Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.25 20:43
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: a s tou důvěrou to vidím stejně..
  • Citovat
  • Upravit
30838
16.9.25 20:46
@Anonymní píše: Více

Jeee ty si roztomilá, kdyby ti teda bylo 9 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 20:51
@Lorre píše: Více

To bych si dala hned :jazyk: Tak hrozný to s mým manželem ještě není, ale jeden čas bylo. Poslední dobou se na něj dívám jinak, řekla jsem mu nakonec hodně věcí a i tak si mě nechal a odpustil mi. Jestli ho budu někdy milovat jako dříve nevím, ale zkusím to, věřím mu a cítím se s ním v bezpečí a stojí mi za to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.25 20:57
Člověče, to slyším fakt často od chlapů 8o nevím vlastně, jestli je to pro ženu mého věku žádoucí, slyšela jsem tu od některých, že jsem infantilní, já nevím, jsem to prostě já a patří to ke mně a můj muž to má na mně naštěstí rád, ale dost lidem to pije krev, měla bych se údajně chovat úměrně svému veku :nevim: tak ať si trhnou nohou :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
14856
16.9.25 21:19

Neboj, jsem na tom podobne…mne Lorre zase rika, ze jsem 16 leta Alzbetka :nevim: :lol: Takze jsem na tom o trochu lepe no :mrgreen: Ale presne, at si kazdy trhne…kazdej jsme nejakej…a treba Lorre je s tim vekem taky na stiru, jednou je mu 19, pak 30 a pak 50 :nevim: Tak to mi prijde vic divne :nevim: :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.9.25 21:21

Ano, jiste…jednou az budu nemohouci, tak budu urcite potrebovat, aby mi nekdo nakoupil, uvaril a tak :nevim: :jazyk: Tak pak se ozvu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30838
16.9.25 21:25

Tos tusim presne psala i před rokem, než ses ‚zamilovala‘ do největšího psychouse široko daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 21:26
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: 16 je lepší a slyšela jsem, že pak lidi vypadají mladší :jazyk: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
36354
16.9.25 21:27
@sirikit píše: Více

To nejsou obyčejné jahody se šlehačkou, ale symbol, že na toho člověka v ten moment myslíš a nejsi lína (a stydlivá) to pro něj vyfotit. :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 21:29

Nojo, je to proces a bude ještě dlouho trvat, jednou jsi nahoře, jednou dole, ale před rokem jsem se mu nesvěřila a myslela si, že bez sexu nepřežiju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.25 21:34

@Lorre Sex nemám a ještě žiju a snažit se musím, mám děti a už nevěřím, že potkám tu snílkovskou lásku… tak musím oživit tu, co byla dříve

• Citovat
  • Upravit
30838
16.9.25 21:34

Nebo ten proces má nevyhnutelný závěr, neboť ses dostala už po několikáté úplně do stejne fáze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.25 21:36
@jege píše: Více

8o pak tu ale myslíš každou chvíli na nějakou ;)

• Citovat
  • Upravit
30838
16.9.25 21:37

Prosimte, nic mi do toho není a odpovídat na to nemusíš, ale jak je možné, že když se k němu schovávas každou noc do náručí, jak zmizí sex? On ho taky nepotrebuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36354
16.9.25 21:37
@sirikit píše: Více

Ježíš, Ty jsi Panna? 8o :think:

Teda všechno nejlepší :kytka: :* :hug:, ale Panna je můj protiklad a ve většině horoskopů je uvedeno, že si s ní nemohu rozumět, což z praxe musím potvrdit. Je ale pravdou, že to byli vždy muži. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová