Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jednonohý klokánek píše: Více
Jej ty zas nechapes pointu. Tak asi ti je jasný s tvým super IQ, že někdo kdo má udajne strašně moc žen se nebude vychloubat, že měl rande se ctyricitkou na emimcu
. Pardon, už druhé rande, nechci ti ubírat zivotni úspěchy
@Lorre píše: Více
Vychloubání bylo jen to, že o tom byl důkaz, který jsem ti mohl dokázat přímo tady. Zatímco u předešlých žen jsi moje rande nemohl vidět nebo mít důkaz. Tady ano. A měl jsem rande s tou, o kterou jsi stál. O to víc mě to těšilo ![]()
Příspěvek upraven 29.05.25 v 20:56
Tak tos mě upřímně fakt rozesmála
. Mohu tě naprosto ujistit, že vždycky ohýbas pravdu přesně tam kam potřebuješ ![]()
Bylo prostě krásné, jak jsi se hroutil z toho, že jsem ti ukradl ženu před nosem. Proto jsem to sem napsal. Těší mě tvá bolest ![]()
Co?
Ty si fakt hloupý, to nemá cenu se o něčem bavit. Zkus svou ligu někde v hospode
To je „argument“ ty kuchaři v mekáči.
Tos mi to nandal. ![]()
Jo tak, to vse pak vysvetluje. A ta první před malinou cos tu taky tak 40× zmínil, že ses sesel? Nebo jak ses chlubil tak 3 mesice ze se sejdes jednou s arturii a sirikit?
Nezapomeňme na legendární scénu s posilanim útržku konverzace s merunkou a vyhrožování jak vše zverejnis, to musí být aktivní soukromý život ![]()
Příspěvek upraven 29.05.25 v 21:05
O tomhle fakt nemluvím. Hele, zůstaneme u toho co navrhoval X krat. Nevsimej si mě a já tebe, jednoduchý. Huuuu shhh ui
mas strach že zas bouchne, co?
Neboj se, nic sem neviděl. To tys mi ji chtěla zjevně vnutit ![]()
Kdybys byl znalý internetových poměrů v ČR, tak bych přihodil majora, ale protože nejsi, tak netušíš, o čem píšu.
Jestli jsi fakt kuchař, tak kdybys byl dobrý kuchař, mohl bys vařit u mě na zámku.
To je kódové označení pro pederasta?
Škoda, dobrý kuchař by se hodil, přemnožila se nám v okolí havěť na papání.