Menstruační kalíšek - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1029
12.2.14 23:09

Tu sem zkratila.boli me to vevnitr proste me to tam tlaci asi je to naky moc rozvinuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.14 23:13

@martina82 Taky si teprve zvykam (zacala jsem pred 2 mesici), nezasouvat moc hluboko, nemyslet na to, ze ho mam to pomaha. Uplne poprve jsem ho musela po nekolika pokusech odlozit, protoze jsem to asi az moc resila, jestli je rozvinuty a pak mi to bylo neprijemne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
12.2.14 23:24

Aha tak to bude asi ten problem mam to hodne hluboko zasouvala sem to kam nejvic to slo :-D mela sem strach aby mi to nevypadlo, tak ja to zkusim dat niz a tudiz samozrejme musim zkratit stopku, snad uz to doufam bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.2.14 11:11

@martina82 asi ho máš blbě - moc nízko. Než jsem se ho naučila správně zavádět tak jsem to taky cítila a i po vydání mě to uvnitře trochu bolelo. Je třeba ho dát ´plně nahoru. S tím stříháním stopky opatrně, když ustřihneš moc jde to blbě vyndat. Já jsem stříhala po málu asi na 4×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 20:37

Stopku jsem ustřihla úplně a je vše ok, je to opravdu pohodlné se srovnáním s vložkami nebo tampony. můžu doporučit, brzy se vrátí pořizovací cena, potom kolik let používání „zdarma“ a jak už tu někdo psal, když někam člověk jede, nemusí si balit vložky atd. ale stačí kalíšek a lahev s vodou, případně hyg. ubrousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.4.14 21:47

Tak já nevím, kde je chyba, ale mě dělá stále problémy zavést kalíšek. Dokonce mě to už i odradilo od jeho používání. 1) mi přijde děsně velký, bolí mě zavádění, dře to… a 2) se mi někdy špatně přicucne a protíká, tudíž vzít si ho ven vůbec nehrozí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.4.14 08:04

@mirriss 1) a neda se ty okraje treba malicko naslinit nebo nejak jinak zvlhcit? Jestli to teda boli jen pres „vchod“. Me to obcas zaboli, ale jak uz je vevnitr tak dobry.

1. kontrolujes prstem, jestli se ti spravne rozvinul? A i presto proteka? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.14 09:02

Pokud ti přijde, že to dře použij na zvlhčení lubrikační gel, stačí kapička a půjde to jak po másle ;)

• Citovat
  • Upravit
2
20.7.14 14:41

Ahoj všem,
kalíšek Ladycup používám a jsem s ním maximálně spokojená. Se zaváděním to chce trpělivost, mě se to povedlo hned na poprvé. Musíte ho zasunout co nejhloub a před použitím ho vždy opláchněte vodou. Když ho vyndáváte musíte se co nejvíce uvolnit. Já si tam ten konec nechala nevadí mě, ale záleží na každé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 09:48

Ahoj holky, už mám 5.den kalíšek mooncup a jsem velice spokojena. Nandavání, vyndavání, zatím super. 2× denně a jinak o ms ani nevím :-) (je fakt že zatím to řeším doma ve vaně, jinde natrénováno nemám :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.14 14:07

Ahoj holky co používáte kalíšek ohledně velikosti, jsem sice po porodu a je mi nad 35,ale při menstruaci používám nejmenší tampóny, ještě snesu normal když je nejhůř ale větší rakety už určitě ne, tak uvažuju že i tak by mi stačila ta menší velikost, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.14 09:16

Ahoj, já taky dříve používala tampony ty nejmenší, normal už byl u mě trochu problém, ale objednala jsem si ten větší, konkrétně značka luno, a je to ok. jsem taky po porodu a je mi 33.

• Citovat
  • Upravit
13.8.14 10:22

Ahojky, já jsem po porodech dvou a používala jsem tampony „normal“(myslím velikost 3 a je jich 6 celkem). Mám kalíšek A(after) a jsem spokojena, on vypadá velkej, ale nebojte se toho, přizpůsobí se a necítím ho.(mám tedy značku mooncup)

ty jo, neměnila bych, nechápu jak jsme tak dlouho mohla být s tamponama a vložkama :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
9.9.14 17:06

kalíšek a konizace

Ahoj holky, nemá prosím někdo zkušenost s kalíškem po konizaci děložního čípku? Uvažuju o něm, jelikož strašně trpím zánětama a myslím že na 70procent kvůli vložkám a tamponům… Vložky mám zakázaný od doktorky, prej je mám vyhodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 08:46

@Bjoucik.15 ahoj, podle mně určitě ano, neměl by vadit, není přece přilepený na čípku. Je dole v pochvě. Já jsem jednoznačně pro, neshledala jsem na něm žádnou chybu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí