Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Každej chlap občas chrápe, ale tohle není o chrápání.
V tomhle Tess naprosto rozumím: sex a spaní vedle sebe je je něco úplně jiného, usnout vedle někoho taky vnímám jako ještě mnohem důvěrnější, než sexik.
Takže sestěhování do ložnice mi chvíli trvalo, měla jsem pocit, že zas až tak dobře se ještě neznáme. ![]()
Ale krom exmanžela - s tím jsme se rozestěhovali až po cca dvaceti letech (verze pro tisk - chrápal. Realita - už jsem mu nedůvěřovala, neměla jsem ho ráda a spalo se mi vedle něj naprosto blbě), jsem ještě vedle pár chlapů spala: ono je blbý, když člověk vyrazí s milencem na romantickou přesnočku, si vyžádat dva oddělené pokoje, nebo alespoň apartmánek, jakože po sexu každej hupky dupky do svýho. ![]()
@Venetia píše: Více
Ještě jsem si pak vzpomněla na spolubydla při jedné jachťácké 14ti denní plavbě, s tím jsem spala v kajutě na palandě, já nahoře, on dole.
Ale to je fakt čistě jen kámoš, nikdy mezi náma nebylo vůbec nic a vzhledem k věkovému rozdílu a jeho 30 kilům nadváhy si i myslím, že jako chlap byl zcela nepoužitelný.
Takže to se asi nepočítá.
@Lorre píše: Více
Co furt s těma jahodama všichni máte?
![]()
Prostě jahody se šlehačkou v bufetu. A? ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ty ne.
A ty taky nejsi o 13 let starší.
Mě asi neohromí žádné jídlo. ![]()
Jako jo, ráda se dobře najím, a pokud je to fakt dobrota, loudím recept.
Ale že by mi někdo ukázal fotku žrádla a já se mohla přerazit, to se mi vážně nestalo.
Tady nevěřícně koukám, co za fetiš můžou být obyč jahody se šlehačkou. ![]()
Kdyby to aspoň byl etton mess, ale to, podle fotky, určitě nevypadá.
![]()
Teď jsi mě znejistil.
![]()
Ale ten pán je Hodoníňák.
@Velryba černá píše: Více
Díky. Přecházím do etapy „díky za každé nové ráno.“ ![]()
@Honza 12 píše: Více
@sirikit neboj, kominík měl depku půl roku předem, teď už to vypadá, že se uklidnil. ![]()