Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6581
7.9.25 12:08
@sirikit píše: Více

Taky o necem podobnem snim a rikam si kde delam chybu…Zatim si to tak uzivam jen s detmi, co uz…
Nedavno jsem byl na navsteve u znamych, a bylo videt jak neznosti se dozadovala ona, on k ni byl chladny… A rikam si, do haje, proc jsou lidi v tomto tak rozdilni, to prece vubec nedava smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107025
7.9.25 12:13
@Andelskej_Satan píše: Více

protože to málokdy klapne oboustranně…je spousta vztahu z rozumu nebo to po nějaké době vyprchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6581
7.9.25 12:14
@Velryba černá píše: Více

To si nemyslim, nekdo kdo ma problem v mileneckem vztahu sem cas od casu zas napise…ale k veci.

Je az desive, jak jsou lidi zavisli na internetovych diskuzich a ztaceji kontakt s realitou a okolim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.9.25 12:15
@Andelskej_Satan píše: Více

No jasně a pak bude po zásluze potrestán.

• Citovat
  • Upravit
24149
7.9.25 12:19

Ja teda hlavně nechápu, jak to mohla být rozchodova schuzka, když se fyzicky videli poprve. To dneska lidi zijou uz jen virtuálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76134
7.9.25 12:32
@Venetia píše: Více

Když se nás příbuzenstvo ptalo, co chceme k narozkám, říkala jsem jim, ať se složí a vyšlou nás dle vlastni invence na nějaký ten prodloužený relaxační víkend.
A sešly se nám ty Velké Losiny, Jezerka na Seči a brněnský Maximus myslím dvě noci + samozřejmě celodenní vstup do wellness resortu, a k tomu pár poukazů na večeře v dobrých restauracích, tak postupně čerpáme. :dance: :srdce: :dance:
Součástí daru je, že nám dárce hlídá psy a dědu, tak hlídací švagrovce vezeme pytlík pralinek z losinské pralinkárny. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37716
7.9.25 12:34
@Lorre píše: Více

Ještě, že to nebylo ve Starbucks, to by hrozilo diplomatickou roztžkou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76134
7.9.25 12:34
@Arturie píše: Více
Že?
Nechápu to zoufalství, vždyť o co reálně přišla? 8o :nevim:
Vypisovacích pošuků jsou plné seznamky, a s leckterýma z nich si i vrzne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107025
7.9.25 12:36

ale ne takto labilni…a to tyhle povahy asi potřebují
S klidným pohodarem by to nebylo ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76134
7.9.25 12:38
@Venetia píše: Více

To máš asi pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29763
7.9.25 12:46

Včera jsme si udělaly s mladší dcerou filmový večer a našla nějaký teenegerovský film Všichni kluci, které jsem milovala nebo tak nějak se to jmenovalo. Prý se to všem holkám líbí. A trochu mně to tento příběh připomíná. ;) Má to asi 3 díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24149
7.9.25 13:05
@marin píše: Více

To zní jako výborný film pro odlehčený vecer. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24149
7.9.25 13:10

Nemám ráda změnu výchozího zadání. Jednou si řeknu, najdu si chlapa na shukani, protože můj manžel to neřeší, nefunguje. I když ho mám rada, sex mi chybí. A pak se zaplete do takových emociálních spirál. Verim, ze si nabila hubu (pro vladima - Malina) dostatečně a ted už si dá bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29763
7.9.25 13:18
@Arturie píše: Více

Jo, to jo. :mrgreen: je to ze stredni. občas se s dcerami na něco podívám. A pak jsem si tady precetla ty prispevky a bylo to v podstate to same. Pres leto byly dcery pryc, tak nez mne zacne skola. :P Seriály ne, na to nemám čas. :lol: ted frci wednesday. ale společně se budeme dívat od příštího týdne na zrádce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
7.9.25 13:32
@xiaxxx píše: Více

Myslím že s ledovým klidem můžeme otočit všecky informace co nám podal a mame realny obraz. Nakonec je to tedy panic, honic teoretik, který s obtizema dostudoval ucnak. IQ bude mít podprůměrné a pracuje v petCentru jako uklízeč (proto ta zmínka se staranim o mysi), pokud tedy není zrovna ošetřován se svou bipolární poruchou :mrgreen:. Jeho penis je stěží nad hodnotou mikropenisu, coz vysvětluje jeho hysterické scény když někdo napadne jeho vysněnou vlastnost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová