Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
vidíš to moc jednoduše, láska také přináší spoustu problémů, které tahle holčina tak úplně ještě nepotřebuje
@Černá Madonna píše: Více
Přesně tak, dcera má mnohem větší a dlouhodobé problémy, které samozřejmě řešíme, i když se moc nedaří. A ta menstruace je jen další problém navíc, tak hledám řešení jak jí pomoct.
Joo, říká se to a někdy je to dokonce i pravda… ![]()
Jenže si myslím, že konkrétně u této mladé slečny, to bude ještě hodně předčasné tvrzení.
Protože, teď hlavně musí vyřešit svůj psychický problém a to všechno hezké, ji teprve čeká… ![]()
@stinga píše: Více
Přesně tak, dcera má mnohem větší a dlouhodobé problémy, které samozřejmě řešíme, i když se moc nedaří. A ta menstruace je jen další problém navíc, tak hledám řešení jak jí pomoct. Nějaké vztahy fakt neřešíme
Pardon, ale fakt blbá rada. Dcera má mnohem větší a dlouhodobé problémy, které samozřejmě řešíme, i když se moc nedaří. A ta menstruace je jen další problém navíc, tak hledám řešení jak jí pomoct. A nějaký vztah fakt neřeší
@Černá Madonna píše: Více
Fakt si myslíš, že kluka +- jejího věku tohle bude zajímat? Vždyť jsou to telata. A holky se většinou stydí.
Schválně jsem se zeptala neteře, bude jí 15, zda se s kámoškou baví o menstruaci, a jen vyvalila oči. Tohle spolu řeší spíš dospělé ženy.
Příspěvek upraven 28.03.26 v 13:55
Co mi v dospievani nerobilo dobre, boli predstavy muzov o mojom potencialnom (buducom) sexualnom zivote a to, ze ma nimi obtazovali.
@Anonymní píše: Více
Jsi matka, nebo otec? Jak je na tom dcera s přijetím ženství?
Jinak má pravděpodobně dost rozházené hormony. Antidepresiva jejich přirozené rovnováze v tomto věku možná nepřispívají, dle mého názoru nedokážou dostatečně kopírovat výkyvy během cyklu (ale to je jen můj názor a jsou toho schopna), antikoncepce taky ne. Zkuste se víc zaměřit na složení stravy (doplnit kysané a kvašené výrobky, důležité prý jsou i živočišné tuky) a celkově životosprávu. Sport, pohyb venku, spánek. A nakonec přijmout fakt, že ženy jsou cyklické a v určitém období podrážděné. Tvrdí se, že je to proto, aby v době PMS konečně řešily to, co je pálí. ![]()