Nabourané auto na leasing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2156
24.10.19 11:04

@Jitul.kaaa9 jeste vyse je muj prvni prispevek tam je to rozepsane. souhlasim s vami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
24.10.19 11:13

Bud ráda že žiješ a nikoho jsi nezabila, jinak prober to s rodiči a asi by nebylo od věci nabídnou že jim zaplatíš alespoň část jiného auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
24.10.19 12:01
@Embý píše:
Ohledně toho havarijka se ještě zeptám, netušim, jak tohle měli ve smlouvě. Pak dám vědět. Do protokolu mi napsali, že výše nehody se pohybuje okolo 40k. Auto se pořizovalo tuším za 250k.
No mrzí mě to, ponaučená jsem už dost, radši příště přijedu pozdě, než řešit tohle.

Odhad od policie neřeš, většinou je relativně dost mimo. To není nic proti nim, jen prostě nemohou znát hodnotu když auto ani neviděli rozebrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
24.10.19 12:07
@Nimie píše:
Odhad od policie neřeš, většinou je relativně dost mimo. To není nic proti nim, jen prostě nemohou znát hodnotu když auto ani neviděli rozebrané.

Tak tady jsou mimo totalne, pokud tomu letely oba arbagy, dostalo to na cumak a vyndaval to jerab, tak to bude mit minimalne hnute napravy, zruseny chladic a predni plecharinu na vymenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
24.10.19 12:24
@j.a.n.i1 píše:
Tak tady jsou mimo totalne, pokud tomu letely oba arbagy, dostalo to na cumak a vyndaval to jerab, tak to bude mit minimalne hnute napravy, zruseny chladic a predni plecharinu na vymenu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
24.10.19 15:21

Tak auto je bohužel celé na odpis. Nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová