Milenky a rodinné letní dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
9.7.26 17:16
@Anonymní píše: Více

Jako že ti posílá fotky manželky a dcery z rodinné dovolené, večeři, bufet, úsvit :mrgreen: a tak? A to jsi na to zvědavá ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107488
9.7.26 17:16
@free333 píše: Více

Spise v nějakém ubytovacím zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.26 17:17
@DivícíSeŽena píše: Více

Nikdy jsem fotku jeho ženy nedostala a ani nevím jak vypadá. Prostě poslal momentku a byla tam i jeho dcera.

• Citovat
  • Upravit
193
9.7.26 17:18

No tak když jsi tak nad věcí, co tě pudí k tomu zakládat o rodinných dovolených milenců téma? Já bych si udělala svůj program a počkala bych, až se vrátí. Neřešila bych fotky rodiny ani to, jak to mají druzí.
Buď je to jen milenec a jsem s tím smířená, nebo mě to trápí a pak jdu raději od válu a masochisticky se tím netýrám.

Příspěvek upraven 09.07.26 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107488
9.7.26 17:19
@DivícíSeŽena píše: Více

Pro tebe asi na tom nejvyssim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.7.26 17:22

Zakladatelko Ty jsi ještě mnohem zoufalejší zoufalka než to zpočátku vypadalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
9.7.26 17:23

Já jsem daleka někoho soudit, stanou se různé věci (samozřejmě kdyby to byl můj manžel, tak tě zabiju :mrgreen: ). Ale pokud tě jeho rodinná dovolená takhle vzala, tak v tom pěkně lítáš. Bylo by dobré si to přiznat a radši to ukončit, protože to už bude jen trápení. Jemu bude kolem 50, i kdyby se rozvést chtěl, doma ho mít výhra nebude. Dospělé děti umí pěkně nextkám zatopit (vypozorováno u kamarádky, která ani příčinou rozvodu nebyla, tou byla nevěra matky, kamarádka se dala dohromady s otcem až rok po rozvodu, a stejně byla ona ta špatná). A taky chlap v 50 je zvyklý na to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
9.7.26 17:26

Manželka o vašem poměru ví, že chodíte běžně do restaurace, na procházky? Používáš s ním kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36327
9.7.26 17:29

No jako pro mě to je taky k neuvěření kde bere zadaný chlap tolik času na scházení, vypisování a vyvolávání si. On nepracuje?
Chodíte spolu na veřejnosti, to nema obavy, že vas někdo uvidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.7.26 17:32
@JancaS84 píše: Více

Ještě je taky možnost, že to manželka ví a tak nějak o tom prostě nemluví. A jsme zase u možnosti dvě, že majetek je silnější pouto, než vztah s milenkou. Navíc v situaci, kdy dítě je dospělé a má už nejspíš svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.26 17:35
@JancaS84 píše: Více

Nejčastěji spolu telefonujeme, když jede do práce a z práce. Má to hodinu cesty. Já bydlím ve městě kde pracuje. Pak během dne v prácí a když je doma, tak většinou dvakrát denně 10-15 min. hovory. Nemá fixní pracovní dobu. Jestli má nebo nemá obavy se nikdy nezmínil. Jeho žena s dcerou do města občas jezdí, ale jak často to netuším.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.26 17:36
@Klopotkova píše: Více

Ze všech tvých diskuzí jsem popravdě překvapena, že zrovna ty se ptáš na kondom 😅.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.26 17:39
@ambruše píše: Více

Jak jsem psala, nikdy jsme tohle téma neotevřeli. Já po něm rozvod nechci. Až ten rozvod budu chtít, nezbyde mi nic jiného, než to ukončit.

• Citovat
  • Upravit
1231
9.7.26 17:39

@DivícíSeŽena
A ještě je taky možnost, že procházky, večeře a celodenní vypisování jsou výplodem fantazie a zbožným přáním zakladatelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.7.26 17:42
@Apolena05 píše: Více

Tak ono to tak žhavé není, volá jí cestou z/do práce a když je doma, tak dvakrát deset minut. Pokud manželka chodí do práce a nesedí mu za zadkem i doma, zas tolik času tomu kontaktu nevěnuje, to bych zvládla také a nejspíš i ten můj, aniž by si toho kdokoliv všiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová