Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26250
2.1.13 12:21

@kovinka2 @ivana-domca

ještě bych měla upřesnit, že v tu dobu byl chlap v kuchyni a kuchtil pudink - pro celou rodinu z 2 litrů mlíka :lol: Ale do půl hodiny jsme provedli výměnu stráží a já uklohnila oběd - taky pro celou rodinu. Tož tak. :pankac:

Příspěvek upraven 02.01.13 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
2.1.13 12:21
@Ywett píše:
Máš ho ráda, tak mu uvař. :lol: Holky, co to má být? Odkdy se láska dokazuje vařením? Já vařím, abysme nepošli hlady a ne proto, že muže a děti miluju :lol: Když uvařím palačinky, vím, že děti budou nadšené, když řízek, udělám radost muži. Toť vše.

no já to asi napsala špatně. Myslím tím, že by zakladatelka měla přestat počítat co kdo kdy komu udělal/nakoupil/donesl a prostě a jednoduše převzít taky trochu zodpovědnosti sama za sebe i za ten vztah a kupříkladu navařit. Vždyť o nic nejde.
Nemyslím, že láska se dokazuje vařením, láska se nedokazuje nijak. Ale přece to že se o své blízké starám, vařím a dělám jim drobné radosti, to dělám proto, že je mám ráda. Jinými slovy, kdybych je neměla ráda, tak se na ně ani nevykašlu, vezmu si krajíc chleba „nebo čokoládu“ a oni ať se staraj sami, ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
2.1.13 12:23

Já teda po ženě na MD nechci aby mi vařila ( dětem ano ) pokud se jí nechce nebo má fofr, stačí když mi to řekne, já si něco koupím nebo uvařím sám, baví mě to. Chápu, že MD není sranda, takže mi stačí, když alespoň pohledově uklizeno a vypráno. O velký úklid a žehlení se dělíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
2.1.13 12:24

Taktéž jsem přecitovala světonázory zakladatelky svému příteli a on nechápavě a v šoku nestačil kroutit hlavou. Mám ti vzkázat, že se máš nechat vyšetřit, protože tvé uvažování rozhodně není v žádné míře normálnosti, neb soužití není závod o to, kdo toho pro druhého méně udělá. Nechceš-li to dělat, nedělej to. Nikdo tě nemůže nutit ale potom jako žena, matka, přítelkyně, manželka, milenka stojíš úplně za h*vno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.1.13 12:27
@wittis píše:
Taktéž jsem přecitovala světonázory zakladatelky svému příteli a on nechápavě a v šoku nestačil kroutit hlavou. Mám ti vzkázat, že se máš nechat vyšetřit, protože tvé uvažování rozhodně není v žádné míře normálnosti, neb soužití není závod o to, kdo toho pro druhého méně udělá. Nechceš-li to dělat, nedělej to. Nikdo tě nemůže nutit ale potom jako žena, matka, přítelkyně, manželka, milenka stojíš úplně za h*vno. :zed:

no tak to je zase docela drsný, proč by jako máma měla stát za hovno? Protože nevaří? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.13 12:28

@SlecnaSally bratr mého přítele má doma taky takovou ( nevím jaktonazvat), co neumí uvařit, uklidit, v podstatě nepoužitelnej kus.
Taky vidím, jak se k ní chová - on jí v podstatě pohrdá, protože krom toho, že možná občas udělá roznožku, je pro život úplně nepoužitelná.
V podstatě je spolu drží jen jejich pes, kterej by asi po rozchodu zůstal kdoví kde, komu, asi to nechce ani jeden. Jenže ten pes tu nebude navždy a ruku na srdce- celá rodina čekáme, kdy se ten chlap rozhoupe a kopne ji do zadele…
Heledˇ spokojenost rodiny - chlapa především, tkví hlavně v tom teplu rodinnýho krbu - u teplýho talíře, vypranejch a čistejch fuseklí. kouska vlídnýho slova, prožíání společných chvil. A to teplo, tu pohodu tvoří v drtivé většině právě žena.
CO JE TAK STRAŠNÝHO NA TOM UVAŘIT? CO PROBŮH JÍ TO TVOJE DÍTĚ? PÁRKY?
V podstatě nechápu, že tě ten tvůj ještě nevykop, ale asi to nevidím na moc dlouho a stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441

Dalimil-a nechceš si mě vzít :lol: pokud žena nestíhá je to něco jiného ale zakladatelka eventuelně stíhá. Já když někam jedu na celý den tak taky nevařím, to je jasné ale jinak prostě jo.Nebo manželka nevaří nikdy? a tak nevím ale když vařím pro děti tak udělám trošku více a zbyde i na manžela. leda bychom dojídali z minulého dnes a tak to prostě manželovi třeba udělám omeletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
@neumisa píše:
@kovinka2 @ivana-domca

ještě bych měla upřesnit, že v tu dobu byl chlap v kuchyni a kuchtil pudink - pro celou rodinu z 2 litrů mlíka :lol: Ale do půl hodiny jsme provedli výměnu stráží a já uklohnila oběd - taky pro celou rodinu. Tož tak. :pankac:

Příspěvek upraven 02.01.13 v 12:21

taky to u nás funguje takhle, chlap dělá takový ty blbinky jako pudink, palacinky a občas peče, protože to mi moc nejde, udělám max. pernik, nebo domácí buchty :oops: jinak je plotna převážně v mé režii… Zítra budu dělat pro mě a pro děti testovinovy salát, chlap to nejí, takže jemu uklohnim v rychlosti nějakou směs s rýží, to jsem ale blbá co :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.1.13 12:30
@dalimil píše:
Já teda po ženě na MD nechci aby mi vařila ( dětem ano ) pokud se jí nechce nebo má fofr, stačí když mi to řekne, já si něco koupím nebo uvařím sám, baví mě to. Chápu, že MD není sranda, takže mi stačí, když alespoň pohledově uklizeno a vypráno. O velký úklid a žehlení se dělíme…

No jo jenže ty jsi asi vyjímka která potvrzuje pravidlo.. takovejch jako ty skutečně není mnoho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
2.1.13 12:31

@dalimil vic takovych chlapu! Ja osobne mam doma fakt poklad, ale kdyz tu ctu nektere prispevky… holt jaky si to udelas, takovy to mas :)

• Citovat
  • Upravit
8814
2.1.13 12:32
@dalimil píše:

Jeeee:) ty jsi jak můj manžel. Ale já teda nejsem na MD. Ale kdyz nestíhám tak vaří on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
2.1.13 12:37
@dalimil píše:

Mám dojem, že něco podobného by asi chtěla i zakladatelka, ale neví, jak na to, proto se obrátila sem pro radu :nevim:
A Dalimile Tvůj přístup se mi zdá super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
2.1.13 12:39

Já to mám jednoduchý, můj manžel neumí vařit, nikdy to ani moc nezkoušel, ale mě naštěstí vaření baví (většinou) :mrgreen: i ty nákupy si radši obstarávám sama - vímco přesně chci koupit a nakoupím levněji + bez blbostí :)

abych mu ale nekřivdila - zvládne omeletu, vařený brambory, topinky, zálivku na salát a i ten salát natrhat :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.1.13 12:40
@neprihlasena píše:
@monika32 Teď jsem si to pořádně přečetla a došlo mi, jak jsi to myslela :oops: To je fakt, že by měl platit sexem on - rovnoprávnost - ale za co? Co vlastně zakladatelka dělá, aby jí za to platil aspoň tím sexem? Když podle ní z jeho výdělku nic nemá (kromě zaplaceného bydlení, školky pro své - a ne jeho - dítě a vůbec servisu jako nákup atd.) :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jo, to mě nenapadlo a co za to, že mu zdobí byt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo a vypere když si on na to koupí prostředky. A i uklidí, měl by ji obrábět večer co večer minimálně třikrát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
2.1.13 12:40

No, pročetla jsem to důkladně a podle mě jsi prostě líná jako veš a snažíš se všechno ošidit, jak jen můžeš. Babičku bys měla zvát na oběd Ty, za to že Ti hlídá, když potřebuješ do školy a ne se nechat vykrmovat. Jako promiň, ale většina chlapů by Tě za takovéto rozdělování a přehazování práce na své okolí vykopla během jednoho týdne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí