Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6091
29.5.25 13:52
@Josef_t píše: Více

A nenapadlo te, že ta žena do toho kecat a vychovávat nechce, že jsou třeba dospělí (děti) a ten milenec má potřebu se vykecat a sice neřešit, ale trochu si ulevit, případně slyšet jiný pohled na danou věc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
29.5.25 13:54
@Luxusnixicht píše: Více

to mas pravdu…milenecke vztahy na zaklade reálného seznámení a ty na zaklade hledané milence/ky jsou dost odlišné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.5.25 13:57
@Venetia píše: Více

V čem přesně?

• Citovat
  • Upravit
15136
29.5.25 14:10
@Honza 12 píše: Více

Treba Helmuta 2 - pobliz :jazyk: Ja nechci jineho…jen bych rada castejsi vidani…ale to vy porad nechapete a porad mi cpete, ze si mam najit jineho…ale to je to, co ja prave nechci… :lol: Respektive, i kdyby tu nekdo byl, tak si Helmuta necham :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
29.5.25 14:17
@Luxusnixicht píše: Více

Nekecej, jen by se tě jednou nekdo dotkl a už budeš zas touzit jen po něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4599
29.5.25 14:28
@Josef_t píše: Více

To ale spis souvisi s tim, ze vetsina lidi je blbych. Romantiku bych v tom nehledal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
29.5.25 14:43

Pojď jdeme si lehnout :*. Dovolím ti se pritulit že jsem to já :dance:. A pak si uděláme jídlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.5.25 17:09

Když Ti začnou připadat blbí úplně všichni tak je pravděpodobné, že jsi přestala chápat Ty, ne? :nevim:

Kdo je tu ještě vůbec chlap krom Josefa? Chtěl bych si přečíst jejich příspěvky abych zjistil jaká taktika na balení žen je teď v módě :D

Peru vařím uklízím? Nebo snad zlomené srdce? Nikdo mě nechápe? Drsný s něžnou duší? Rozumím Ti miláčku?… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.5.25 17:47

Náhodou, aspoň je upřímný :lol:
Kde ještě si počteš, že sbírá všelijaké trosky a labilky. :D
To je taková sonda do hlubin, kam se ty ani já nedostaneme :lol:

• Citovat
  • Upravit
30944
29.5.25 17:58

A ne 8) Nemuzes mě nechat sadiaticke velrybe, však ne zabije :oops:. Jsem křehký :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.5.25 18:09

Mně to nevadí
Historky jako historky. Rozhodně nic, kvůli čemu bych v noci nespala :D

• Citovat
  • Upravit
29.5.25 18:17
@Lorre píše: Více

Ty a inteligentní? :nevim: Máš sotva maturitu, jsi panic na nic. :nevim: Navíc subík a slaboch. Změkčilec. To pro ženy není nic extra :nevim:

To už radši hrubiána než změkčilce, už to pochop :nevim: to je příroda, ženská, či feministka, ti to často nepotvrdí, ale podvědomě se podle toho řídí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.25 18:19

Jediné co dokáže, je zaplácat 10 stran o žrádle :nevim: v tématu o milenkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.25 18:25

Čtu Ribbentropovy paměti. Věděli jste, že první porušil smlouvu Ribbentrop-Molotov Stalin? Ano, v létě 1940 zabral kus Litvy co měl být Hitlera plus kus Rumunska, na který neměl právo, měl právo jen na Beserábii dle dohody, ale zabral i Bukovinu. V tu chvíli se Hitler začal bát, že Stalin postupuje na Západ (v Rumunsku měl Hitler ropu, nikde jinde jí nebylo dost) a chtěl Stalina prostě předběhnout. Proto zaútočil o rok později v létě 41 na SSSR (mimo jiné, chtěl taky zabít naděje Anglie a životní prostor a suroviny). Předběhl Stalina. Viz. Mark Solonin a Raack a Suvorov a další. Je to zatím menšina historiků, co toto uznávají, ale mají fakta na své straně. :nevim:

„Dne 23. června 1940, kdy se francouzské tažení chýlilo ke konci, nám moskevský velvyslanec telegrafoval, že Rusko hodlá v příštích dnech obsadit rumunskou Besarábii, a chtěl nás o tomto plánovaném kroku informovat. Současně rumunský král požádal Hitlera o radu v souvislosti s ruským ultimátem. Hitler byl rychlým postupem Ruska bez předchozí konzultace s námi zaskočen, ale vzhledem k našim závazkům vůči Rusku doporučil králi, aby nekladl odpor. Na to rumunská vláda přijala sovětský požadavek, ale prosila, aby jí byl poskytnut přiměřený čas na evakuaci tohoto rozsáhlého území. Odpovědí na to bylo druhé ultima1 „m ze strany SSSR a před uplynutím jeho lhůty byla zahájena okupace Bukoviny, která byla rozšířena na celou Besarábii až k Dunaji. Hitlera obzvláště překvapilo, že okupace zahrnula, opět bez předchozí konzultace, i Severní Bukovinu, která byla obydlena převážně Němci a byla součástí Rakouského císařství. Tuto akci si vyložil jako projev Stalinova tlaku na Západ. Počátkem podzimu 1940 obdržel Vůdce zpravodajské zprávy o rostoucí koncentraci sovětských vojsk podél hranic Východního Pruska, v Polsku a Besarábii. Naproti Východnímu Prusku bylo údajně rozmístěno až dvaadvacet sovětských divizí. Tuto akci interpretoval jako projev Stalinova tlaku na Západ“

The Ribbentrop Memoirs INTRODUCTION BY ALAN BULLOCK WEIDENFELD AND NICOLSON 7 CORK STREET, LONDON

https://archive.org/…irs_djvu.txt

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.25 18:30
@Jednonohý klokánek píše: Více

" Pád feministického dogmatu? Ženy touží po rodině víc než po kariéře "

https://www.echo24.cz/…riera-rodina

„Margit Osterlohová a Katja Rostová si položily otázku: Jak to, že podíl žen mezi profesory je stále jen čtvrtinový navzdory tomu, že roky tvoří většinu na švýcarských kampusech? Diskriminující prostředí? Znevýhodňující mateřství? Stereotypy? Zčásti ano, ale rozhodně to nebude celá odpověď.“

„Výzkumnice, jedna ekonomka a jedna socioložka, studovaly po dobu dvou let univerzitní statistiky z posledních patnácti let. Práci završily průzkumem mezi deseti tisíci studentů. Z výsledné studie vyplývá, že většina žen se osobně nesetkala s diskriminací. Ostatně dosahují ve všech oborech, nejen v těch humanitních, výrazně lepších výsledků.“

(měkké „vědy“ či pavědy jako gender studies no :nevim:…)

„Také se ukázalo, že muži jsou dnes na pracovní pohovory zváni méně často než ženy i tehdy, mají-li stejnou kvalifikaci. Jenže jsou to ženy, kdo zároveň tvrdí: Rodina je pro nás důležitější, pracovat chceme méně než muži a méně než předešlé generace.“

:mavam: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová