Milenky a rodinné letní dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.7.26 17:43
@Apolena05 píše: Více

Já nějak netuším proč by to měl být výplod fantazie. Vkládá do mě spoustu času. Kdyby se mi dlouhodobě takhle přestal věnovat, byl by to pro mě důvod k ukončení. Protože pro mě už je to standart.

• Citovat
  • Upravit
1240
9.7.26 17:46
@Anonymní píše: Více

Ale jdi ty kecko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.26 17:48
@Klopotkova píše: Více

Ale pochybuju, že o mě ví. Protoze vždycky vypíná telefon kvůli sdílené lokaci, když je u mě.

• Citovat
  • Upravit
226
9.7.26 17:54

Tak zrovna tohle, když budeme brát v úvahu četnost vašich setkání, podporuje tu tezi, že manželka ví a neřeší. Já tedy nemám potřebu sdílet s manželem polohu, ale pokud bych ji měla a on si ji pravidelně x-krát v týdnu vypínal, nemusela bych být Jessica Fletcherová, aby mi to došlo.
Takže bych buď žádala vysvětlení, nebo bych prostě věděla, která bije a neřešila, protože jsem si svým postavením jistá. A tak to nejspíš má manželka tvého milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
9.7.26 18:00

No tak te dost lakuje
Vypinat lokaci takhle casto by prece manzelku hned trklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
9.7.26 18:02

Neni on na dovolene s druhou milenkou co ma 21 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
9.7.26 18:06

Až ten rozvod budeš chtít, tak už bude pozdě. To už budeš hodně zoufalá. Teď je ještě čas. Pokud nejsi zabouchlá a nebojíš se, že to praskne, tak pokračuj. Ale řekla bych, že zabouchlá jsi, a pokud se vídáte i venku, tak to praskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
9.7.26 18:07
@Tarena píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.7.26 18:09
@Tarena píše: Více
:mrgreen: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
9.7.26 18:10

A proč bych se nezeptala. Navíc jedna uživatelka tady naťukla ráno, že s jeho manželkou sdílíš mikroflóru a tak to být přece nemusí, pokud používáte kondom. Já s milenci kondom zásadně používám i kvůli tomu, že z night clubu, kde jsem pracovala jako společnice vím, co muži dokážou.
Nedokážu si představit, že by na mě např. opilý Bulhar vlezl bez gumy a ti navonění krasavci byli stejně pěkní prevíti. Navíc v night clubu je kondom nutností. Dá se tohle ovšem obejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
9.7.26 18:11
@DivícíSeŽena píše: Více

Přesně. Zažila jsem známou, co sdílenou polohu s manželem měla. Xkrat za den na ten mobil čučela, kde je. Pak se jí utratil z mapy a hned mu volala, že ho naposledy viděla u Kauflandu, tak jestli tak je, až nakoupí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
9.7.26 18:14

Zakladatelko, tady se ti žádné podpory moc nedostane. Je tady mnoho strážkyní rodinného krbu, které tvůj poměr vytáčí. Tady se nevěry moc nenosí. Místo nějaké rady budou to, co píšeš jen zpochybňovat, nad tebou se ošklíbat a zesměšňovat tě. Čest výjimkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4075
9.7.26 19:14
@LucieKLuc píše: Více

Přesně tak. Odpovědnost za vztah s milenkou nenese milenka, nýbrž chlap. Pokud odmítne jedna, kývne mu druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78278
9.7.26 19:20

jó? a co jí říká? proč tolikrát do týdne si vypne lokaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
9.7.26 20:36
@stinga píše: Více
:zed: děsná blbost, co…
leda by to celé manželka věděla.. a neřešila kvůli majetku..
jinak by musela být hluchá, slepá a tupá…
Pán je dobře situován?? Tipuju velký společný dům v SJM?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová