Menstruační kalíšek - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
26.12.13 20:34

No tak to do kalíšku spíše nechoď. Pokud máš ms silnou tak si neodvedu představit vylévání jinde než doma kde je umyvadlo hned u wc (né lít to do umyvadla ale pokud je kalíšek dost plný je to, no síla) a pak se zaváděním - pokud nedáš pohodlně tampon tak tohle nedáš asi vůbec, já jednou kalíšek blbě vyndala a asi jsem se dole trošku „porouchala“ :) pálilo to jako čert skoro 14 dní a to si myslím že místa tam mám dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.13 20:58

Dekuju :D Ja si to myslela ;) Pockam si po tom az me tam nekdo roztahne :D a pak pokud to nepujde zkusim po poridu :D No uvidime no :D :P :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.13 20:59

*porodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
459
26.12.13 21:09

Pokud ti to nedá zakup menší a uvidíš - když to nepůjde tak ho prostě založíš a použiješ až se na to budeš cítit. Já ale na něj jinak nedám dopustit, hlavně v létě. Celou ms používám tampony, vložky nesnáším ale koupání - tampon se nasákne a musí se hned měnit - takhle vylévám jen když je třeba a koupu se jak chci. A ekonomicky se mi vrátil snad ani né za rok… Ale občas než to budeš mít ve cviku může protékat viz. jiná diskuze - to může uživatelky taky pěkně otrávit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.13 21:19

Moc dekuju :andel: ;)

• Citovat
  • Upravit
10905
26.12.13 21:23

Osobně nevím, kalich jsem pořizovala až po porodu.
Sama jsem s tampony měla problémy i jako nepanna - prostě jakýsi psychický blok, že si TAM přece nebudu rvát srolovanou buničinu. Na základě toho jsem byla stažená a nešlo to. Připouštím, moc těch pokusů nebylo. Na kalich jsem přivykla v pohodě.
Záleží, jestli chceš risknout, že možná vyhodíš nějakých 500 Kč oknem. Existují kalíšky, o kterých výrobci tvrdí, že jsou pro panny, ale to asi víš.
Vylévání bych doporučovala pár period trénovat jen doma o víkendech. Ale zvládnout to jde. Jen se ten kalíšek nesmí nechat přeplnit (moje specialita :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.12.13 18:00

Ahojte.. Potřebovala bych poradit. a prosím o zkušenosti…
mám za sebou dva porody… a mám zavedené nehormonální tělísko od dubna… MS je celkem silná…
Pořád jsem s tělískem na vážkách, ale věčné řešení vložek, které nesstíhají a stavají se nehody mne drtí…
Potřebovala bych poradit s typem a velikosti. Přemýšlela jsem O MeLuna velikosti XL jako o největším kalíšku na trhu, ale bojím se té citlivost, abych kalíšek necítila…
Máte někdo zkušenos s kalíšek a tělískem: Díky moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 19:42

@Knihomyš Dekuji ;) Ja si prave taky myslim ze mam psychicky blok :? A kdyz uz ho tam dam dam ho tam spatne a citim ho :roll: :? Blba MS :? :cert: Kdo to vymyslel? :? :cert: :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10905
27.12.13 21:16

Víš, když Eva utrhla v ráji jablko, tak Bůh chtěl, aby za to zaplatila vlastní krví. A ona byla tak dobrá, že to ukecala na měsíční splátky… takže si vlastně nemůžem stěžovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 21:24

@Knihomyš :D tak to je dobry ;) To sem nevedela :oops: :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 08:37

Holky, kdo používáte déle kalíšek, nemůže se časem ty svaly uvnitř tím kalíškem povolit-vytahat??? Aby si pak partner nestěžoval??? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8558
23.1.14 10:15

Nemyslim si. On ten kalisek podle me kdyz se zavede tak nedrzi tvar toho kolecka(ten okraj), ale proste se spleskne do ovalku ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
12.2.14 22:54

kalisek

Ja ten kalisek mam dnes prvni den, nic neprotika takze sem spokojena akorat me ztoho cely den boli bricho a tlaci me to tam, coz je skoda :-( a to mam tu nejmensi velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.2.14 22:58

@martina82 Mozna si ustrihnout stopku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.2.14 23:04
@Anonymní píše:
Holky, kdo používáte déle kalíšek, nemůže se časem ty svaly uvnitř tím kalíškem povolit-vytahat??? Aby si pak partner nestěžoval??? :lol: :lol:

Vidíš, to mě nenapadlo, měla jsem dojem, že to spíš ty svaly posílí, něco na způsob Venušiných kuliček :) Používám dva roky, stížnosti zatím žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí