Mikrocie ouška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
20.10.17 11:36

@DianaAndílek držíme také pěsti a ať se vše vydaří jak má. Jsem kdyžtak z Brna, tak kdyby jste tam byli nějak dlouho, klidně se ozvěte a můžeme setkat​ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.10.17 13:38

mirka

Také držíme palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.17 21:57

Hlásím se po hooodně dlouhé odmlce…Našemu Matýskoj bude už za par dní 8let…hrozně to uteklo…
Ohledně ouška nikde nejezdíme. Mluvení má bez problémů, pohyb taky v rámci možnosti-neboť má silné dioptrie
Sam řekne, že na malé ouško slyší jako, kdyby měl od rýmy zalehlé ucho..
Normálně si i přiloží mobil a povídá si s volajícim Školu zvládá na výbornou bez jaké kolo pomoci asistenta nebo sluchovych pomůcek. Děti ve škole ho přijali i, když se našli i takové co se posmyvali. vyřešil si to sam řekl jim no a co, jednou si to ucho nechám udělat, já jsem sidce bez ucha, ale ne blbej jako vy :lol:
Takže nebojte maminky ty naše zlatička to zvládnou na 1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.10.17 13:49

Už jsme tu

Zatím foto před :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.10.17 14:16

:mavam: :mavam: :mavam: úsměv, to je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.10.17 20:41

Pan doktor kouzlil

Mrknete jak pokračujeme…nechci vas ovšem vyděsit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.10.17 07:41

Děkujeme za fotky!!! :potlesk: těším se na výsledek a přeji ať vše dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.10.17 12:03

Máme to za sebou

Bylo to náročné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.10.17 12:34
@DianaAndílek píše:
Bylo to náročné :nevim: [/cit
Chudinka malej, teď už bude dobře. Byla ta operace dlouhá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.10.17 12:34

Dobrý den, děkuji že s námi sdílíte informace o operaci. Mohla by jste nám napsat jak dlouho trvala operace a jak syn zvládl tak dlouhou narkózu. V předchozích komentářích jste psala, že to budou 2 operace, za jak dlouho plánují druhou? Děkuji a přeji synovi ať je brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.10.17 13:36

Operace

Operace trvala 6,5 hod. Narkozu a probuzeni zvladl bez jakýchkoli komplikací ( je to zdravý a silný sportovec). Pokud se podařilo udělat i ušní lalucek ( což zjistíme zitra) tak nebude druhá operace už nutná. Je to můj hrdina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.10.17 15:06

To jsou skvělé zprávy!!! :potlesk: 6,5 hod. je dlouhá doba, tak hlavně, že vše proběhlo v pořádku! Přeji hodně sil pro vás pro oba!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.10.17 13:17

Po operaci

Mám skvělé zprávy…ucho se chytlo. Lalucek teda neudělali ale to už jsou malé věci. Trošku nám Kubik otekl ale to je prý normální. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.10.17 02:13

Operaci u udelali v sesti letech. Maji teorii, zese vetsinou tyhle operace delaji o prazdninach, nez jde dite do prvni tridy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.10.17 20:48

@Doben kdo a kde vas operovali v sesti letech? To ještě není ucho dospělé velikosti a je tedy nemožne odhadnout jeho velikost. V létě je tahle operace asi nesmysl. Je vedro špatně se to a hlavně dva měsíce na rekonvalescenci fakt nestačí. Je 18 měsíců 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí