Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jeee ty si roztomilá, kdyby ti teda bylo 9 ![]()
@Lorre píše: Více
To bych si dala hned
Tak hrozný to s mým manželem ještě není, ale jeden čas bylo. Poslední dobou se na něj dívám jinak, řekla jsem mu nakonec hodně věcí a i tak si mě nechal a odpustil mi. Jestli ho budu někdy milovat jako dříve nevím, ale zkusím to, věřím mu a cítím se s ním v bezpečí a stojí mi za to.
@Lorre píše: VíceČlověče, to slyším fakt často od chlapů
Neboj, jsem na tom podobne…mne Lorre zase rika, ze jsem 16 leta Alzbetka
Takze jsem na tom o trochu lepe no
Ale presne, at si kazdy trhne…kazdej jsme nejakej…a treba Lorre je s tim vekem taky na stiru, jednou je mu 19, pak 30 a pak 50
Tak to mi prijde vic divne
![]()
Ano, jiste…jednou az budu nemohouci, tak budu urcite potrebovat, aby mi nekdo nakoupil, uvaril a tak
Tak pak se ozvu ![]()
Tos tusim presne psala i před rokem, než ses ‚zamilovala‘ do největšího psychouse široko daleko ![]()
@sirikit píše: Více
To nejsou obyčejné jahody se šlehačkou, ale symbol, že na toho člověka v ten moment myslíš a nejsi lína (a stydlivá) to pro něj vyfotit.
![]()
Nojo, je to proces a bude ještě dlouho trvat, jednou jsi nahoře, jednou dole, ale před rokem jsem se mu nesvěřila a myslela si, že bez sexu nepřežiju ![]()
@Lorre Sex nemám a ještě žiju a snažit se musím, mám děti a už nevěřím, že potkám tu snílkovskou lásku… tak musím oživit tu, co byla dříve
Nebo ten proces má nevyhnutelný závěr, neboť ses dostala už po několikáté úplně do stejne fáze
Prosimte, nic mi do toho není a odpovídat na to nemusíš, ale jak je možné, že když se k němu schovávas každou noc do náručí, jak zmizí sex? On ho taky nepotrebuje? ![]()
@sirikit píše: Více
Ježíš, Ty jsi Panna?
![]()
Teda všechno nejlepší
, ale Panna je můj protiklad a ve většině horoskopů je uvedeno, že si s ní nemohu rozumět, což z praxe musím potvrdit. Je ale pravdou, že to byli vždy muži.
![]()