Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
30.5.25 17:11

@Lorre no krása, normálně jsem se musela zeptat strejdy Googla. Mně když přijde nějaká básnička, bývá to o prznění všeho druhu. :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
30931
30.5.25 17:16
@Velryba černá píše: Více

Nejsem blázen něco vymyslet, pouzivam úryvky písní :mrgreen:. Par básní sem tehdy napsal akorát pro dve vyvolené, to byl člověk blbej měl člověk pocit že to jsou ony :mrgreen:… teď už bych se takového trapasu asi nedopustil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.5.25 17:21

@Lorre učení zkušenostmi, kdo by něco takového neznal. :D
Jenže já poslouchám převážně filmovou a vážnou muziku, tak ti to nemám jak oplatit. Ale budu přemýšlet, čím bych tě mohla potěšit. :*

• Citovat
  • Upravit
547
30.5.25 17:24
@Mango_Lassi píše: Více

Tohle ze jsou trapasy?

S tim autobusem se mi to taky stalo, ale jak ti mohl vydat jízdenku? Muj autobusak si spletl ze nejede z brna do mejta ale z mejta do Brna. Dvacet minut resil že mu to dává opačný směr. Od té doby jsem se bál jezdit busem 8o Blbec neměl přehozený kartičky za oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30931
30.5.25 17:27

Stačí říct že mě miluješ a říct že jsem nejúžasnější chlap cos kdy poznala, nic velkého :nevim:
Tak to mám rád třeba tudle z takové hudby :pankac:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.5.25 17:31

@Lorre ale no jasně, to víš, že jsi nejroztomilejší čumáček v celé galaxii. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
547
30.5.25 17:32

Co Tě neláká? Vis jak bys potom mohla drbat na fóru? :D Mě už zeny opravdu nelakaji. Myslím si, ze kdybych měl obvyklé dospívání s randenim, byl bych uz od začátku vzorný manžel. Jsem vnitřně vyklidneny a jsem za to vděčný… Téma setkání jsem nadhodil kvůli tomu, že za mych mladých let, se podobně zaměření lidé z fór prostě setkávají. Čekal jsem, ze povíš, že chodíš na kávu s tou a tim, ze srazy se konají tehdy a tehdy… nic vic. Nemusela jsi z toho dělat muj pokus o gangbang. Na to jsou srazy amatérů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30931
30.5.25 17:35

Já vím nemusíš mi to říkat 8)
Tady mas mého dalšího favorita :dance:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.5.25 17:37

@Napraveny tak až tak milenecké téma nežeru, abych se musela kvůli němu s někým setkávat. Spíš jsem glosátor místního dění, pozoruju zvířátka v teráriu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
30.5.25 17:37

@Lorre ty jsi takový nenáročný, stačí tě podrbat za ouškem a hned jsi v lepším rozmaru. :D

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
30.5.25 17:40
@Napraveny píše: Více

Podobně zaměřená úplně nejsem a milence jsem nikdy neměla a nehodlám ho mít, takže v klidu.

A neber si to osobně. Třeba Lorre taky se mnou jít na oběd nechtěl a co jako, nebudu se na něj kvůli tomu urážet :lol: prostě nechtěl a je to jeho právo ;)

• Citovat
  • Upravit
547
30.5.25 17:41
@N0BLE píše: Více

Bohužel toto co jsem napsal teorie není. Je to běžná praxe, ja to viděl na vlastní oči. Nikde, vůbec nikde se o tom nemluví. Vi to jen pár lidí a byla chyba ze to sdíleli se mnou :D Samozřejmě mi nikdo nevěří a tak si to mohu vytrubovat kde chci :D Náš stát je šíleně zkorumpovaný. Úspěch a moc jsou předem rozdělené a můžete se snažit jak chcete. Dveře nahoru jsou uz dávno zavřeny…

Víš proc jsou v Americe dvě strany a ne jedna? Aby se jedna mohla vymlouvat na druhou a mohly tak prosazovat širší spektrum neoblíbených opatření. Nejchytřeji zavedený totalitní režim co na světě je… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
30.5.25 17:44

@Lorre také Lisa…

Načítám video...
  • Citovat
  • Upravit
547
30.5.25 17:44

Myslíš terárium v teráriu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.5.25 17:47

Ty jsi chtěla na oběd s lorreem? Měla jsi říci, ze mu ho zaplatíš… Já stejně chodím radsi do sauny. Obed je nuda a zvláště kdybych kvuli němu jel do brna/prahy. Vzdy je třeba počítat ze se druhy nedostaví a mit záložní plán. Praha - aquapalace, brno Maximus… Ale lepší v zimě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová