Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Anebo bys ty skutečnosti vyhodnotila jinak a nešla do toho.
@Muž 1.2 píše: Více
Já bych si ráda pročetla ty statistiky ze kterých bereš tyto informace. Protože bez ohledu na můj poměr s ním, znám spoustu, ale spoustu párů, které spolu žijí kvůli finančnímu standartu a dětem. Protože dva platy jsou daleko víc než jeden plat.
A ukončit manželství, které trvá přes 20 let kvůli poměru, který trvá 9 měsíců je taky hloupost. Já sama netuším co všechno by to obnášelo a zjišťovat to nechci.
Píšu anonymně, protože to nechci spojovat s nickem, ale my jsme přesně ten případ. Spolu od VŠ, tedy pětadvacet let, věk cca 45. Sex máme běžně několikrát týdně a včera třeba třikrát za sebou. Nemyslím si, že je to tak výjimečné.
@Anonymní píše: Více
V pořádku. Však jsem psala, že to není nemožné. Pokud funguje vše ostatní, většinou funguje i sex. Určitě je takových párů víc, ale taky je hodně těch druhých.
Nerozumím Vašemu příspěvku… podle Vás v tomto příběhu je zlá milenka, hodná a milá manželka a chudák manžel, který byl milenkou přinucen k nevěře?! Četla jsem zajímavý článek o tom, že v podstatě milenky jen vyplňují místo, které jim přenechají manželky. Pokud by byl vztah dvou lidí v pořádku a stáli si vzájemně za to, aby překonávali krize, tak žádná milenka nemá šanci. A to ani ta nejkrásnější a nejúžasnější na světě. Proč mají ženy potřebu svoje vlastní selhání svádět na někoho třetího…
@Anna766 píše: VíceŠla, nešla, toho se to netýká. Ale není to o mě.
Proto to píšu anonymně, aby mě někdo neobvinil, že machruju. Netvrdím, že to je standard, jen že to není nemožné, pokud si ti dva rozumí. Nebudu tvrdit, že i při nejlepší vůli v tom není stereotyp, to bych samozřejmě kecala.
@FEP píše: Více
Já bych to jako selhání nepojmenovávala. Lidi zpohodlní, změní se jim priority, nebo naopak začnou být víc aktivní, mají nové zájmy. Lidé se časem mění, jinak by to byla nuda.
A neni to selháni toho kdo si tu milenku našel? Proč jeho selhání házet na manželku?
Na vztah jsou vždy dva a oba dva se podílejí na tom, jak ten vztah vypadá. Nicméně i tak bych nepodceňovala jistý stereotyp, neokoukanost a novost, která může sehrát roli v navázání mileneckého poměru, jakkoliv je ten vztah jinak v pořádku. Jak se říká, milenka nemusí být lepší a hezčí, někdy úplně stačí, že je prostě cizí
.
Ja jsem dramaticky? Ty zakládáš diskuze ptáš se ostatních jak zvládají dovolené svých milenců s jejich rodinami. Kdyby tě to nežralo, tak tu nemáš potřebu nic zakládat.
Proste te to žere. Vis jak bude vypadat jejich dovca s mladou dospělou dcerou? Naprosto super. Pres den válečka u moře, nějaký drink nebo výlety, večer koktejly a zábava. Co se pak děje v ložnici musíš ty znát ze všech tady nejlépe.
Tak sbírej drobky co na tebe zbydou a hraj si tu dál na hrdinku, která je těžce nad věci, protože tuhle pozici evidentně lehce takříkajíc - nedáváš.
Já jsem taky tak nějak nepochopila, co řešíš. Každá dovolená jednou skončí a potom se vše vrátí do starých kolejí a aspoň si od sebe odpočinete, ono to není na škodu.
Tak pokud nechces, aby odesel - opet-v cem je tedy problém? ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
V tom, že samozřejmě chce aby odešel akorát tady v době kdy se doma kope do zadku zatímco milouš je tam kde být má přesvědčuje sama sebe i nás jak je strašně nad věcí, nic neřeší a je něco víc než matrace pro zpestření
![]()