Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to neřešila, když je to jen milenka. Tedy, taky mě zajímá, s kým spí můj milenec, ne že ne, ale on tvrdí, že jen se mnou, já myslím, že je nás víc a mám po tom pátrat? Ne. ![]()
Tak jestli víš jistě, že o té bývalé ti lže
tak bych jí nevěřila ani tohle a skončila to
Jak sama píšeš, nechodíte spolu a spát si může s kým chce no
Proč ti řekla jiným jménem ti vysvětlila ale stejně jí nevěříš.
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem žena, mám milenku. Nadpis je celkem výstižný. Už jednou se mě stalo, že mě milenka řekla v posteli jménem své bývalé ( byly čerstvě po rozchodu, tak jsem to neřešila ). Ale teď se.to stalo znova a řekla mě jménem jedné její kámošky. Když jsem se jí ptala jestli s ní spí tak tvrdila, že ne. Jen že prostě nespala a pila a byla s ní v tu dobu hodně, tak že asi proto a omlouvala se. Ale já tomu nějak nevěřím. Vím, že kámoška by ju chtěla.
Samozřejmě si může spát s kým chce, nechodíme spolu, ale když jsem jí řekla, že by bylo od ní fér mě říct na rovinu s kým spí. Jenže ona bude tvrdit, že jen se mnou a já vím, že nejsem jediná s kým spí (minimálně s tou svojí bývalou ano).. Asi se bojí, že bych s ní přestala spát, což bych přestala protože ta kamarádka je pro mě prostě absolutně antisexuální..
Co si o tom myslíte, věřili by jste?? Už dlouho přemýšlím, že z toho couvnu.
Není to ani přítelkyně, jen milenka. Tak co řešíš?
Hustý… Já bych jí na oplátku řekl na tvém místě: Franto, ty máš ale péro.
Nebýt dnes 20 stupňů, svedl bych to na vedro… Ale takhle ![]()
@Premek_Orac píše:
Hustý… Já bych jí na oplátku řekl na tvém místě: Franto, ty máš ale péro.Nebýt dnes 20 stupňů, svedl bych to na vedro… Ale takhle
Babička se přeřekává zcela běžně, má těch vnoučat a pravnoučat víc. Takže hádám, že je to případ i té milenky. Nikdy jsem lesbická milenka nebyla, tak nevím, jaká jsou tam pravidla, ale měly byste k sobě být upřímné.
@Premek_Orac píše:
Hustý… Já bych jí na oplátku řekl na tvém místě: Franto, ty máš ale péro.Nebýt dnes 20 stupňů, svedl bych to na vedro… Ale takhle
Jestli je to milenka tak co řešíš? To přece není důvod aby jsi byla jediná ne ![]()
Je milenkou. Může si dělat co chce a spát s kym chce. Co řešíš?
Ahoj. Jsem žena, mám milenku. Nadpis je celkem výstižný. Už jednou se mě stalo, že mě milenka řekla v posteli jménem své bývalé ( byly čerstvě po rozchodu, tak jsem to neřešila ). Ale teď se.to stalo znova a řekla mě jménem jedné její kámošky. Když jsem se jí ptala jestli s ní spí tak tvrdila, že ne. Jen že prostě nespala a pila a byla s ní v tu dobu hodně, tak že asi proto a omlouvala se. Ale já tomu nějak nevěřím. Vím, že kámoška by ju chtěla.
.
Samozřejmě si může spát s kým chce, nechodíme spolu, ale když jsem jí řekla, že by bylo od ní fér mě říct na rovinu s kým spí. Jenže ona bude tvrdit, že jen se mnou a já vím, že nejsem jediná s kým spí (minimálně s tou svojí bývalou ano).. Asi se bojí, že bych s ní přestala spát, což bych přestala protože ta kamarádka je pro mě prostě absolutně antisexuální.
Co si o tom myslíte, věřili by jste?? Už dlouho přemýšlím, že z toho couvnu.