Milenky a rodinné letní dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
10.7.26 10:05
@Klopotkova píše: Více

V momentě, kdy se milenka zamiluje a chce víc, málokdy to dostane. Tak to vždy bylo, je a bude.

Těch případů, kdy chlap odejde k milence a žijí spolu šťastně až do smrti, je daleko méně, než těch, které končí takto.

A víš proč to tak je?
Milujeme obdiv, zvyšuje nám to ego, ale daleko víc máme rádi svůj komfort, stabilitu a zázemí a to nám poskytují manželky, nikoliv milenky.

Protože když to doma stojí opravdu za prd, pak odcházíme sami od sebe a nepotřebujeme k tomu milenku, která nám otevře oči.

Můj příspěvek byl přísný, ale pravdivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34333
10.7.26 10:08
@Muž 1.2 píše: Více

A proč tedy valíte milenkám do hlavy, jak je ta co máš doma hrozná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
10.7.26 10:11
@arinecka píše: Více

Abyste vydržely co nejdéle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
10.7.26 10:12
@arinecka píše: Více

Mně to ženatí a zadaní milenci neříkali nikdy. Jen jeden o 27 let ode mě starší, že by jeho žena k němu mohla být vlídnější. Přesně to slovo použil. Ale já jsem se tedy nikdy nezamilovala, i když se mi ten chlap líbil a kdyby začal s dlouhými řečmi o manželce, tak bych řekla, ať toho nechá, že to vědět nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6215
10.7.26 10:14

Tak jistě. 21 let staré dítě, takže rodiče cca 45 let a 22 let manželství. Skutečně si živě představuji sex v téhle situaci 3-4* týdně :mrgreen: Větší scifi než Hvězdné války. Nicméně, někde to tak být může, netvrdím že ne.
Fakt bych měla co napsat, ale mlčím. To jen že tady opravdu každý žije dokonalý život a hlavně každý ví, co je fuj, co jemu se nikdy nestane, co jeho polovička by nikdy neudělala a taky hlavně ví, jak to kde funguje a jak by měli žít ostatní.
Osobně v mém životě nastaly překvapivé skutečnosti a nikdy bych si nemyslela, že se to může stát zrovna mě resp. že se takové věci vůbec můžou stát, takže nesoudím, čtu, nekomentuji. Víceméně m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3312
10.7.26 10:16
@tess50 píše: Více

Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34333
10.7.26 10:23

Jenže chlap co pomlouvá svojí ženu je ubožák. Když je tak strašná, tak s ní přece nebude. Takže ne že jen podvádí, ale hází hnůj na hlavu ženě, který na něj doma čeká s večeří. To je prostě hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34333
10.7.26 10:24

No právě, k čemu ti bude když ti bude vyprávět o manželce. Když ale chlap řekne, že by němu mohla být žena vlídnější, tak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
10.7.26 12:18

Jj je tu malo diskuzi o vztazich bez sexu, případně jinych vážných problémů, které nejsou schopni ukončit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 12:23
@Venetia píše: Více

Na druhou stranu, pokud ti vztah neklape, nejspíš budeš eliminovat společný čas na nutné minimum a nebudeš s partnerem jezdit na dovolenou. Dítě už mají dospělé a je vcelku běžné, že pokud by spolu byli jen kvůli majetku a okolí, jeli by si každý po své ose. Často to tak dělají i vcelku bezproblémová manželství po letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
10.7.26 12:26

Mluv pouze za sebe
Spousta chlapů drepi v dávno vyhaslych manželstvích a nemaji na to, to ukončit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
10.7.26 12:31
@DivícíSeŽena píše: Více

To úplně nevím.
Taky jsem byla ještě chvíli před rozvodem, to bude asi záviset na více věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 12:51

Tak zase nebuď tak dramatický. Nikdy nic takového neřekl a o manželce nikdy neřekl špatné slovo. Přeci jen je to jeho manželka a matka jeho dítěte. Jestli spolu doma mají sex nebo nemají, nevím. Nikdy jsem se neptala a ani to nemám v plánu. Jestli má 7-8× týdně sex, klobouček před ním. A ukaž mi prosím kde píšu, že chci aby odešel.

• Citovat
  • Upravit
3312
10.7.26 12:58
@Anonymní píše: Více

Používáte spolu kondom nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 13:00