Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lauraka píše:
@Ellusa no vida mladej zajicek je ok, starej chlap je kotaky dobrej dvoji metr…
Ja jsem zakladatelku neodsuzovala, naopak jsem se ji zastavala. Proste mlada cacora, kterou oblbnul starej fotr.
Ale pokud nechapes rozdil, kdyz si dva nezadani s rozdilem cca deset let spolu neco zacnou a vztah holky v sedmnacti s nekym, na kom je nejakym zpusobem zavisla (ucitel), zenatym a starsim o tricet let, tak mas evidentni problem.
@Gnaar píše: Šmarjá a v kolika letech to scvrkávání začíná? Já jen abych věděl, kdy to můžu čekat?Ale i dámy v pokročilejším věku procházejí určitými fyzickými změnami.. Jistě víte, které hororové dílo A.E.Poea se ve svém názvu inspirovalo sexem mezi důchodci? „Jáma a kyvadlo“…
Milý Gnaare, my si to zcela jistě uvědomujeme, že fyzickými proměnami procházíme stejně jako chlapi. Jen proto, že chlap už není tak akční jako před x-lety, ho přece nepošlu k šípku. Doufám, že to vidí stejně, jinak
![]()
@Gnaar píše: Šmarjá a v kolika letech to scvrkávání začíná? Já jen abych věděl, kdy to můžu čekat?Ale i dámy v pokročilejším věku procházejí určitými fyzickými změnami.. Jistě víte, které hororové dílo A.E.Poea se ve svém názvu inspirovalo sexem mezi důchodci? „Jáma a kyvadlo“…
No já to právě beru podle těch ženských když se třeba přeslíkáme na bazéně..Víš jak vypadá ženský pohlavní orgán třeba v 60-70letech? A tak si myslím, že chlapy to budou mít beztak taky tak nějak..Kdy to začíná nevím až se mi to bude dít třeba za 20-30let můžu Ti dát vědět..Až se to začně dít mojemu tak už je to asi jedno protože to si pak nebudeme mít co vyčítat..
…jako to, ze je nekdo nad 50 let neznamena, ze uz nemuze mit sex a scvrkava se.
ale asi bych do toho nesla. vetsinou ti chlapi maj pupek a ani si na sasu nevidi. br. a je fakt ze asi proto si ulitavaj na mlade pevne postavicce.
@Aywi Tak o sexu nemluvím, to se může bůhví do kdy..Ale prostě ta kůže už není co bývavala za mlada..Teď jsem si to představila..Dneska u nás asi nic nebude.. ![]()
@Aywi píše:![]()
Ty si asi myslíš, že většina ženských v dlohodobějším manželství sex nechce, co? Nevím, proč tleskáš. Akčních je většina dnešních 40+ ženských. Proč je pořád predikováno, že ženská po 40 je stará rašple, to fakt nechápu.
@Gába27 píše:
Ty si asi myslíš, že většina ženských v dlohodobějším manželství sex nechce, co? Nevím, proč tleskáš. Akčních je většina dnešních 40+ ženských. Proč je pořád predikováno, že ženská po 40 je stará rašple, to fakt nechápu.
boha. ja tleskala, pze je pani dobra, ze prizna ze je porad akcni. ![]()
@ruzovaprincezna píše:
@Aywi Tak o sexu nemluvím, to se může bůhví do kdy..Ale prostě ta kůže už není co bývavala za mlada..Teď jsem si to představila..Dneska u nás asi nic nebude..
Mam taky pocit ze zakladatelka tu pise pod jinym nickem
takze za me je
a on tez
pardon ale todle tema vzdavam pac ona ho bude branit je zamilovana a kazdy sveho strujce stestim…chce ho at ho ma
prejme ji to
![]()
@ruzovaprincezna píše: …Víš jak vypadá ženský pohlavní orgán třeba v 60-70letech?…
Některé věci pro mne zůstávají tajemstvím po jehož odhalení raději nepátrám. ![]()