Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14869
17.9.25 01:25
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: Ja myslim, ze i muzi bez nausnice a BMW jsou neverni :mrgreen: A naopak…ale on fakt nikdy nebyl nejakej holkar…nebo teda na me tak nepusobil…ale clovek nevi no… :) Takze uvidime…ja to nebudu hrotit…vybulim se, bude mi chybet, ale nejak to zvladnu. Ale myslim si teda, ze v te praci nezustanu…ono me tam hodne drzelo to benevolentni vedeni, ale to ted odpada, takze mozna konecne udelam ten krok…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3940
17.9.25 05:26

Jak pig. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30130
17.9.25 07:11
@tess50 píše: Více

Hele, když máš mizerný spánek, usínání v cizím prostředí. Vzbudí tě kde co, tak by jsi to měla řešit. Né kvůli nějakému milenci, ale kvůli sobě. Spánek je poměrně důležitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 07:15

@Honza 12 mám to úplně stejně, leda bych se nacpala prášky, což dělat nehodlám.

• Citovat
  • Upravit
6067
17.9.25 07:25

@Honza 12 s tím se nedá nic dělat než jist prášky a na to si nehodlám zvykat. Sice spím blbě, ale bez pocitu nevyspani nebo únavy, takže neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.25 07:40
@Luxusnixicht píše: Více
:hug: ach jo.. já jsem nad tou tvojí prací přemýšlela, jestli tam u vás v té lokalitě jsou vůbec možnosti a když člověk udělá hodně životních změn najednou, tak je to hrozná psychická nálož.. to mám ověřeno :mrgreen: Já si neumím představit pracovat na směny, teda zažila jsem to kdysi na praxi a brigádě, ale mě by to zabilo, ale jestli tobě to vyhovuje a jsi zvyklá být celou noc vzhůru, tak to taky zvaž, protože kolikrát jsou ty pracovní podmínky mnohem horší a kolektiv špatný, ale může to být i lepší :nevim: Taky by ti změna práce mohla dodat energii a když je člověk v pohodě, tak k sobě přitahuje ostatní mnohem víc, třeba by se i ten šéf přitáhl :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23987
17.9.25 07:44
@Lorre píše: Více

Cloveka, ktery te vyghostuje nejvic naštveš tim, ze ti to je jedno. Ze si ho vyhodíš z hlavy taky. A fakt to jde, neni na tom nic sloziteho. Řekneš si, ze tě ten člověk nezajímá a mozek to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14916
17.9.25 07:58
@sirikit píše: Více

Jo to mas pravdu. A hlavne je zřejmě rozdíl v tom, být výhradní milenka a mít milence jako smysl života. A nebo mít svůj život a jeho mít jen jako doplnění zivota na ty hezký chvíle. Já třeba opravdu nepochopím, že když v mileneckém vztahu není někdo spokojený, proč v něm pokračuje a zůstává :nevim:. Chápu to v manželství…Někdy se nedá odejít, důvody jsou různé. Ale milenectvi 8o. No doprčic. Je mi hezky, ok jsem v tom. V momentě, kdy mě to trápí, okamžitě končím. :nevim:. Ale tak každý je jiný a každý to má nastavené nějak no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.9.25 08:22
@Lorre píše: Více

Osobní údaje, fotky a zprávy jsou sice blbé, ale horší je, že Malina má, jak říká jege, silně vyvinutou slabou vůli.
Kolikrát už jsme tady četli „nemůžu tu být, protože…“, a zdánlivě skálopevná předsevzetí, co ona už nikdy nikdy nikdy dělat nebude, aby všechna tato předsevzetí obratem porušila.
Statečných jsou plné hřbitovy, stačí si ujasnit, co je pro mě dobré a držet se toho.
Malina to s Pejrákem nerozpustila ze svého rozhodnutí, ale proto, že on ji opakovaně na veřejnosti i v soukromí odmítl.
Nikdy tu nezaznělo „Miluju Mal, je fantastická.“
Jenom v různé variace na téma „Malina mě miluje, jsem fantastický! 8) “

Ale i přesto, kdyby se tu zas objevil a byl k ní chvíli milej, utáhne ji zpět a můźe hrát jojo znovu, tak dlouho, dokud to bude bavit jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30130
17.9.25 08:43

Láska není slepá. Vybíráš si do koho se zamiluješ, s kým souzníš. koho miluješ proto jaký je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30130
17.9.25 08:48

Tak se žvanilem se rozejdeš snad ty ne? Jsi svéprávná. Proč by se měl on rozcházet s tebou? No tvůj manžel byl zatím jediný fajn. To je hezký. S tím pracuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
17.9.25 08:48
@zmrzlik píše: Více
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.9.25 08:49
@Velryba černá píše: Více

@M_Vladim

S vypětím posledních sil se samozřejmě doplazí někam, kde lze složit hlavu. Žádné polibky na rozloučenou, že se ráno uvidí u snídaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.9.25 08:53
@Josef_t píše: Více

Kdysi před lety jsem se takto občas doplazila do kuchyně a začala vařit oběd. :D

• Citovat
  • Upravit
13943
17.9.25 09:21
@sirikit píše: Více

Je pěkně vidět, že každý to máme nastavené trochu jinak.
Já třeba své vlastní usínání nevnímám nijak důvěrně.

Lámu si hlavu jak to napsat, abych se někoho nedotknul.
Když by žena odcházela bezprostředně po styku někam pryč.
Měl bych pocit, že něco není v pořádku, že to za nic nestálo, že jsem ji zneužil, případně že bych měl nechat decentně na stolku peníze.

Věci mají mít nějaký „dojezd“. I za „rozhodnutého stavu“ by se nemělo odcházet před koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová