Michael Kors - kabelky, peněženky, šátky...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
768
12.11.14 20:13

Jinak pokud vybiras i penezenku, tak ja nedam dopustit na svoji od Sakroots. Maji originalni styly a jsou kvalitni ;) Jedine cim si nejsem jista, zda zasilaji i do Evropy. Ale meli by :). Maji klasicky e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.11.14 21:34

@yellowmonkey myslim, ze jsem objevila nekoho na MMB, kdo ji objednava. Se zlatymi i stribrnymi komponenty. Podle rozmeru by to mela byt ona. Uz jsem tam poslala dotaz :-) Prosim te, nevyfotila by ses mi s ni? Klidne do zpravy (a bez hlavy :-) )nebo poslu svuj meil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
12.11.14 22:14

@Gonyosoma
Jasan. Zitra poslu, stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.11.14 22:20

@yellowmonkey staci :-) Dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.12.16 14:02

Obnovuji..
Chtěla jsem si k Vánocům koupit kabelku, ale v MK Na Prikopech ji nemeli a v Palladiu ji sice meli, ale nakonec jsem si ji tam nekoupila, protoze jsem si vzpomnela na tu aferu s padelkama. Myslite, ze se muzu spolehnout na to, ze tam koupim original??
Diky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.7.17 09:57

MK kabelky si nemuzu vynachvalit :-) ted jsem si poridila i penezenku a musim rict, ze vypada po roce porad jako nova a to ji mam ves vetle barve :-) ja chodim v Brne do jednoho obchodu a ted jsem koukala, ze maji nove i eshop a celkem dost slevy. nakupovat online jsem od nich jeste nezkousela a v obchode jsem spokojena - eshop.molofashion.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.7.25 17:24

Zkouším obnovit diskuzi, kde kupujete M. kors online? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák