Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To šel s tou vaší pohlavní nemocí co chytil z tvého orálu? Prosímtě klid ![]()
Vem si lexaurin. Promiň, ale tohle není normální. Chlap ti na chvíli nebere telefon a ty už tady zakládáš diskuzi
. Třeba je nějakém dalším vyšetření.
Jako taky bych šílel, zaseknout se u doktora, to se jen tak nevidí. ![]()
U doktora byla fronta a pak zasekl se v práci, na silnicích kolony. Moc to hrotíš.
Tak já si u dr bezne vypnu zvonění a pak se mne půl dne nikdo nedozvoni, neb na to zapomenu. Nevysiluj
Nebo ho zavřeli na uzavřené infekční oddělení a sebrali mu mobil
Chudák, ani se nestihl rozloučit
Jestli šel třeba na urologii, tak u nás se kolikrát čeká i 6 hodin než člověk přide na řadu. Třeba se mu nechce telefonovat v čekárně. Čeho se jako bojis? Že se při vyšetření zalíbil nějaké sestricce a dal si s ní rande po pracovní době nebo co??
No me zajima pak vysledek vysetreni ![]()
A jinak plasis zbytecne. Tak si vypnul zvoneni a pospichal do prace, napriklad. Nebo si chce rozmyslet, co Ti rekne.
Já tě chápu, když se mi partner zpozdí a telefon nezvedá (má ho v autě napojený na rádio, takže i kdyby řídil, tak to zvedne), tak si představuju různé scénáře. Ale teda spíš projíždím dopravní info o nehodách na jeho trase, nevím, jak by mi měla diskuze na emiminu pomoct
Teď máme na mobilech nastavené sdílení polohy - prostě navzájem vidíme, kde ten druhý je ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, docela silim. Prosím o anonymitu. Přítel měl dneska zajít k lékaři - pánský problém. V 9 hodin mi psal, že vstává a jde, to bylo asi za půl hodiny.
Je 13:30 a on nebere telefon a ještě se neozval. Do města to má 15 minut autem, sice říkal, že se zastaví ještě v práci, ale stejně… Všude u lékaři měli dnes maxinne do 12 hodinMám nervy????, plasim a nevím co dělat
Možná ufo, třeba se jim vzorek s panským problémeme hodil..
@iPodPrd píše:
Já tě chápu, když se mi partner zpozdí a telefon nezvedá (má ho v autě napojený na rádio, takže i kdyby řídil, tak to zvedne), tak si představuju různé scénáře. Ale teda spíš projíždím dopravní info o nehodách na jeho trase, nevím, jak by mi měla diskuze na emiminu pomoctTeď máme na mobilech nastavené sdílení polohy - prostě navzájem vidíme, kde ten druhý je
Jako nic mi do toho není, ale tohle mi přijde přehnaný a pro mě nepředstavitelný ![]()
Ahoj, docela silim. Prosím o anonymitu. Přítel měl dneska zajít k lékaři - pánský problém. V 9 hodin mi psal, že vstává a jde, to bylo asi za půl hodiny.
Je 13:30 a on nebere telefon a ještě se neozval. Do města to má 15 minut autem, sice říkal, že se zastaví ještě v práci, ale stejně… Všude u lékaři měli dnes maxinne do 12 hodin
Mám nervy????, plasim a nevím co dělat