Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cecetka píše:
A vubec te nenapadlo, ze ten chlap mel treba jen dobrou naladu? Z tveho popisu vubec necitim, ze by te „balil“.
já taky ne podle tohohle popisu mě v tom případě balí uplně každej chlap kterýho potkám ![]()
jinak taky mi nějak unikla otázka nehledě na to, že všichni jsme z „ulice“ než se navzájem poznáme…
No nechápu vůbec proč se diskuze jmenuje milenec z ulice. Děláš ukvapene závěry
@Dojcanis píše:
No nechápu vůbec proč se diskuze jmenuje milenec z ulice. Děláš ukvapene závěry
slovo milenec bylo myšlený trochu jako nadsazka
@Anonymní píše:
tak balil mě, to já jsem na něj neměla náladu. teď je mi to skoro líto. No je pravda, abych měla jen kvůli manželovi, to je fakt.
Fakt by mě zajímalo z čeho usuzuješ že tě balil
neber to jako rýpání, jen to prostě popiš.
@brumdinka píše:
já taky ne podle tohohle popisu mě v tom případě balí uplně každej chlap kterýho potkámjinak taky mi nějak unikla otázka nehledě na to, že všichni jsme z „ulice“ než se navzájem poznáme…
holt neumím popisovat no. Kdybych psala slohovy cvičení, tak se to budu snažit popsat výstiženěji, to je fakt
@arinecka píše:
Fakt by mě zajímalo z čeho usuzuješ že tě balilneber to jako rýpání, jen to prostě popiš.
prostě je mi už nějakej pátek,, takže mám už s balením od chlapů zkušennosti.
Zakladatelko, mela ses nechat pozvat na kafe, pozdeji do postele. To je prece jasny, ze kdyz manzel par dni prudi, tak to neprejdes jen tak ![]()
Apak kde se furt bere nevera. Staci par dni protivnej manzel a hura do toho ![]()
@Anonymní píše: žádný, jen to muselo ven
aha…no pokud bych se nad tím tvým příspěvkem měla zamyslet…i takhle může začít potenciální nevěra, ale taky nemusí. Jak už bylo řečeno, kde máš jistotu, že tě balil? Mohl mít jen dobrou náladu, pobavili jste se…ale to ještě nemusí znamenat, že tě balí…mohl jít o nezávazný flirt ![]()
@Kotatko03 píše:
aha…no pokud bych se nad tím tvým příspěvkem měla zamyslet…i takhle může začít potenciální nevěra, ale taky nemusí. Jak už bylo řečeno, kde máš jistotu, že tě balil? Mohl mít jen dobrou náladu, pobavili jste se…ale to ještě nemusí znamenat, že tě balí…mohl jít o nezávazný flirt
no ono už je to stejně jedno, že jo. tak závěr je asi takový, že si připadám jak blbec, manžel je protivnej jak blázen a já nejdu ani se sympaťákem na kafe.
@Anonymní píše:
no ono už je to stejně jedno, že jo. tak závěr je asi takový, že si připadám jak blbec, manžel je protivnej jak blázen a já nejdu ani se sympaťákem na kafe.
@Anonymní píše:
Není, protože obdobná situace může klidně zase nastat akorát s tím, že ty to pozvání přijmeš…nejdříve na kávu…později třeba na zkoušku nové postele
Chápu, že jestli je manžel protivnej tak to na budku, ale neříkej, že ty jsi nikdy neměla období, kdy jsi byla protivná i sama sobě?
Já za sebe říkám, ano, občas se mi stane, že jsem protivná i sama sobě a nejraději bych se někam zavřela.
Kolikrat asi tvůj manzel premysli, ze nekoho prefikne, kdyz ho prudis, ze?
@Anonymní píše:
prostě je mi už nějakej pátek,, takže mám už s balením od chlapů zkušennosti.
Tak právě proto, nemusíš psát detaily, stačí jen jedna věta z které jsi usoudila že tě balil, vždytˇ o nic nejde tak se zkus malinko rozepsat.
děkuju:-))