Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jednonohý klokánek píše: Více
No sak ano, tzv, uspesni psychopati. Normalnej, slusnej clovek netouzi po moci. Moc ( a prachy, ktere moc generuje), jsou to, co pritahuje psychopaty do politiky, vrcholovy manazment, atd, psychopat miluje moc a cim vetsi haj*zl, tim ma lepsi predpoklady na polit. karieru, umi byt skveli herci, zahrat emoce, rikat lidem, co chteji slyset, umi si zpracovat publikum, manipulovat, lhat, odrbavat, splhat nahoru po zadech jinych, konkurenci znicit, umi delat svinstva bez vycitek svedomi a proto se lidski zraloci umistnuji na nejvyssich prickach mocenske hierarchie.
Příspěvek upraven 30.05.25 v 17:55
@Napraveny píše: Více
Zvala jsem ho a placení nabízela.
Prostě víš jak, nemůžeš být pro všechny sympatický. To je asi normální.
Příspěvek upraven 30.05.25 v 17:57
@Napraveny nesnáším saunu, mám ráda jídlo ![]()
Tvl, proč bych ho měla zvát do sauny, když jsem si s ním chtěla jen dát oběd ![]()
Oběd myslím pouze a jen jídlo. Jen jídlo. ![]()
Příspěvek upraven 30.05.25 v 17:55
@Mango_Lassi píše: Více
Taky nemam rad saunu, to je hruza ![]()
A to si neber nijak osobně, já bych nešel s nikym odsud
. Pro mě je to proste jiný svět který konci tlačítkem na mobilu ![]()
Ale když se jedná jen o oběd, je to naopak zajímavé se sejít s člověkem, který není úplně sympaťák na první pohled. Naživo se lidi chovají obvykle odlišně. Je blbost někoho posuzovat jen podle virtuální zkušenosti. Teda az na me
Ja jsem stejné prase naživo jako tady ![]()
@Napraveny píše: Více
Ale všichni tento názor nesdílí, ani já ne.
Lorre byl výjimka, protože měl hlad ![]()
Já jsem to uvedla jen z toho důvodu, že tady opravdu všichni netouží všechny poznat. Ani já ne.
@Velryba černá píše: Více
Přines, sedni, lehni. Mrtvej!… A je klid ![]()
To jsem řekl za sebe. Treba on má též nějakou slabustku, která by ho dostala… Zkusil bych pro začátek sadlo maso salón, to většinou nic nepokazí ![]()
Ja rad potkávám nove lidi. Měl jsem období kdy jsem chodil jen na pokec s úplně cizími… Je to obohacující a uvolněné…