Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Mám víceméně asi čtyři favority, ale nejsem schopna si z nich vybrat. ![]()
Tobě já věřím všechno, nemám důvod pochybovat. Jsi tu déle a disponujes něčím co se nazývá moudrost. Oro nás mladé nepředstavitelná věc… Jsi nad věcí a siris lásku a porozumění ![]()
@Napraveny píše: Více
Přeeeeesně. Jsem jako Nokia, connecting people. Spojuju lidi.
@Luxusnixicht píše: Více
prdlačky, kdyby nevysedaval u mimina nepotřeboval by masáže… mladý kluk. Ježkovi voči. Ja mival sex rad. Ale nyní uz mi je jedno. Když vidím jak to lidem mrsi zivoty… Si představ že ze sexu jsou prý děti… Jaký svéprávný člověk by si chtěl v dnešní době komplikovat život staranim se o děti. Vždyť ani k moři by nemohl jet, navíc kolik peněz stojí, za to by byla cesta kolem světa s dlouhou zastávkou v thajském bordelu… Lepší nebýt sobec a dopřát si krásného života bez dětí ![]()
@Lorre píše: Více
To ja taky nejlepším kámošum neříkám o ženských… ale skupině anonymních lidí, proč ne?
To soukromí nikoho vubec nenarušuje a utlocitne děvy tu alespoň pochopi jak to chodí jinde..
Tak to jsme dva. Ale v tematu o milenkach se mam bavit o vaření? Milenky občas vaří a občas ne…
Tak mě blokli, víte za co?
Za legraci s HitleroStalinem. ![]()
Tak má tady ještě někdo smysl pro starý dobrý černý humor alá česká soda? A ještě se vymlouvaj na DSA, což je ta ku. revská EU sra.jda co má cenzurovat internet.
Naši zákonodárci to ještě ani neschválili a u Mafry to už platí. Na vše se dá najít paragraf, když se chce ![]()
Někdo to evidentně nahlásil, nějaký píč. us, co nás chce vyhladit asi ![]()
No fůůůůj
teď se budeme bavit o tom, co si tam cpete
nemravy ![]()
@Josef_t píše: Více
Pises, ze zeny opousteji dobry vztah, protoze ho nemiluji. Jak muze byt vztah bez lasky dobry?
Příspěvek upraven 03.06.25 v 12:53