Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ne - nejlepší řešení je učit se mít se ráda. Pak se ti i bude dařit starat se o svoje tělo tak, aby bylo v pořádku.
Pokud máš sebenenávsit spojenou s podobou tvého děla tak tam ta porucha příjmu potravy může být schovaná.
Vědí tvoji rodiče že máš závažné psychické problémy?
Jak to řešíte?
Jestli se ve sve vaze citis dobre, tak bych cilene nepribirala. Je zajimave, jak jsou lidi neomaleni, pokud je nekdo hubeny, tak maji reci o anorexii, ale tlustochovi do oci nikdo nerekne, ze je tlusty/obezni, to je najednou ohled a takt…
@Hanka1 píše:
Jestli se ve sve vaze citis dobre, tak bych cilene nepribirala. Je zajimave, jak jsou lidi neomaleni, pokud je nekdo hubeny, tak maji reci o anorexii, ale tlustochovi do oci nikdo nerekne, ze je tlusty/obezni, to je najednou ohled a takt…
Myslíš? Tlustoprde je milé oslovení?
Když se cítíš dobře, máš pravidelný menses, netrpíš únavou, nepadají ti vlasy, nepřibírej. Vzhledem k myšlenkám to ale nějakou poruchou příjmu potravy zavání, promluv si o tom s někým komu důvěřuješ.
Bych nepribirala, pokud jis nirmalne. Ja v tvem veku mela podibnou vahu/vysku. Spis zacni tesit ty psychicke potize…co maminka, te se nemuzes sverit? Mam dcerku o neco mladsi nez ty, tak by me zajimalo, proc se nesveris mame…?
Ahoj, je mi 15 let, mám cca 165 cm a vážím 45 kilo. Bmi mám 16,53, takže podváha. Nepřijdu si nějak vychrtlá a klidně bych byla ještě hubenější. Hodně lidí v mém okolí mě podezřívá z anorexie. Mám psychické problémy a přijde mi, že ideální řešení by bylo přibrat, jenže nevím, jestli bych se pak ještě víc nenáviděla. Prosím tedy o radu, jestli bych skutečně měla přibrat, případně kolik kilo? Předem děkuji za odpověď.