Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A já ho mám za rohem, takže je logické, že je to pro mě fastfood první volby, a většinou o třídu lepší než obligátní McDonalds, KFC, Číňané a pod. Již od dob Intersparu, kterému se ale Globus rovnat nemůže, a to jak obchod, tak i restaurace, jsem zvyklý, že to jídlo je tam lepší než v ostatních fastfoodech. ![]()
@jege píše: Více
A jo.
Já mám totiž z mnohaletého milenectví vypěstovanou silnou alergii na hry na něco. Že teď na mě myslí a představuje si, že jsem vedle něj a co by se mnou dělal, kdybych vedle něj opravdu byla.
A takovýto hustě romantický, že se ve stejnou chvíli díváme na stejnej měsíc každý ze svýho konce republiky a tak. ![]()
Vyfocený jahody se šlehačkou jsou přesně tahle kategorie.
Víš, proč si na „jako“ hrajou malé děti?
Protože mají ještě úplně všecko, na co si zrovna hrají, před sebou, a na to opravdové jsou ještě malé a rodiče by jim to nedovolili, nebo to neexistuje.
Jenže já už nemám tolik času a chci věci doopravdy hned. O. k., plány jsou taky fajn, ale plány a „jako“ je úplně jiný level.
Když chci někomu dát jahody se šlehačkou, natrhám, nebo alespoň koupím jahody, ušlehám šlehačku, zapíchnu do toho lžičku a podám mu to. Úplně jiná chuť, než na fotce, věř mi. ![]()
Příspěvek upraven 16.09.25 v 22:28
@Anonymní píše: Více
Já kdybych teda ještě někdy měla spolubydlící vztah, tak by to pro mne taky podmínka byla…mít chlapa a spát v posteli sama mi nedává žádný smysl
@sirikit píše: Více
Tak tahle „velký“, abych si už nemusel hrát a mohl dát někomu něco ve skutečnosti, já už nikdy nebudu.
![]()
@sirikit píše: Více
Tyjo, já stála snad tisíckrát v noci venku zmrzlá a koukala na Měsíc a hvězdy a říkala si, jestli je to vidět i v Praze z toho jeho okna ![]()
@Venetia píše: Více
Ježíš, to mi ani neříkej! Mně stačí jedna kočka - večer se chce mazlit, pak chce se mnou spát, v noci chce pustit nažrat, pak zase pustit ke mě spát, nad ránem zase pustit ven z pokoje a ráno zase pomazlit.
![]()
Vsak ti to neberu…
Jen ja tam proste nechodim
A treba i Pan Plesaty, pokud ho sledujes na Youtube, snidani v Globusu docela chvalil a byl sam prekvapen
Takze jo, muze to tam byt dobre…nemohu posoudit
Kolegyne rikala, ze tam maji super maso a muj tata tam zase jezdi obcas pro dorty
Ja vseobecne kupovane dorty moc nemusim, udelam si radeji doma svuj piskotovy
A nebo od nekoho, kdo je vyrabi soukrome. A pak mam jednu overenou cukrarnu…zkratka Globus nikterak nepostradam
![]()
To jsou jenom děžurní komplimenty, opravdové city projevuji jinak a jenom velice zřídka. ![]()
Já snad vyjedu do nějakého města kde mají globus po tom milionu stránek keců o něm.
No hurá, konečně jsi vystřízlivěla!
![]()
Snad. ![]()
@jege většina tady neví, čto eto takaja děžurnaja 😂
Příspěvek upraven 16.09.25 v 22:42