Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Dobrý neznamená dokonalý.
Výběr pak vypadá:
Dobrý (ucházející) vztah s normálním člověkem, kde láska vyprchala.
Mizerný vztah s nevhodným partnerem nebo partnerkou, kde ovšem chtíč ještě nevyprchal. ![]()
@Josef_t píše: Více
Ovšem nic mezi neexistuje, že ne? Každá zákonitě odchází někam, kde je to objektivně horší.
Ja nejak neverim, ze dobry partnersky vztah muze byt bez lasky. Tvuj priklad dobreho vztahu bez lasky je asi spis vztah dvou kamaradu, kteri se maji lidsky radi a pokud maji deti, staraji se o ne jak dva nejlepsi kamaradi a maji teda dobry kamaradsky vztah?
Mizerny vztah, kde chtic nevyprchal, bych nenazvala dobrym vztahem.
Příspěvek upraven 03.06.25 v 13:09
@Jednouchý klokan píše: Více
Ježíšmarjá a ja zmínil jak Židé vyvražďují Palestince
To půjdu sedět. Zkusím to napravit prohlášením, že Rusove okupují Ukrajinu… ![]()
Ne svoboda uz dávno neexistuje. Kdysi dávno se říkalo ze v demokracii si můžeš říkat co chceš, ale nikdo tě neposlouchá a v totalitě jsi za kecy proti vládě šel sedět… No, podle vseho se začínáme blížit… ![]()
Uz jen chybí pred demokraticky svobodnými volbami začít zakazovat nedemokratické strany
To by se mělo zavést! Chceme přeci svobodu, ne??? Nebo jste komunisti?
![]()
@Lorre píše: Více
A co nabízíš. ![]()
Permanentně naražený Gambrinus, vždy čerstvé uzené, bábovka ke kávičce, velkoplošná televize s předplaceným sportovním kanálem a každý pátek holka na striptýz.
S takovou nabídkou by jsi měl pořád plno.
Ježíš neotravuj furt. Jsem odjakživa veden k tomu, ať si nevsimám bláznů. Nikdy nevíš co udělají
. Navíc mám rád lidi, co mají vlastní názor, ne zasekle desky co jen jedou furt dokola co někde slyšeli
. Nikdy se s tebou bavit nebudu
@Mango_Lassi píše: Více
Posílení pánevního dna? To se neda jinak? Jak muži posilují pánevní dno? To si neco strkají do zadku? Proc by vec na posilování měla vibrovat?
Ja fakt tohle nechápu, podle mě jste jen obdoba čarodějnic co lítaly na koštěti…
Upálit prosím nemravy nemravné ![]()
@Velryba černá píše: Více
No právě - vždy je to někde mezi.
Nikdo neodchází vědomě do horšího, naopak si většinou myslí, že si polepší.
Jak moc je schopen a ochoten vidět realitu je jiná věc.
@Napraveny píše: Více
Až tou p®delí porodíš nějaké to dítě, možná začneš kuličky shánět také. ![]()
@My Melody píše: Více
Je to o úhlu pohledu, nic proti tvému přístupu.
Z mého pohledu je vztah dvou „kamarádů“ pořád lepší než vztah s nevhodným partnerem nebo partnerkou, ale nadmírou chtíče.
Ale to jsme spíš u definice toho co je a není láska, protože to prvotní okouzlení, zamilovanost (chtíč) vždy časem, více či méně, vyprchá.
Myslím, že naše preference se značně rozchází
. Pivo nepiju, uzeniny nemam rád, kafe nepiju, sport nesleduji a nadmerne použité holky mi neimponuji
. Tudíž maximalne si dám občas tu bábovku ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak pokud vztah za nic nestojí, ne vždy se člověk „trefí“ na první pokus.
Tak odcházet za lepším je snadné, protože téměř vše je lepší.
To jsem ještě jako student jel autobusem, vedle stála paní a vibroval ji rozkrok…
Určitě to taky bylo něco zdravotního… léčba hysterie pravděpodobně ![]()