Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
V momentě, kdy se milenka zamiluje a chce víc, málokdy to dostane. Tak to vždy bylo, je a bude.
Těch případů, kdy chlap odejde k milence a žijí spolu šťastně až do smrti, je daleko méně, než těch, které končí takto.
A víš proč to tak je?
Milujeme obdiv, zvyšuje nám to ego, ale daleko víc máme rádi svůj komfort, stabilitu a zázemí a to nám poskytují manželky, nikoliv milenky.
Protože když to doma stojí opravdu za prd, pak odcházíme sami od sebe a nepotřebujeme k tomu milenku, která nám otevře oči.
Můj příspěvek byl přísný, ale pravdivý.
@Muž 1.2 píše: Více
A proč tedy valíte milenkám do hlavy, jak je ta co máš doma hrozná?
@arinecka píše: Více
Mně to ženatí a zadaní milenci neříkali nikdy. Jen jeden o 27 let ode mě starší, že by jeho žena k němu mohla být vlídnější. Přesně to slovo použil. Ale já jsem se tedy nikdy nezamilovala, i když se mi ten chlap líbil a kdyby začal s dlouhými řečmi o manželce, tak bych řekla, ať toho nechá, že to vědět nepotřebuju.
Tak jistě. 21 let staré dítě, takže rodiče cca 45 let a 22 let manželství. Skutečně si živě představuji sex v téhle situaci 3-4* týdně
Větší scifi než Hvězdné války. Nicméně, někde to tak být může, netvrdím že ne.
Fakt bych měla co napsat, ale mlčím. To jen že tady opravdu každý žije dokonalý život a hlavně každý ví, co je fuj, co jemu se nikdy nestane, co jeho polovička by nikdy neudělala a taky hlavně ví, jak to kde funguje a jak by měli žít ostatní.
Osobně v mém životě nastaly překvapivé skutečnosti a nikdy bych si nemyslela, že se to může stát zrovna mě resp. že se takové věci vůbec můžou stát, takže nesoudím, čtu, nekomentuji. Víceméně m ![]()
Jenže chlap co pomlouvá svojí ženu je ubožák. Když je tak strašná, tak s ní přece nebude. Takže ne že jen podvádí, ale hází hnůj na hlavu ženě, který na něj doma čeká s večeří. To je prostě hnus.
@Klopotkova píše: Více
No právě, k čemu ti bude když ti bude vyprávět o manželce. Když ale chlap řekne, že by němu mohla být žena vlídnější, tak ok.
Jj je tu malo diskuzi o vztazich bez sexu, případně jinych vážných problémů, které nejsou schopni ukončit
@Venetia píše: Více
Na druhou stranu, pokud ti vztah neklape, nejspíš budeš eliminovat společný čas na nutné minimum a nebudeš s partnerem jezdit na dovolenou. Dítě už mají dospělé a je vcelku běžné, že pokud by spolu byli jen kvůli majetku a okolí, jeli by si každý po své ose. Často to tak dělají i vcelku bezproblémová manželství po letech.
Mluv pouze za sebe
Spousta chlapů drepi v dávno vyhaslych manželstvích a nemaji na to, to ukončit
@DivícíSeŽena píše: Více
To úplně nevím.
Taky jsem byla ještě chvíli před rozvodem, to bude asi záviset na více věcech.
Tak zase nebuď tak dramatický. Nikdy nic takového neřekl a o manželce nikdy neřekl špatné slovo. Přeci jen je to jeho manželka a matka jeho dítěte. Jestli spolu doma mají sex nebo nemají, nevím. Nikdy jsem se neptala a ani to nemám v plánu. Jestli má 7-8× týdně sex, klobouček před ním. A ukaž mi prosím kde píšu, že chci aby odešel.