Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, od září pravidelně cvičím (4-5 do týdne) a dodržuji jídelníček, ale furt váhám na doplnkama jako jsou spalovace apod.? Máte nějakou zkušenost nebo jaký na to máte názor?
Dle mě je to všechno na prd a hlavně marketingový tah. Pokud chceš něco užívat, ber klasický multivitamin ![]()
@RockFous Asi tady nepadla zásadní informace, zda je cvičení a jídelníček efektivní. Pokud ano, není potřeba si vypomáhat a pokud ne, spalovače tě nespasí. Za mě zbytečnost a vyhazování peněz, nehledě na to, že k těmto produktům mám přirozeně nedůvěru.
Zbytecnost, jen vyhozene penize. Pokud nevidis vysledky, porad se s odbornikem, co delas ve vyzive a cviceni spatne. To jsou daleko lepe utracene penize ![]()
Ahoj, tak já teda půjdu proti proudu a spalovače za mě zbytečnost nejsou, ale doporučuji značky pro sportovce a né nějaký co se jako spalovače jen tváří. Důležité je především, abys měla dost bílkovin, takže pořídit protein.
Ještě mě napadlo, aby sis nepředstavovala, že si vezmeš spalovač a on bude spalovat aniž by ses hýbala, jak si asi většina lidí myslí
Je samozřejmě důležité k tomu cvičit nebo se hýbat.
Za mě spalovač byl vždy top jela jsem dost tvrdé a náročné cvičení rozdělené na cardio a silovku, spalovac jsem vždy brala při cardiu na silové cvičení je to za mě dost zbytečné, pokud máš dobře udělaný jídelníček, tak co se týká doplňku stravy jako vitaminy vše co potřebuješ musí být zahrnuto ve stravě aby si nemusela doplňovat. ![]()
Ahoj,
taky musím oponovat a za mě jsou spalovače a nakopávače super věc, hlavně při kardiu..doporučuju od Ladylabu- maj celkem širokou nabídku, určitě si vybereš- s jejich fat killerem dokážu na páse běžet třeba hodinu a pak ještě cvičit náky posilování… a s neskutečnou chutí a nábojem.. když si ho nevezmu tak po dvaceti minutách už toho mám celkem plný zuby a navíc po dnu v práci se taková dávka nabuzení celkem hodí ![]()
@kristulicee píše:
Ahoj,
taky musím oponovat a za mě jsou spalovače a nakopávače super věc, hlavně při kardiu..doporučuju od Ladylabu- maj celkem širokou nabídku, určitě si vybereš- s jejich fat killerem dokážu na páse běžet třeba hodinu a pak ještě cvičit náky posilování… a s neskutečnou chutí a nábojem.. když si ho nevezmu tak po dvaceti minutách už toho mám celkem plný zuby a navíc po dnu v práci se taková dávka nabuzení celkem hodí
Ja právě cvičím podle jejich VIP programu a od září mám dole skoro 10kg ale teď se mě to jaksi zastavilo a nehne se to proto přemýšlím zrovna nad těma jejich doplnkama
Doporucis ještě něco od nich podle zkušenosti?