Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31068
3.6.25 18:34
@Luxusnixicht píše: Více

Ok už me to nebavi. Neprud :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.6.25 18:56
@Lorre píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
3.6.25 20:22
@My Melody píše: Více

Holko, ty tomu opravdu rozumíš. Chlap se nechce vázat. To je nejčastější důvod mileneckých románků. Když se chce vazat je poněkud náročnější na věrnost partnerky a na její duševní zdraví, množství dětí, životní situaci… Princ na bílém koni prostě nepřijede aby nějakou vytáhl z krize. Šanci má pouze zena, která má sama co nabídnout. To je normální. Výjimky prakticky nemohou existovat. A jestli to někdo říká, nazval bych to šířením poplašné zprávy…Proboha vemte rozum do hrsti, jak máte děti, zůstaňte s manželem dokud nebude existovat písemná dohoda s milencem, jak to po rozvodu bude… ach jo… vztah není o nikdy nekončící lásce oddanosti a vášni… vztah je práce, odříkání si, hádky, utrpení :mrgreen: a kdo říká opak je snílek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37490
3.6.25 20:30
@Velryba černá píše: Více

Neusnu. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31068
3.6.25 20:33

@zmrzlik hej cum co sem vyrobil :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
3.6.25 20:50
@Lorre píše: Více

Mňam, to bude hostina :jazyk: Až přijde velryba, tak tě okoupeme. Koupila jsem ti pyžamo.

• Citovat
  • Upravit
547
3.6.25 21:03
@My Melody píše: Více

Miluješ= máš rád? Milovat u mě znamená, že kdyby jsi ho molha zachránit tak obetujes vlastní život ani nemrknes. To je nejčastější u vlastních dětí. Na všech úrovních? To znamená co? A v jakém časovém intervalu? Schopnost milovat není a nemůže být o partnerovi ale je jen v nás. Nechápu proč tu pořád dokola radite úplné kraviny. Ideální partner neexistuje a je jen na nás jak se popasujeme s tim co nam na něm VADÍ co bude vadit v horizontu let. A to chce snahu. Vztah je dynamický. Je potřeba spolu růst a řešit problémy. Je to boj. Strašně mně vadí jak lehce to někteří licite. Když už nic tak milovat je nejvíc subjektivní vyraz co existuje. A každý si pod tim představí něco jiného. Neštěstí plynoucí z toho proč já to nemám tak hezké jako moje kamarádka… je neštěstí dobrovolné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29692
3.6.25 21:08
@Napraveny píše: Více

Je vidět, že jsi prozrel. Ideál neexistuje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.6.25 21:10
@Napraveny píše: Více

S tim castecne souhlas…pokud chlapovi nevadi, ze mam jeste jineho, je to prinejmensim divne a je jasne, ze ke mne moc city nema, ze si chce jen nezavazne uzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31068
3.6.25 21:12
@zmrzlik píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2722
3.6.25 21:25

A jsme zas u toho - že to já jsem ten, kdo se nechce citově vázat 🤣. Takže pohnutky Ajťáka mi jsou vcelku jedno. Milenectví je pro potěchu - ne pro plánování společné budoucnosti.
Nehledám/neshledala jsem převozníka ze vztahu do vztahu.

Otázka byla, jestli Ajťák a Kytára jsou ještě na scéně.
Jsou ve větší či menší míře a sondy do psychologických rozborů? Ty jsou mi vcelku putna :wink: 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.6.25 21:30
@Josef_t píše: Více

A co navrhujes? Zbavit se Helmuta? Ale proc vlastne? Z jakeho duvodu? :think: Aby prisel nekdo lepsi…treba jako Andy…? :mrgreen: 8) Helmut neni spatnej, jen je daleko…a kvuli tomu to nevzdam. Ono i tady na emimi, je ostatne dost odstrasujici vzorek muzu, ze si clovek rika, zlatej Helmut :lol: Seznamky ani nekomentuju…a ja uz nejsem zadna 20 leta hvezda, abych jen tak z pleziru zahazovala lasku a chlapa, co me ma rad a cekala, ze prijde nekdo super uzasnej, nejlepsi a ceka zrovna na me :lol: Tak urcite. A ne, v nicem se neplacam…jsem svobodna, mam svuj zivot a tam nekde v dali Helmuta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
3.6.25 21:30

Mě je jedno co si myslíte a co domýšlite. Já svoje napsal. Moje cesta byla strastiplná ale sex nebyl NIKDY účelem mého seznamování. Proto mi ženy připadaly jak co.ury a odcházely s jinými kteří měli sex jako hlavní náplň. Nevím jestli jsi moje zprávy nacpala do AI nebo co a je mi to jedno, ale Tvuj závěr je absolutně mimo. Ja chtěl jednu milenku do konce života. Jo měl jsem období temna… ale i ty sis odskočila… tak ja to udělal 4× no a? Fakt nechápu… Ty jsi taky v první třídě neuměla matiku a přehazuji Ti to? Ja si zažil learning cur.ve nic víc. Zato vy všichni jste se moudří už narodili. Hanba mi. A moje milenky nebyly de.vky. Krom jedné… a je milenka dě. vkou když dva roky ulitne a vystřídá 15 chlapů? Copak zeny v mládí nezkouší? Kolik sexuálních partnerů je normální?

Absolutně mi nerozumíš. Nedokážeš oddělit moji minulost od mé přítomnosti. To že zrovna vás pár má dlouhodobého milence, rozhodně neudava normu. Je mnohem víc krátkodobých vztahů než dlouhodobých…

Moje osvěta není osvěta, jsou to moje zkušenosti. Proč Ti to tolik vadí??? Mám rozsáhlé informace o tom jak to chodí ve světě never a těch opravdu dlouhodobých je zlomek. Možná jedna ku stu.

Já na amaterech nehledal, dělal jsem si tam z osazenstva těžkou zadel :mrgreen:

Ale to je jedno.

Klidně hlasujte, jestli se ozve 5 lidí že mám odejít, odejdu. Nemám zapotřebí někde kalit vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.6.25 21:35

@Napraveny já třeba tomu moc nerozumím, protože nevěra mě nikdy nepotkala, ale zeptám se. Co vlastně nabízíš zajímavého milenkám, aby s tebou byly dlouhodobě?

• Citovat
  • Upravit
15290
3.6.25 21:38
@staleverim píše: Více

Ja to chapu, myslim, ze to beres spravne ;) Jen jsem konstatovala…pac tvuj prispevek predtim znel jako povzdech nad tim, ze se Ajtak stahuje… :? Ja treba vim, ze mit jeste jineho a Helmut se to dozvedet, nas vztah by sel pomalu do kopru…uz by mi nedokazal tak laskyplne psat a jakkoliv se emocne angazovat…to proste chlapi tak maji…malokdo se bude delit a pokud se deli, je jasne, ze to nebere zcela vazne a ma toho pravdepodobne taky vic…u Ajtaka jsem si myslela, ze te rad ma, i navzdory kytárovi…choval se tak…a treba ma ted jen nejakou prechodnou krizi…on se muze bat, ze ted budes chtit vic, i kdyz nechces, ale chlapi tak uvazuji a na chvili zpanikari…ale verim, ze se zase nahodi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová