Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Neboj, treba uz na to neuvidis
Jsi sice mladsi, ale o tolik zase ne, takze uz to taky nebude zadna hitparada ![]()
@zmrzlik píše: Více
Na tebe myslím nahodou často. Když vynáším odpadky, čistím prach, utiram rozlity čaj do klávesnice a tak ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale já nejsem blázen posílat někomu své spore odene fotky ani teď, tudíž to nehrozí. Odkazuji na kvalitní horory místo moji fotky ![]()
Já už na ženský kašlu, už jsem na to starej, nechat sebou pořád takhle mávat - nejdřív hodný, pak jsou zlý jako harpie ![]()
Odcházím nadobro ze seznamovacího trhu. Litovat nemusim, já ne! Já si můžu číst, můžu se dívat na filmy, můžu chlastat,… ale ženy ztratily dalšího jednoho hodného a něžného muže
a budou místo toho lovit blbce jako tady Detsu. Kterej je potom bude mlátit.
No to je už jejich problém, já potřebuju mít nervy v klidu. ![]()
Tak to jsi pak vytrvalejší než ja
Možná by jsi měl zvážit poměr cena/výkon. Hodina denně na miminu, 5 let, to máme 1825 hodin, s průměrnou odměnou 500/h = 912 tisíc korun ušlý zisk. To máme 456 schuzek s prostitutkou po 2000/kus, každý 4. den jsi mohl mit „rande“
Milenky jsou nákladný koníček ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
To by se snad pochlubil, ne? A pri takovém čísle by si to mezi sebou rekly, ne? Stačila by jediná zhrzena, která by ho anonymně proprala v chatu. Tady mit vice milenek, řekl bych, je neřešitelná situace…
@Jednonohý klokánek píše: Více
To budou jen nejake erupce na slunci
Taky mame zrovna s Helmutem krizi
Ale po 6 letech, co by clovek cekal…
Jak rekla ma kamaradka, to uz je skoro na svatbu
![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Ja byl tehdy na amaterech a proběhlo to tam párkrát na skle. Takže jo, nastal určitý presun uchylaku do panenských vod mimina. Ja byl na miminu ještě dávno před tím. Pak amatéři a pak mileneckyvztah. A teď jsem se vrátil jako dobrý holub a vidím ten rozdíl…
Ze slepic i z cibule je alespoň užitek, kdežto meruňky nam rok co rok mrznou… ![]()
Vždyť v pohodě
Přišel jsem z jiného světa
Ja už ani nevím co jsem říkal… ![]()
Ale prd. Kdyby nechtěl zarezy, není excitovaný na sonarku. Tyto pocity moc dobře znám. Mně už je třeba vse co se týče sexu jedno. Ať klidně každý spi s každým, jen mě do toho fyzicky netahejte. Ja jsem od srdce rád, ze se někomu jinému podaří sbalit partnera na sex ![]()
Nemusis posilat spore odene, mohou byt klidne i zcela neodene
Horory ja rada
A vetsina chlapu pry rado posila foto sve chlouby
Casto to je neklamnym znamenim, ze jsou tim padem chodici c…ci
Kdyz uz se tak sami prezentuji
![]()
Nějak tak
Nikdy by mě nenapadlo jentak někam plesknout ptaka. Hele, tedka jsem rozvaleny na gauči jen v trenkach. Je to sexy?
Občas si tak podrbnu koule