrdlá tenhle tvůj boreček tě mohl čímkoliv nakazit

ale od toho přece taky nic mít nemůže, ten přece měl partnerky kdysi dávno a zdravé, ne? :nevim: to, že si teď chová ptáka Ohníváka, je jen nepodstatný detail, ze kterého pro ní nic zásadního neplyne, ne, jí zatím žádná tělesná část ještě pořád neodpadává, přece, tak co by jí mohlo být… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27736
3.3.19 09:52
@sagina píše:
ale od toho přece taky nic mít nemůže, ten přece měl partnerky kdysi dávno a zdravé, ne? :nevim: to, že si teď chová ptáka Ohníváka, je jen nepodstatný detail, ze kterého pro ní nic zásadního neplyne, ne, jí zatím žádná tělesná část ještě pořád neodpadává, přece, tak co by jí mohlo být… :think: :nevim:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.3.19 11:03
@iPodPrd píše:
@Mutlice
Vy jste tak šikovná, že nás oba tak znáte :palec: Ještěže vás máme, potvrdila jste mi, že je mi cizí názor totálně volnej. Že vám to přijde divné, tak jako co? :lol: Jinak, když už čtete A, přečtěte si i B a nechytejte se jen toho co se vám hodí, pak takovou slátaninu nevypistíte. Hezký víkend, já se jdu mrknout do aplikace abych už stála venku a chlap byl co nekratší dobu na zákazu :*

kopejte kolem sebe, jak chcete. asi jsem uhodila hřebík na hlavičku, mít chlapa pod dozorem, není normální. ale jestli jemu to nevadí, je to v pořádku. každému, co jeho jest :) je to vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
3.3.19 13:49

@Mutlice Proboha ženská, naučte se číst, nic o kontrole jsem nepsala, ještě když to ani nepřišlo z mého nápadu :roll: No, ale děkuju, chyběla mi motivace k dnešnímu učení, stát se ze mně taková pologramotná čaramura, tak si to radši hodím. Hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
3.3.19 15:59
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Nauč se číst, pak komentuj. Děkuju

Ty se nauc psat… Pritel je nekdo s kym jsem aktualne a ne pred x lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 17:45

@j.a.n.i1 přítel je přítel a ne partner. Ale asi to ani každý jinak :)

• Citovat
  • Upravit
101919
3.3.19 19:05

Ale houby, neumis psat a ted se to snazis okecat ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.3.19 20:06
@iPodPrd píše:
@Mutlice Proboha ženská, naučte se číst, nic o kontrole jsem nepsala, ještě když to ani nepřišlo z mého nápadu :roll: No, ale děkuju, chyběla mi motivace k dnešnímu učení, stát se ze mně taková pologramotná čaramura, tak si to radši hodím. Hezký den :hug:

Já jsem to četla celé. Pokud potřebuji na minuty vědět, kdy dorazí kvůli večeři, včasné oblíkání a obouvání atd., nebo stačí špatné počasí a já /cituji/ celá šedivá potřebuji okamžitě po zatažení ruční brzdy od něj echo, případně z aplikace uvidím, že dojel atd, tak z mého pohledu pod kontrolou je. četla jsem i, že to navrhl sám. Třeba nechtěl pořád dokola odepisovat na smsky, volat 100× za den a hlásit polohu, třeba toho měl plné zuby a tohle je pro něj lepší. Pro mě to pořád zůstává nesvobodu a kontrolou. Nazývejte mě pologramotnou, čurymurou nebo jak, zkrátka v životě se bohužel s pomocí různých aplikací vytrácí už i selský rozum. Ani na jednu z těch uvedených situací, které to má usnadňovat, není třeba mít aplikaci. Pokud vám vyhovuje mít i na ritunní denní úkony „navigaci“, je to vaše věc. Uzavřeme to, je to škoda času pro nás obě. Každopádně vám taky hezký večer, vůbec to nemyslím zle. Já urážlivá nejsem, už vůbec ne ve virtuálním prostoru, a také nemám ve zvyku používat invektivy. Takže přeji hodně zdaru v životě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí