Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15570
2.6.25 23:52
@Lorre píše: Více
:mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
2.6.25 23:54
@Lorre píše: Více

A co jointa? Toho si alespon obcas das? :jazyk: :* :mrgreen: Jinak chipsy jsou taky alternativa, hlavne aby byly poradne mastny a kofola…no to nevim, ale kdyz ji milujes… :D Jinak nevim no…budu te muset naucit jist a pit :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
2.6.25 23:56
@Luxusnixicht píše: Více

To už vůbec :mrgreen:. Jsem prostě suchý suchar s tilkem od hořčice :,(. A ještě to musí být kofola s kapkou citronu :dance: a když se hodně hecnu tak si dám ovocného birela, ale to jen občas, abych to neprehanel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
2.6.25 23:58
@Jednonohý klokánek píše: Více

Vubec nevim…posledni dobry horor, tedy spis thriller, byl 610 metru…to bylo dobrodruzo :D Na duchariny tolik nejsem…spis mam rada horory z prirody :jazyk: Ale treba 3:15 je dobre udelanej a to i tu ducharinu snesu…nebo Neuteces, to je taky dobry :* Videl jsi Flowers…? To je docela narez…kamarad mi rikal, ze to musel v pulce vypnout…mne to nevadilo, ale mne nevadi, kdy je nekdo mrtvej, ale nemam rada muceni…i kdyz treba Plivu na vas hrob, bylo taky dobry…ale to bylo zase o pomste a pak je muceni na miste :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
3.6.25 00:03

Vem si prášky voe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.25 00:05

Já nesnesu týrání zvířat ve filmu, týrání lidí kupodivu jo. :nevim: A kdo má rád zvířata, nemůže být zlej člověk (Hitler měl rád svého psa Blondi) :nevim:

No a co se týče toho co ještě nesnesu, tak týrání dětí. Třeba Srbský film byl největší hnus co jsem kdy viděl. Ty dvě scény teda. Jinak by ten film ušel. Ale ty dvě scény…

Takže takovýhle psycha já blbě snášim. Horory všech druhů dobře. Některý jsou vtipný, blbě udělaná umělá krev a tak. :nevim:

Příspěvek upraven 03.06.25 v 00:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
3.6.25 00:06

Slunovrat jsem videla…ale to uz bylo takovy trochu moc psycho :lol: Jeste se mi ted posledni dobou libil horor - Mluv se mnou…to nebylo spatny, hlavne ten zaver…jak ji prejede auto, probere se v nemocnici a pak se podiva do zrcadla a tam nic nevidi…a pak zjisti, ze zemrela…z toho jsem mela husinu. Ja mam rada takovy trochu realny zaklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.25 00:08

Však v každém americkém druhém hororu je na začátku : „Podle skutečné události“ :nevim: a to i když tam pobíhaj dinosauři mezi mrakodrapama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.25 00:10

Po Srbskym filmu byla nejdrsnější asi Volyň… z války. A to ještě ubrali, zapálený stodoly s dětma a tak. Ve skutečnosti podle toho, co jsem četl, třeba vyřezávali ženám děti zaživa z břicha a zašívali jim tam živé kočky… a to se dělo asi 80 a něco let zpět. :nevim:

Příspěvek upraven 03.06.25 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.25 00:11

Já nikoho v životě ještě nezabil vyjma mouchy a pavouků :nevim:

A mam rád zvířátka vyjma much a pavouků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
3.6.25 00:13

Buuuuu 🐄 🐄, nevím proč mi to cpes, me to nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
3.6.25 00:13

Tak deti a zvirata, to vubec… :D
Ale s Helmutem jsme minule koukali na „Bodom“ a jeho to misto zdeseni, rozrajcovalo, protoze tam hrala takova prsata holka a on se na me pak vrhnul :lol: :jazyk:
Jinak pry horory nema rad :jazyk: Radeji dokumenty, nebo fotbal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
3.6.25 00:14
:mrgreen: jo, to je fakt :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570