Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
13.6.16 18:47
@lauraka píše:
@Ellusa no vida mladej zajicek je ok, starej chlap je ko :-) taky dobrej dvoji metr…

Ja jsem zakladatelku neodsuzovala, naopak jsem se ji zastavala. Proste mlada cacora, kterou oblbnul starej fotr.
Ale pokud nechapes rozdil, kdyz si dva nezadani s rozdilem cca deset let spolu neco zacnou a vztah holky v sedmnacti s nekym, na kom je nejakym zpusobem zavisla (ucitel), zenatym a starsim o tricet let, tak mas evidentni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
13.6.16 18:52
@Gnaar píše: Šmarjá a v kolika letech to scvrkávání začíná? Já jen abych věděl, kdy to můžu čekat? :mrgreen: Ale i dámy v pokročilejším věku procházejí určitými fyzickými změnami.. Jistě víte, které hororové dílo A.E.Poea se ve svém názvu inspirovalo sexem mezi důchodci? „Jáma a kyvadlo“… :mrgreen:

Milý Gnaare, my si to zcela jistě uvědomujeme, že fyzickými proměnami procházíme stejně jako chlapi. Jen proto, že chlap už není tak akční jako před x-lety, ho přece nepošlu k šípku. Doufám, že to vidí stejně, jinak :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
13.6.16 18:54

Já teda furt akční jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
13.6.16 19:44
@matkabagristy píše:
Já teda furt akční jsem :nevim:
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
13.6.16 19:46
@Gnaar píše: Šmarjá a v kolika letech to scvrkávání začíná? Já jen abych věděl, kdy to můžu čekat? :mrgreen: Ale i dámy v pokročilejším věku procházejí určitými fyzickými změnami.. Jistě víte, které hororové dílo A.E.Poea se ve svém názvu inspirovalo sexem mezi důchodci? „Jáma a kyvadlo“… :mrgreen:

No já to právě beru podle těch ženských když se třeba přeslíkáme na bazéně..Víš jak vypadá ženský pohlavní orgán třeba v 60-70letech? A tak si myslím, že chlapy to budou mít beztak taky tak nějak..Kdy to začíná nevím až se mi to bude dít třeba za 20-30let můžu Ti dát vědět..Až se to začně dít mojemu tak už je to asi jedno protože to si pak nebudeme mít co vyčítat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
13.6.16 19:47

…jako to, ze je nekdo nad 50 let neznamena, ze uz nemuze mit sex a scvrkava se. :nevim: ale asi bych do toho nesla. vetsinou ti chlapi maj pupek a ani si na sasu nevidi. br. a je fakt ze asi proto si ulitavaj na mlade pevne postavicce.

• Citovat
  • Upravit
13.6.16 19:51

@Aywi Tak o sexu nemluvím, to se může bůhví do kdy..Ale prostě ta kůže už není co bývavala za mlada..Teď jsem si to představila..Dneska u nás asi nic nebude.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
13.6.16 19:53
@Aywi píše: :potlesk: :palec:

Ty si asi myslíš, že většina ženských v dlohodobějším manželství sex nechce, co? Nevím, proč tleskáš. Akčních je většina dnešních 40+ ženských. Proč je pořád predikováno, že ženská po 40 je stará rašple, to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
13.6.16 19:56
@Gába27 píše:
Ty si asi myslíš, že většina ženských v dlohodobějším manželství sex nechce, co? Nevím, proč tleskáš. Akčních je většina dnešních 40+ ženských. Proč je pořád predikováno, že ženská po 40 je stará rašple, to fakt nechápu.

boha. ja tleskala, pze je pani dobra, ze prizna ze je porad akcni. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Aywi
13.6.16 20:02
@ruzovaprincezna píše:
@Aywi Tak o sexu nemluvím, to se může bůhví do kdy..Ale prostě ta kůže už není co bývavala za mlada..Teď jsem si to představila..Dneska u nás asi nic nebude.. :poblion:
:mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
567
13.6.16 20:54

Mam taky pocit ze zakladatelka tu pise pod jinym nickem :lol: :lol: :lol: takze za me je :poblion: a on tez :poblion: pardon ale todle tema vzdavam pac ona ho bude branit je zamilovana a kazdy sveho strujce stestim…chce ho at ho ma :lol: prejme ji to :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
13.6.16 21:04
@ruzovaprincezna píše: …Víš jak vypadá ženský pohlavní orgán třeba v 60-70letech?…

Některé věci pro mne zůstávají tajemstvím po jehož odhalení raději nepátrám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí