Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale prozatím to řeším vínem, ve čtyři ráno dvě deci…a spím zase, protože mě to otupí
@Bohyně Héra nemá, on svoje děti nechctěl, ale moji dceru bere jako svou vychovává ji se mnou už 10 let
@Anonymní píše: Více
Tam bude možná zakopanej pes. Nechtěl, ale teď už si uvědomuje, že to bude nejspíš definitiva a možná je z toho smutný.
Je to jen ve vlastním nastavení. Znervózňuje tě situace ve světě? Tak nečti zprávy. Přečtu titulky, pokud mne něco zaujme, prolitnu a nazdar. TV vubec. Jsem klidná. Domácnost se netrpyti? A co? Nevadí mi to. Komu se to nelíbí, ať k nám nechodí. Zadny stres. Podotýkám, že nacpat pračku nepočítám vubec jako práci. To je nic. Nechce se mi vařit? No tak si každý něco uloví v lednici, na to neumře. A spím klidně, od desíti třeba do sedmi.
@Anonymní píše: Více
Vy jste nějací sportovci, že se máš otuzovat?
Mně je 44 a tedy potíže tvého rázu nevedu (no mám zas jiné s cyklem a tělískem
).
Manžel na moje problémy v zásadě nijak nereaguje, ale ani mě neobviňuje. Prostě jsme tak nějak vedle sebe.
On se otužuje, běhá, já chodím na poledance, do posilovny a běhat.
Tvůj chlap se doma v zásadě poflakuje. Možná kdyby byl kamarád s domácností, tak by nevysíral tebe.
Kolik je jemu? Hodně chlapů prostě kolem 50 leniví. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
musis to vsechno filtrovat a brat si jen to, co te nabiji ![]()
Ja mam pocit, ze nerozumim uz vubec nicemu a radeji se soustredim na male radosti v prubehu dne. Jsem tak mnohem klidnejsi ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Vidíš, tak aspoň víno zabírá. Lepší než prášky. Jsem si myslela, že jsi zapřisáhlý abstinent.
@bigl píše: Více
Já jsem. ![]()
Nesnáším víno, ale spát musím. Časem přejdu spíš na prášky, alkoholik být nechci.
Kdeže je můj pragmatický přístup, jsou holt věci, které nemůžu ovlivnit a nějak mě to znervoznuje. Uvažuju o tom, že budu brát prášky na spaní. Na některé věci jsem holt citlivá.