Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarena píše: Více
přesně, já jsem s rodiči nechtěla na dovolenou už v 17, přesto že by samozřejmě zaplatili a ještě mě dlouho přemlouvali, že pojedeme do mé oblíbené destinace ve Španělsku, prostě jsem nechtěla a raději jsem se - slovy matky „popelila u slepic“ u nás na vesnici, rodiče teda začali jezdit do Chorvatska, kam zase já jsem nikdy nechtěla
pak jsem teda v 19 letěla s matkou na Korfu, protože otec nechtěl ani letět ani na Korfu, ale to bylo vše
@Klopotkova píše: Více
Tak ne všichni chlapi jsou příznivě nakloněni prezervativům, že…
A někteří s nimi ztrácejí erekci a kdo by je pak hodinu nahazoval ![]()
@Venetia píše: Více
Myslíš tím, že se scházejí v autě na poli nebo u lesa a baví je to?
U nás se děti tváří, že s nami budou jezdit tak dlouho, dokud budeme vybírat zajimavé destinace
(momentálně věkn15 a 17)
@Anezka1990 píše: Více
Tak ja bych teda řekla, že je rozdíl mít milenku v manžela, kdy je žena na mateřské a stará se 24/7 o děti a mít dospělé dítě.
@Tarena píše: Více
Kdyby tam dcera s nimi nejela, normálně bych to napsala. Z fotek co si posíláme, je tam i jeho dcera. A ano, je to z letošní dovolené, protože si před dva týdny před dovolenou obarvila vlasy.
@Apolena05 píše: Více
Nevím co je na té četnosti tak neuvěřitelného. Ze začátku jsme se vídali 1-2× týdně, posledních 5-6 měsíců to máme ustálené na tomto počtu. Počet volání a psaní máme takto nastavené od začátku. ![]()
@free333 píše: Více
Někteří ne a někteří zase ano. Vždyť zakladatelka vůbec nepsala o tom, zda to dělají nebo nedělají s kondomem.
@Anonymní píše: Více
Na jakým levelu zoufalosti je ženská, která v létě sedí doma na zadku a čekuje fotky, které jí posílá milenec z rodinné dovolené
?
@free333 píše: Více
Primárně se samozřejmě scházíme u mě, někdy jdeme na oběd, někdy na večeři, někdy do baru. Někdy se nechce dělat nic me, tak zůstaneme u mě, někdy se nechce dělat nic jemu, tak zůstaneme u mě, někdy se jdeme jen projít. Taková ta klasika.
Kdyz jsem ho poznala, věděla jsem, že je ženatý. Po třech měsících jsme to takhle dali dohromady. Rozvod od něj opravdu neočekávám, byť přiznávám, že mě tu a tam někdy přepadne myšlenka, že by nám jako páru opravdu mohlo být skvěle. Také vím, že to takhle nejde do nekonečna. My se nikdy o jeho manželství nebavíme. Jen takové všeobecné věci, které zmíní během normální komunikace. Já se neptám, protože vědět nechci.
A to ti posila fotky cele rodiny? Nebo ma manzelka pres oblicej smajlika? ![]()
Jestli se po devíti měsících „vztahu“, který líčíš jako pohádkový nevyslovil, jsou tu jen dvě možnosti. První je, že manželku má pořád víc rád než sex s tebou, nebo možnost dvě, že sex a vztah s tebou je fajn, ale peníze a majetek má pořád raději než tebe. Úplně nevím, která varianta je horší
. Prostě zpestření a okořenění stávajícího života, ale změnit ho nechce.
@DivícíSeŽena píše: Více
Já ti nevím kde si vzala, že sedím doma na zadku, pomalu v depresích a ubrečená. Dělám to co běžně. Svět se opravdu točit nepřestal. Jen mě prostě překvapilo, že cítím to co cítím. O dovolené jsem věděla, normálně jsme se o ní bavili. Když jsem v říjnu byla na dovolené já, taky jsme si posílali fotky.