Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
2.1.13 11:23

Zřejmě máš strach, abys nebyla ve vztahu využívána. Asi mezi vámi nepanuje úplná důvěra…
Nejsem zastánkyní názoru, že péči o děti a domácnost má mít na starosti jenom žena (že je to něco od přírody daného a že by žena měla vařit už jenom proto, že je žena), zvlášť, když chodí do práce na stejných 8 hodin jako muž. V případě, že vydělává jenom muž a živí rodinu je to něco jiného. Je třeba, aby bylo množství práce spravedlivě rozdělené. Pokud tě (a tvé dítě) partner neživí, těžko po tobě může něco požadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441

@KPKristy taky mi to hlava nebere--

nic z toho nemáš - nákupy které nepotřebuješ (tak ať nenakupuje, stejně nevaříš a čokoládu si z mateřský snadno koupíš, a dítě jí jen u babičky :roll: ), dítě není jeho ale platí mu školku, platí 3/4 nájmu - kdyby ho neplatil tak bys žila kde? Pod mostem i s dítětem? A to napíšeš že z toho nic nemáš?? A co víc by sis představovala? Seš docela sobecká ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592

@SlecnaSally no, přijde mi to uhozené, musím uznat. Nebyl náhodou tvůj otec ten typ, že přišel domů, sednul k novinám a k telce a nehnul ani brvou a matk amusela dělat vše? Ono to tím zavání, že máš strach, aby to taky tak nebylo. Nicméně, pokud muž touží po vařeném, ty máš dítě ve školce, tak mu uvař. Není to, že nevíš kam dřív skočit, čas máš. On bude spokojenější a ty budeš mít dobrý pocit, že jemu děláš radost. O tom ten vztah je. Ne nějaké soupeření. Třeba v tom najdeš nakonec zalíbení. Když jsem teď sem tam zahlídla Masterchefa, tak jsem jen zírala a říkala, že bych taky chtěla tohle umět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.1.13 11:24
@SlecnaSally píše:
Když já prostě nejsem schopna pochopit, proč to dělat..jasně, on vydělává, ale pro sebe, já z toho nic nemám…akorát ty nákupy, které nepotřebuju, zaplatí 3/4nájmu, školku…a já sem na mateřské, takže doma je uklizeno apod, to dělat nemusí, to vím, že bych už chtěla moc..

A umíš vůbec vařit? To není nic ve zlém, někdo prostě vařit neumí a je třeba to přiznat. Mě tedy říkají, že jsem feministka, ale kdybych ho měla ráda, tak bych třeba každý druhý den uvařila už jen proto, že bych se doma kopala do zadku a vážila bych si toho, že mi i s cizím dítětem dal domov. Ale musela bych ho mít ráda. Bydlíš u něj i s dítětem, které není jeho, jezdíte po výletech, na nájem jen přispíváš. Máš ho vůbec ráda? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2693
2.1.13 11:24

Vztah není něco za něco. V láskyplném vztahu člověk neuvažuje, že ten vydělává tolik, tak musí přispívat tolik, neodškrtáváš si, co kdo udělal. Já taky zrovna ráda nevařím, manžel to věděl, když si mě bral. Taky lpím na to, aby úplně nezlenivěl a něco doma dělal. Ale jeslti k tomu ty přestupuješ něco za něco, tak brzo opravdu žádný vztah mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
2.1.13 11:25

Nebo svůj dotaz přesměruj na feministky.com , tam ti paní Julča napíše že jsi služka a že doře děláš když nevaříš. Jen jí nepiš že sex je skvělěj, protože by ti poradila ať mu uřízneš koule.Jsou to velice výživný stránky :-D

• Citovat
  • Upravit
5411
2.1.13 11:26
@Timinka píše:
Kdybys nahodou byla s partnerem tehotna
co by musel jako protihodnotu? Tahat na zadech pytel cementu? A porod? Jaka je protihodnota porodu? Nebo to bude muset odmakat dite?

To by byl asi pořádnej bourák :mrgreen: :mrgreen: aspon SUV od mercedesu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.1.13 11:27

@SlecnaSally ještě jsem nečetla komentáře, ale teda mě to příjde dost ujetý :lol: všechno co si napsala.. Mě by v životě nenapadlo takhle přemýšlet.. všechno dělám automaticky, a né že pro chlapa, ale pro mě, pro chlapa a pro malou.. vaření fakt nesnáším, ale vařím, každej den, a maximálně když jsem naštvaná, tak mojemu řeknu, že vaří prostě dneska on, samozřejmě jen když je víkend, ale to se stane tak 3× do roka.. vlastně obstarávám všechno já.. máme to tak nějak rozdělený.. on zařizuje a dělá chlapský věci, okolo domu, zahradu, auta, doma uklízí každý den kuchyň a vynáší odpadky a já dělám zbytek.. někdy mě chytne uklízecí mánie a to musí uklidit celý spodní patro a já uklízím vrchní patro.. vyrovnaný to nikdy nebude, chlap prostě nosí dom prachy, maká v práci a ženská je doma s dítětem a dělá prostě v domácnosti.. já se teda ráda o chlapa starám.. připadám si tak nějak potřebná, jsem ráda důležitá v životě někoho, nepostradatelná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441

@ohýnek :smajlíkpopadajícísesmíchyzabřicho: :potlesk: :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@SlecnaSally ty z jeho peněz nic nemáš? Vždyť sama píšeš, že zaplatí 3/4 nájmu a školku. A netvrď mi, že z nákupu který udělá, si ty nic nevezmeš, ať už jde o jídlo nebo blbej toaleťák. Pochybuju, že jsi živa z čokolády. Zvládla bys z rodičáku zaplatit nájem, školku, veškeré potřeby pro dítě a pro sebe (oblečení atd.), jídlo a další nutné poplatky? Veškeré vybavení v domácnosti, které ulehčuje život i tobě, určitě jsi ho nekoupila sama, že? Vy dva nežijete spolu ale vedle sebe a občas si své žití oživíte sexem, takhle vztah nevypadá, nezlob se. Zamysli se nad sebou, nebo to blbě skončí…a tímhle chováním dáváš opravdu skvělý vzor do života svému dítěti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248

Příspěvek upraven 02.01.13 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.13 11:28
@SlecnaSally píše:
Když já prostě nejsem schopna pochopit, proč to dělat..jasně, on vydělává, ale pro sebe, já z toho nic nemám…akorát ty nákupy, které nepotřebuju, zaplatí 3/4nájmu, školku…a já sem na mateřské, takže doma je uklizeno apod, to dělat nemusí, to vím, že bych už chtěla moc..

ale platí nájem, tak proč mu neuvarit? Sakra ženská jsi doma, dítě máš ve školce, co děláš celý den? A vůbec se nedivím, že se hadate, já takhle jednat se svým přítelem, tak už mě dávno kopnul do pr.ele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.1.13 11:29

Když jsme u toho holky poradte mi co mám dneska uvařit :mrgreen: :mrgreen: nějak mi dochází inspirace :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.1.13 11:31

Tý jo holka vzpamatuj se, chlap příjde z práce hotovej on si bude vařit večeří a co dáš SVÉMU dítě housku s máslem s šunkou, promin ty ani nemáš představu o partnertství. ty s ním žiješ jako ženská)spolubydlící), která mu to zpestřuje sexem, to je můj názor promin vzpamatuj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.1.13 11:32
@Denis11 píše:
Když jsme u toho holky poradte mi co mám dneska uvařit :mrgreen: :mrgreen: nějak mi dochází inspirace :mrgreen: :mrgreen:

tak to nevím, ja uděám rizeto a bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria