Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Obleva píše: Více
A nebo v tom prostě umí chodit. Kdyby chtěl, aby to prasklo, má milion možností, a nemusí cekat na dovolenou.
@Anonymní píše: Více
Vsechny tyto malickosti taky nic nestoji. A to nemyslim jenom financne. Mas latku nizko.
Co se stane pristi kveten? Nic. Protoze on ti zaminku k rozchodu neda. Ty deti nechces, vztah neches, takto ti to pry vyhovuje. Akorat to zahlizeni na rodinnou dovolenou v tom nejak nesedi, ze ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Co by podle tebe za něco stalo? Koukám, že někdo má hodně vysoké nároky.
@PaníBovaryová píše: Více
Obecně mají milenky nároky nízké, když jim stačí muže sdílet.
@Venetia píše: Více
Jeho to nic nestojí - a nemyslím jenom finančně.
Ne, že mně (nebo zakladatelce) to za nic nestojí. V tom je rozdíl.
Já jenom nechápu co od toho čekáš ty. Je jasné, že jeho rodina je a bude na prvním místě a je jasné, že jednou zestárneš tak, jak zestárla jeho manželka. On tě vymění za mladší milenku a co budeš mít ty? Promarněné nejlepší roky, kdy jsi byla nejpřitažlivější.
Příspěvek upraven 11.07.26 v 12:21
Vaše vyjadřování v několika diskuzích je velmi nemístné, Vašimi posledními komentáři jste si vysloužil ban na 14 dní. Po uplynutí doby si můžete zažádat o odblokaci..
Pěkný den
Eliška
Tak já třeba taky nechápu proč mít ve svém životě chlapa, který má závazky jinde, rodinu, děti. Co je na tom tak vysokonáročného?
@Anna766 píše: Více
Mne přijde, ze na zenateho chlapa ten zájem vyjadřuje docela dost
@Anna766 píše: Více
Tak to už je na každém co od toho očekává
Psala jsi o vysokých nárocich. Na to jsem reagovala. Že jsou ženský kterým by nestálo za to se dělit o chlapa s manželkou. Co na tom pořád nechápeš? Stačí si najít chlapa s vyřešenou minulostí. Svobodného, rozvedeného.
Co je na tom těžkého? Jsi zadaný? Nebrat.