Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14823
17.9.25 00:14
@Lorre píše: Více

To je jasny :hug: Dokonce bych i na emimi nechala vylepit parte s napisem - Lorre, jsi v nasich srdcich navzdy :,( :hug: :srdce: :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14823
17.9.25 00:17
@Venetia píše: Více

Ty mi pripomnelo pohadku - 12 mesicku.. :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.09.25 v 00:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 00:17

Láska je slepá! Tys nikdy neviděl reklamu od Kofoly? Nemyslím tu s prasetem.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 00:18
@Luxusnixicht píše: Více

Asi jsme synchronizovaný, to je teda dobrý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30808
17.9.25 00:18
@Anonymní píše: Více

Hmm a ten tvůj manžel je prokazatelně člověk? Jestli si ho nevidela jak si hak terminátor nevymenuje hard disk nebo tak :nevim:. Krvácí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30808
17.9.25 00:19
:mrgreen: :mrgreen: tak to mě upřímně rozesmálo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 00:20

Tyjo, nedávno jsem mu to při hádce řekla, jestli není robot :oops: Je můj protiklad, ale třeba je to dobře.

• Citovat
  • Upravit
30808
17.9.25 00:21

Už si milence nehledej :cert: já ti pak nebudu chodit číst emimino do lochu neboť ses zamilovala do největšího brněnského dealera heraku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 00:32

Já si milence nehodlám hledat ani omylem :mrgreen: pokud se někdo časem objeví, tak už vím, že ho pošlu do míst o kterých slušná žena pomlčí. Já chci vždycky už jen vztah a člověka, který o mě bude skutečně stát a dá mi to najevo a bude si mě hýčkat a mazlit a nejen o tom žvanit a lhát a hlavně mi nikdy neublíží, to se se mnou raději rozejde. Takový byl zatím jen můj manžel :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14823
17.9.25 00:34

Tak on to ruzove nema, to vim…uz jednou se malem rozvedli, az v soudni sini jim domluvili…ale on je vernej a stalej typ, nerad neco meni…je zvlastni, jak jsme si podobni…mel i deti podobne brzy, jako ja, podobne rodinne vztahy, jsme podobne povahy…bylo nekdy zvlastni na nej koukat, poslouchat ho a rikat si, ze presne tohle bych rekla a udelala ja, videla jsem do nej…ale drzela jsem si odstup a mela jsem velke zabrany, protoze to pro me bylo nejak moc a i kdyz jsme obcas laskovali, zarlili na sebe, tak ten odstup jsme si drzeli oba…pokud mu budu taky chybet, urcite se ozve…no on je vlastne podobny typ, jako Andy :D :* A taky ma BMW…a nausnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30808
17.9.25 00:36

A co pak, kdyz se mu postavis? :think: Máš pocit, ze dokážeš zjevně narušenému jedinci zasáhnout svědomí, nebo mu cokoli vysvětlit? Na něm si nemáš co vzít, jen si ublížis, případně to udělá on. Fakt bych zvláště v jeho případě volil prachprostou ignoraci… pokud tedy nechceš, aby po internetu nekolovaly tvoje osobní údaje, fotky a zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30808
17.9.25 00:40

A zase neposlouchas starého Lorreho :cert:. BMW = Red flag :cert:. Zas budu muset říkat že jsem to říkal :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 00:41

To jsem nevěděla :mrgreen:, proto se ti o něm zdá! Jé, to je škoda, že jste si nezačali… když už byli až u soudu, tak to není vůbec dobrý :think: Existuje vůbec věrný muž s BMW a náušnicí :think: :mrgreen: Bylo by to hezký, třeba se mu bude stýskat ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.25 00:45

No, statečná vydržet tu salvu co přijde :nevim: a ona jednou přijde, hádat se nemá smysl, není proč a o co…

• Citovat
  • Upravit
14823
17.9.25 01:17
:mrgreen:
On uz to tak neproziva…to bylo spis za mlada…ale uz mu tahne na 50 ;) Podivej Helmut nema nausnici, ani BMW a taky neni v poradku :nevim: :lol: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová