No ty jo, je ti 35, asi bych se být tebou přece jenom zkusila poohlídnout jinde, tenhle chlap není perspektivní. Třeba kdybys potkala někoho bez závazků, zvládli byste třeba ještě i to dítě
Jinak k dotazu, mám milence teprve chvilku, ale bydlí daleko a vídáme se tak sporadicky, že je mi v podstatě jedno, jestli je na dovolené nebo doma s manželkou a s dětma. Ale jsem v úplně jiné situaci - je mi přes 40, jsem sama se třema dětma, mám 2 hypotéky a 2 práce a kdyby mě chtěl nějaký milenec vidět 3 x týdně a v mezičase mi psal a volal, tak by mě asi kleplo Mám ho fakt jenom pro občasnou radost
No ty jo, je ti 35, asi bych se být tebou přece jenom zkusila poohlídnout jinde, tenhle chlap není perspektivní. Třeba kdybys potkala někoho bez závazků, zvládli byste třeba ještě i to dítě
Jinak k dotazu, mám milence teprve chvilku, ale bydlí daleko a vídáme se tak sporadicky, že je mi v podstatě jedno, jestli je na dovolené nebo doma s manželkou a s dětma. Ale jsem v úplně jiné situaci - je mi přes 40, jsem sama se třema dětma, mám 2 hypotéky a 2 práce a kdyby mě chtěl nějaký milenec vidět 3 x týdně a v mezičase mi psal a volal, tak by mě asi kleplo
Mám ho fakt jenom pro občasnou radost