Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Taky o necem podobnem snim a rikam si kde delam chybu…Zatim si to tak uzivam jen s detmi, co uz…
Nedavno jsem byl na navsteve u znamych, a bylo videt jak neznosti se dozadovala ona, on k ni byl chladny… A rikam si, do haje, proc jsou lidi v tomto tak rozdilni, to prece vubec nedava smysl.
@Andelskej_Satan píše: Více
protože to málokdy klapne oboustranně…je spousta vztahu z rozumu nebo to po nějaké době vyprchá
@Velryba černá píše: Více
To si nemyslim, nekdo kdo ma problem v mileneckem vztahu sem cas od casu zas napise…ale k veci.
Je az desive, jak jsou lidi zavisli na internetovych diskuzich a ztaceji kontakt s realitou a okolim.
Ja teda hlavně nechápu, jak to mohla být rozchodova schuzka, když se fyzicky videli poprve. To dneska lidi zijou uz jen virtuálně?
@Venetia píše: Více
Když se nás příbuzenstvo ptalo, co chceme k narozkám, říkala jsem jim, ať se složí a vyšlou nás dle vlastni invence na nějaký ten prodloužený relaxační víkend.
A sešly se nám ty Velké Losiny, Jezerka na Seči a brněnský Maximus myslím dvě noci + samozřejmě celodenní vstup do wellness resortu, a k tomu pár poukazů na večeře v dobrých restauracích, tak postupně čerpáme.
![]()
Součástí daru je, že nám dárce hlídá psy a dědu, tak hlídací švagrovce vezeme pytlík pralinek z losinské pralinkárny. ![]()
@Lorre píše: Více
Ještě, že to nebylo ve Starbucks, to by hrozilo diplomatickou roztžkou… ![]()
@Arturie píše: VíceŽe?
ale ne takto labilni…a to tyhle povahy asi potřebují
S klidným pohodarem by to nebylo ono
Včera jsme si udělaly s mladší dcerou filmový večer a našla nějaký teenegerovský film Všichni kluci, které jsem milovala nebo tak nějak se to jmenovalo. Prý se to všem holkám líbí. A trochu mně to tento příběh připomíná.
Má to asi 3 díly.
@marin píše: Více
To zní jako výborný film pro odlehčený vecer. ![]()
Nemám ráda změnu výchozího zadání. Jednou si řeknu, najdu si chlapa na shukani, protože můj manžel to neřeší, nefunguje. I když ho mám rada, sex mi chybí. A pak se zaplete do takových emociálních spirál. Verim, ze si nabila hubu (pro vladima - Malina) dostatečně a ted už si dá bacha.
@Arturie píše: Více
Jo, to jo.
je to ze stredni. občas se s dcerami na něco podívám. A pak jsem si tady precetla ty prispevky a bylo to v podstate to same. Pres leto byly dcery pryc, tak nez mne zacne skola.
Seriály ne, na to nemám čas.
ted frci wednesday. ale společně se budeme dívat od příštího týdne na zrádce. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Myslím že s ledovým klidem můžeme otočit všecky informace co nám podal a mame realny obraz. Nakonec je to tedy panic, honic teoretik, který s obtizema dostudoval ucnak. IQ bude mít podprůměrné a pracuje v petCentru jako uklízeč (proto ta zmínka se staranim o mysi), pokud tedy není zrovna ošetřován se svou bipolární poruchou
. Jeho penis je stěží nad hodnotou mikropenisu, coz vysvětluje jeho hysterické scény když někdo napadne jeho vysněnou vlastnost ![]()