Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@staleverim píše: Více
Tvůj osud bych si nejraději přečetl, dají se nějak vyfiltrovat zprávy uživatele?
To že nereagoval hned vubec nic neznamená. Ale nic o tom nevím. Jestli jste svoji, treba si jen nechává síly pro boj o majetek…
@aiwwa píše: Více
Myslím, že je to druhý případ.
Udržuje vztah s někým kdo neobstojí ani jako milenec…
@aiwwa píše: Více
![]()
Babičce by se splnil sen. ![]()
A určitě bych to dotáhl nejméně na biskupa. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Ježek ne, ten píchá :think. Počkej u tebe musím opatrně s potencionalnim dvojsmyslem, boda? ![]()
@Jednouchý klokan píše: Více
Je to nechutný, zkazilo mě to chuť k jídlu. Sexem zkažené roury! ![]()
@Josef_t píše: Více
Ale jo, já bydlím se sebou
. Klidně si to se sebou i rozdam
![]()
@Napraveny píše: Více
A ještě do toho budou nutit své manžele! Uvidíš! Ti to budou mít v zadku. Budou to spouštět telefonem, synchronizovaně! ![]()
@staleverim píše: Více
No asi ano, treba ho vydesilo, ze se rozvadis, u chlapa, ktery si najde vdanou milenku, ktera ma okrem neho jeste dalsiho milence, jde neco podobny predpokladat. Prepdokladam, ze u Ajtaka to bylo spis o tom, ze chce mit jistotu, ze milenka neohrozi jeho manzelstvi, chce jen pich, nema k milence city, proto mu je jedno, ze mas dalsiho milence, zapichal si bokem a jde se o dum dal.
Jak se to vezme.
V hodně případech to rozvrátí rodinu a pro ty z nejbližšího okolí to může být pohroma docela velká.
Nevím, co bych z toho měl
. Mi to nic nedává se chlubit
. Navíc bych taky nechtěl ať o mne někde cokoli píše či sděluje
@Lorre tos mi připomněl, jak jsem před lety řešila s lékařem očkování dítěte, napsala jsem zhruba toto: Ačkoli já při píchání neřvu… ehm, někdy vlastně také. ![]()
Jo já už se od tebe taky držím daleko ![]()
@Lorre píše: Více
No my už víme, že jsi Detsa a chceš nás vyhladit, to stačí ![]()
Jsi na prvni stranu diskuse, najdi nahoru „vyhledat v diskuzi“ a napis jmeno nicku, vyjdou ti jeho prispevky v teto diskuzi.
Příspěvek upraven 03.06.25 v 13:01