Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, s blizicimi se Vanocemi me dotazoval muj muz, co bych si prala najit pod stromeckem - a pokud si nic nevyberu, visi nade mnou hrozba bezek (jsem absolutni nelyzar). Takze se snazim
Chce, abych si vybrala opravdu neco pro radost, protoze elektroniku jsem dostala vloni i rok pred tim. Moc se mi libi kabelky, satky a penezenky od Michaela Korse. Ale nemuzu se nikde dopidit, jestli ceny odpovidaji kvalite. Muzete mi, prosim, napsat sve zkusenosti? Dekuji a tesim se
![]()
@Gonyosoma S kabelkami jsme spokojena, poměr kvalita / cena ![]()
Já mám kabelky MK dvě. S oběma jsem spokojená. Podle mě cena odpovídá kvalitě.
Obě jsem kupovala ve Vídni.
@Gonyosoma Souhlasím s holkama výše, ta cena je opravdu odpovídající. A kabelky jsou nádherné ![]()
@Gonyosoma Ano
Tedy mám kabelku, u peněženky/šátku to pouze tuším
Máš už vybráno něco konkrétně?
Jeee, super. Dekuji!
Holky a mate kabelky z kuze nebo ty z PVC? Zatim nemam konkretni vyber, ale treba penezenky se mi libi ty hnede s logy, ty kozene nejsou. Tem se zipem kolem dokola nemuzu prijit na chut.
Já mám hodinky MK a spokojenost..i když na hodinkách se asi nedá nic moc pokazit.. ![]()
Já teda spokojená nejsem.. kožená kabelka se mi vydřela a zlaté detaily postupně stříbrní (po roce nošení na střídačku), obal na iphone (jakoby peněženka) mi popraskala ve spojích a klasická peněženka má ten zlatej nápis už popraskanej (po třech měsících!!!). Takže já s Korsem definitivně končím. Jinak srovnávám s Coach… To i „blbej“ Hilfiger mi přijde kvalitnější
Hodinky taky radost.. před něma jsem měla Jacobse a byly po dvou letech jak nový… Kors se poškrábal snad za dva měsíce ![]()
@Gonyosoma píše:
Jeee, super. Dekuji!Holky a mate kabelky z kuze nebo ty z PVC? Zatim nemam konkretni vyber, ale treba penezenky se mi libi ty hnede s logy, ty kozene nejsou. Tem se zipem kolem dokola nemuzu prijit na chut.
Mám obě kabelky z kůže a v pohodě. Jednu mám asi přes rok a druhou cca dva měsíce. Ani s jednou nemám problém. Jinak moje kamarádky mají několik kabelek i peněženek MK (peněženky ty se zipem v několika barvách) a v pohodě. Ani jedna si nestěžuje a kupují další modely, tak asi dobrý ![]()
Jinak já mám tu peněženku se zipem značku Furla a nemůžu si ji vynachválit. Zrovna tento typ mi příjde dost praktický.
Tak já kromě jedné si na kvalitu nemůžu stěžovat ale za to nemůže kabelka ale já zapomněla sem jí schovat a skončila na cucky ![]()
@riskdreamexpect
no to jsi me nepotesila tedy.
Holky, poslete mi obrazky pro inspiraci…
@ziza1108 Fakt prakticky? V cem? Mne to prace prijde desne neprakticky. Ze se tam hned nedostanu…
Penezenka se mi libi jeste jedna Liu Jo. Cena prijatelna, ale kuze to taky neni.
a chceš jakou barvu?
Přiznám se, že třeba šátky se mi teď kromě tohodle nelíbí a to je ještě do zimy ale ty si chtěla asi něco jiného
@josinkaa Satek bych pripadne jako jediny vybrany mela. Kabelku bud cernou nebo nejakou klasiku. Mam rada nadcasove kousky. Penezenka by mi byla jedno, kdyby se mi libila…
třeba tuhle má švagrová v černý mě se líbí víc v jiných barvách
http://www.michaelkors.com/…S_30S4GMDE3L?…
pak se mi líbí tohle
http://www.michaelkors.com/…S_30S3SHMS3L?…
nebo i tahle
http://www.michaelkors.com/…S_30F2GTTT8L?…
ale je teď pokoukávám po něčem růžovým
sice pro někoho extrém ale mě se moc líbí ![]()