Měla bych přibrat?

Anonymní
7.3.22 15:39

Měla bych přibrat?

Ahoj, je mi 15 let, mám cca 165 cm a vážím 45 kilo. Bmi mám 16,53, takže podváha. Nepřijdu si nějak vychrtlá a klidně bych byla ještě hubenější. Hodně lidí v mém okolí mě podezřívá z anorexie. Mám psychické problémy a přijde mi, že ideální řešení by bylo přibrat, jenže nevím, jestli bych se pak ještě víc nenáviděla. Prosím tedy o radu, jestli bych skutečně měla přibrat, případně kolik kilo? Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
7.3.22 16:01

Ne - nejlepší řešení je učit se mít se ráda. Pak se ti i bude dařit starat se o svoje tělo tak, aby bylo v pořádku.

Pokud máš sebenenávsit spojenou s podobou tvého děla tak tam ta porucha příjmu potravy může být schovaná.

Vědí tvoji rodiče že máš závažné psychické problémy?

Jak to řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.3.22 16:04

Jestli se ve sve vaze citis dobre, tak bych cilene nepribirala. Je zajimave, jak jsou lidi neomaleni, pokud je nekdo hubeny, tak maji reci o anorexii, ale tlustochovi do oci nikdo nerekne, ze je tlusty/obezni, to je najednou ohled a takt…

• Citovat
  • Upravit
42082
7.3.22 16:13
@Hanka1 píše:
Jestli se ve sve vaze citis dobre, tak bych cilene nepribirala. Je zajimave, jak jsou lidi neomaleni, pokud je nekdo hubeny, tak maji reci o anorexii, ale tlustochovi do oci nikdo nerekne, ze je tlusty/obezni, to je najednou ohled a takt…

Myslíš? Tlustoprde je milé oslovení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
7.3.22 16:16

Když se cítíš dobře, máš pravidelný menses, netrpíš únavou, nepadají ti vlasy, nepřibírej. Vzhledem k myšlenkám to ale nějakou poruchou příjmu potravy zavání, promluv si o tom s někým komu důvěřuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
7.3.22 16:33

Bych nepribirala, pokud jis nirmalne. Ja v tvem veku mela podibnou vahu/vysku. Spis zacni tesit ty psychicke potize…co maminka, te se nemuzes sverit? Mam dcerku o neco mladsi nez ty, tak by me zajimalo, proc se nesveris mame…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková