Milenec? Z ulice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.9.16 16:56

Zakladatelko a co to vzit z druhe strany? Tys nikdy nebyla na muz protivna? Stale usmevave a vstricne slunce? Co kdyby takhle uvazoval on? Jakoze ta moje je hydra, tak si vyjdu se sympatandou z ulice. Uz vidim tu diskusi, jakej to je hajzl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.9.16 16:58
@KPKristy píše:
Zakladatelko a co to vzit z druhe strany? Tys nikdy nebyla na muz protivna? Stale usmevave a vstricne slunce? Co kdyby takhle uvazoval on? Jakoze ta moje je hydra, tak si vyjdu se sympatandou z ulice.Uz vidim tu diskusi, jakej to je hajzl..

mluvíš mi z duše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.9.16 17:02
@Anonymní píše:
Včera jsem s dítětem jela busem a na jeho zastávce mě začal balit chlap, pěknej, sympatickej, cca o 20 let starší než já. Začal mluvit na dítě…přes něj prostě. Byl fajn, ale neměla jsem na něj náladu, líbil se mi, ale zase to nebyl „blesk z nebe“, navíc dítě vedle…

Můj manžel je už několik dní pěkně protivnej, dneska to dorazil, včera přiživil…začínám litovat, že jsem se tím chlápkem nenechala pozvat třeba alespoň na kafe. Jen flirt. Třeba.

Jsem pořád v okolí ženských - matky ze školky, holčičí cvičení apod., takže pochybuji v brzkou podobnou příležitost.

prosím anonymně a díky za pochopení.

Bacha, aby to nebyl pedofil, kterýho spíš zajímá to dítě než ty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.9.16 11:19

Včera večer můj chlap neměl na nic náladu a byl protivnej jako prase, takže si asi dneska půjdu hledat milence. Možná radši i dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.10.16 14:03
@Anonymní píše: žádný, jen to muselo ven :?

8o :roll: Ježiš..kdybych tady měla pokaždé vypisovat chlapy, co na mě promluví…To jsi z toho byla tak v šoku nebo co? Nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová