Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
To je jasny
Dokonce bych i na emimi nechala vylepit parte s napisem - Lorre, jsi v nasich srdcich navzdy
![]()
Láska je slepá! Tys nikdy neviděl reklamu od Kofoly? Nemyslím tu s prasetem.. ![]()
@Anonymní píše: Více
Hmm a ten tvůj manžel je prokazatelně člověk? Jestli si ho nevidela jak si hak terminátor nevymenuje hard disk nebo tak
. Krvácí? ![]()
Tyjo, nedávno jsem mu to při hádce řekla, jestli není robot
Je můj protiklad, ale třeba je to dobře.
Už si milence nehledej
já ti pak nebudu chodit číst emimino do lochu neboť ses zamilovala do největšího brněnského dealera heraku ![]()
Já si milence nehodlám hledat ani omylem
pokud se někdo časem objeví, tak už vím, že ho pošlu do míst o kterých slušná žena pomlčí. Já chci vždycky už jen vztah a člověka, který o mě bude skutečně stát a dá mi to najevo a bude si mě hýčkat a mazlit a nejen o tom žvanit a lhát a hlavně mi nikdy neublíží, to se se mnou raději rozejde. Takový byl zatím jen můj manžel ![]()
Tak on to ruzove nema, to vim…uz jednou se malem rozvedli, az v soudni sini jim domluvili…ale on je vernej a stalej typ, nerad neco meni…je zvlastni, jak jsme si podobni…mel i deti podobne brzy, jako ja, podobne rodinne vztahy, jsme podobne povahy…bylo nekdy zvlastni na nej koukat, poslouchat ho a rikat si, ze presne tohle bych rekla a udelala ja, videla jsem do nej…ale drzela jsem si odstup a mela jsem velke zabrany, protoze to pro me bylo nejak moc a i kdyz jsme obcas laskovali, zarlili na sebe, tak ten odstup jsme si drzeli oba…pokud mu budu taky chybet, urcite se ozve…no on je vlastne podobny typ, jako Andy
A taky ma BMW…a nausnici ![]()
A co pak, kdyz se mu postavis?
Máš pocit, ze dokážeš zjevně narušenému jedinci zasáhnout svědomí, nebo mu cokoli vysvětlit? Na něm si nemáš co vzít, jen si ublížis, případně to udělá on. Fakt bych zvláště v jeho případě volil prachprostou ignoraci… pokud tedy nechceš, aby po internetu nekolovaly tvoje osobní údaje, fotky a zprávy ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A zase neposlouchas starého Lorreho
. BMW = Red flag
. Zas budu muset říkat že jsem to říkal
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To jsem nevěděla
, proto se ti o něm zdá! Jé, to je škoda, že jste si nezačali… když už byli až u soudu, tak to není vůbec dobrý
Existuje vůbec věrný muž s BMW a náušnicí
Bylo by to hezký, třeba se mu bude stýskat ![]()
No, statečná vydržet tu salvu co přijde
a ona jednou přijde, hádat se nemá smysl, není proč a o co…