Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
2.1.13 12:02

My furt najdeme nijaky kompromis, protože mne tež vařeni moc se nelibi, jen že ja sidim doma a von pracuje tak už musim neco delat..von nosi penize domu a ja musim vařit, uklizet, staratse o prcka…a to nejsem služka :)jsem žena domacnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.1.13 12:04

Už si taky říkám, co je tohle zase za srandu. Pohlaví miminka mi nějak taky hapruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.1.13 12:06

Máš ho ráda, tak mu uvař. :lol: Holky, co to má být? Odkdy se láska dokazuje vařením? Já vařím, abysme nepošli hlady a ne proto, že muže a děti miluju :lol: Když uvařím palačinky, vím, že děti budou nadšené, když řízek, udělám radost muži. Toť vše.
Kamarád přijde z práce a každej den vaří na den následující. Chce ulehčit ženě, která těžko stíhá - 4 děti, z toho půlroční dvojčata (obě stále plně kojená).
Jako ano, pomoc a radost jde s láskou ruku v ruce, ale když budu vaření z duše nesnášet, přece se i kvůli největší lásce nebudu často a pravidelně překonávat, ne?

Příspěvek upraven 02.01.13 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441

No já doma nevařit tak mě manžel někam kopne a je to.On vydělává peníze. já se starám o děti. přijede domu a chce prostě jíst. Mě by ho bylo líto, vidět jak tu žvejká kus chleba po celým dnu v práci. Možná bys měla mít mýho chlapa, ten by ti dal ceres. :cert: jeho prachy ti voní a uvařit mu ne? Před necelým rokem zjistili mužovi celiakii, peču mu chleba a housky, snažím se vařit jídla co muže když je doma-je kamionak a jezdí jen na víkend. Váží si toho snad a přibírá. Po tom co pro nás komplet předělal celý byt a makal tu oo večera do noci a ráno jel do své prace a tak to bylo tři měsíce dokola, je pro mě to nejlehčí nacpat mu pupek :lol: Já bych tě nechtěla doma 8o a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@KPKristy píše:
Už si taky říkám, co je tohle zase za srandu. Pohlaví miminka mi nějak taky hapruje…

a jsou prázdniny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.1.13 12:07

K tehle diskuzi asi nejde co dodat…pořád jsem se nedozvěděla co slečna během celého dne děla když je dítě ve školce, přítel v praci a nemusí nakupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
2.1.13 12:07
@radúna píše:
No a proč jste tedy spolu? Vy jste partneři? Nebo jen nějací spolubydlící, kteří akorát spolu š*kají?
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.1.13 12:08

Tohle mě fakt pobavilo - platí nákupy, 3/4 nájmu, školku pro dítě (které, jak jsem pochopila není jeho) a zakladatelka z toho nic nemá :mrgreen: Jako když zakladatelka ty nákupy nepotřebuje, to znamená, že kdyby nenakupoval, budou chodit ve špíně a živit se suchým chlebem? Vlastně čokoládou, pardon :mrgreen: Taky by mě zajímalo, co dítě jí o víkendu, když není ve školce :think:

Jako jet si každej podle svýho, ve stylu tohle dělat nebudu, protože to prostě nedělám, to podle mě není partnerství a nemá to smysl. V partnerství musí člověk taky něco dát a občas dělat i něco, co se mu zrovna dvakrát nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
2.1.13 12:10

Tohle téma musí být provokační, jinak to není možné :lol:. Sice nevařím, ale není to kvůli systému něco za něco :lol:. Mamka mě to neučila, když jsem začala žít sama a byla odjetá v zahraničí, tak jsem jídlo řešila venku, v práci jsem se stravovala v jídelně (manžel taky) a o víkendech jsme byli venku, takže jsme zase jedli v restauracích, v těhotenství jsem ležela, takže z toho zase nic nebylo, nicméně kvůli prtěti se budu muset hecnout, to by jistě restaurace neocenilo :D.

Neumím vařit, umím jen různé variace s kuřetem, saláty a ryby - omáčky a složitější jídla jdou naprosto mimo mě :lol:. Upřímně vaření nenávidím, nebaví mě a otravuje mě. Radši desetkrát uklidím barák, než by mě někdo nahnal do kuchyně :lol:.

• Citovat
  • Upravit
26265
2.1.13 12:10

Tak jsem pasáže zakladatelky přečetla drahému… a zde jeho vzkaz:

„Takovou ženskou bych hnal svinským krokem. Ať se připraví na to, že se jí chlap jednou nevrátí z práce - prostě se mu k ní nebude chtít vracet, proč taky, že. A není to jen o vaření, ale o jejím přístupu. Ve chvíli, kdy zjistí, že je mu v práci (i na přesčasu) líp, bude vymalováno.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
2.1.13 12:13

Tak se odstehuj, bydlete kazdej ve svym a nemusis mu prat, zehlit ani varit. Zrejme jeste nejsi zrala s nekym bydlet jako partneri ne jako spolubydlici.

Příspěvek upraven 02.01.13 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.1.13 12:14

Fakt by mě zajímalo, proč zakladatelka nereaguje na vysvětlení počtu a pohlaví dětí a na dotaz, co teda doma celé dny dělá. Narozdíl od nás ostatních neodskakuje v tento čas k plotně, tak by snad měla mít čas nám odepsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.13 12:16
@neumisa píše:
Tak jsem pasáže zakladatelky přečetla drahému… a zde jeho vzkaz:„Takovou ženskou bych hnal svinským krokem. Ať se připraví na to, že se jí chlap jednou nevrátí z práce - prostě se mu k ní nebude chtít vracet, proč taky, že. A není to jen o vaření, ale o jejím přístupu. Ve chvíli, kdy zjistí, že je mu v práci (i na přesčasu) líp, bude vymalováno.“
:pankac: :pankac: a to je ještě ke všemu ta lepší varianta, jak to může dopadnout, ta horší je, že mu začne podstrojovat nějaká jiná a on bude utíkat za ní…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.1.13 12:18

Neumisa-chlap má pravdu. mě až se vrátí manžel z cest tak mu řeknu at si dojede nakoupit a uvaří. a dnes nejdem nakoupit.sice lednička je prázdná ale tak co, děti si dají čokošku :mrgreen: ta jim stejně chutná nejvíc. a prát taky nebudu, ačkoliv je plný koš prádla. přinejhorším to vytáhnu z toho koše, nevoním a dám jim to znova na sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.1.13 12:21
@Kirbisek píše:
Fakt by mě zajímalo, proč zakladatelka nereaguje na vysvětlení počtu a pohlaví dětí a na dotaz, co teda doma celé dny dělá. Narozdíl od nás ostatních neodskakuje v tento čas k plotně, tak by snad měla mít čas nám odepsat :mrgreen:

No co celé dny dělá - chodí do ZŠ a vaří jí maminka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí