Michael Kors - kabelky, peněženky, šátky...

664
12.11.14 13:48

Michael Kors - kabelky, peněženky, šátky...

Ahoj holky, s blizicimi se Vanocemi me dotazoval muj muz, co bych si prala najit pod stromeckem - a pokud si nic nevyberu, visi nade mnou hrozba bezek (jsem absolutni nelyzar). Takze se snazim :-) Chce, abych si vybrala opravdu neco pro radost, protoze elektroniku jsem dostala vloni i rok pred tim. Moc se mi libi kabelky, satky a penezenky od Michaela Korse. Ale nemuzu se nikde dopidit, jestli ceny odpovidaji kvalite. Muzete mi, prosim, napsat sve zkusenosti? Dekuji a tesim se :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3144
12.11.14 13:56

@Gonyosoma S kabelkami jsme spokojena, poměr kvalita / cena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.11.14 13:59

Já mám kabelky MK dvě. S oběma jsem spokojená. Podle mě cena odpovídá kvalitě.
Obě jsem kupovala ve Vídni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
12.11.14 14:04

@Gonyosoma Souhlasím s holkama výše, ta cena je opravdu odpovídající. A kabelky jsou nádherné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
12.11.14 14:13

@Gonyosoma Ano :-) Tedy mám kabelku, u peněženky/šátku to pouze tuším :-) Máš už vybráno něco konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.11.14 14:27

Jeee, super. Dekuji! :-) Holky a mate kabelky z kuze nebo ty z PVC? Zatim nemam konkretni vyber, ale treba penezenky se mi libi ty hnede s logy, ty kozene nejsou. Tem se zipem kolem dokola nemuzu prijit na chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.11.14 14:48

Já mám hodinky MK a spokojenost..i když na hodinkách se asi nedá nic moc pokazit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
12.11.14 14:52

@Gonyosoma Mám všechny z kůže :kytka: Ty mám nejraději :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.14 15:01

kvalita

Já teda spokojená nejsem.. kožená kabelka se mi vydřela a zlaté detaily postupně stříbrní (po roce nošení na střídačku), obal na iphone (jakoby peněženka) mi popraskala ve spojích a klasická peněženka má ten zlatej nápis už popraskanej (po třech měsících!!!). Takže já s Korsem definitivně končím. Jinak srovnávám s Coach… To i „blbej“ Hilfiger mi přijde kvalitnější :cert: Hodinky taky radost.. před něma jsem měla Jacobse a byly po dvou letech jak nový… Kors se poškrábal snad za dva měsíce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.11.14 16:54
@Gonyosoma píše:
Jeee, super. Dekuji! :-) Holky a mate kabelky z kuze nebo ty z PVC? Zatim nemam konkretni vyber, ale treba penezenky se mi libi ty hnede s logy, ty kozene nejsou. Tem se zipem kolem dokola nemuzu prijit na chut.

Mám obě kabelky z kůže a v pohodě. Jednu mám asi přes rok a druhou cca dva měsíce. Ani s jednou nemám problém. Jinak moje kamarádky mají několik kabelek i peněženek MK (peněženky ty se zipem v několika barvách) a v pohodě. Ani jedna si nestěžuje a kupují další modely, tak asi dobrý :)
Jinak já mám tu peněženku se zipem značku Furla a nemůžu si ji vynachválit. Zrovna tento typ mi příjde dost praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.14 17:49

Tak já kromě jedné si na kvalitu nemůžu stěžovat ale za to nemůže kabelka ale já zapomněla sem jí schovat a skončila na cucky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.11.14 17:53

@riskdreamexpect :-( no to jsi me nepotesila tedy.

Holky, poslete mi obrazky pro inspiraci…

@ziza1108 Fakt prakticky? V cem? Mne to prace prijde desne neprakticky. Ze se tam hned nedostanu… :think: Penezenka se mi libi jeste jedna Liu Jo. Cena prijatelna, ale kuze to taky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.14 17:59

@Gonyosoma

a chceš jakou barvu?

Přiznám se, že třeba šátky se mi teď kromě tohodle nelíbí a to je ještě do zimy ale ty si chtěla asi něco jiného

http://www.michaelkors.com/…-US_29536165?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.11.14 18:03

@josinkaa Satek bych pripadne jako jediny vybrany mela. Kabelku bud cernou nebo nejakou klasiku. Mam rada nadcasove kousky. Penezenka by mi byla jedno, kdyby se mi libila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.14 18:14

@Gonyosoma

třeba tuhle má švagrová v černý mě se líbí víc v jiných barvách
 http://www.michaelkors.com/…S_30S4GMDE3L?…

pak se mi líbí tohle
http://www.michaelkors.com/…S_30S3SHMS3L?…

nebo i tahle
http://www.michaelkors.com/…S_30F2GTTT8L?…

ale je teď pokoukávám po něčem růžovým :dance: sice pro někoho extrém ale mě se moc líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák