Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Správně! A jediný hodný a normální jsem tady já, tak si toho náležitě vážte!
![]()
Jo, a také skromný.
![]()
@Lorre píše: Více
Prosimte tohle vsechno jsou jenom kecy pro nej.
@jege Tak oni jsou i psychopati, kteří jsou hodní a všichni je vynáší do nebes, třeba Ledecká nebo Amstrong, protože se nebojí.. není to černobílé.
@jege píše: Více
To já vím. Ale stejně je to dar, srozumitelně formulovat myšlenku. Mně se to tady často nedaří ![]()
@Monicka36 píše: Více
A je spousta lidí, kteří ničemu nerozumí, nemají dar slova a nijak je to netrápí a rádi plivou žluč ![]()
spousta lidi je na tomhle svete uplne k 💩 ![]()
Je uplne jasny, ze tohle pises jemu. Ze si vypla vsechny komunikacni kanaly je uplne k nicemu, kdyz mu pises sem.
@Fukitol píše: Více
To si nemyslím
vlastně si myslím přesný opak. Každej člověk má potenciál, úplně každý, ale strašně záleží na tom, co ho v životě potká a já to v těch lidech vidím a říkám jim to, jednou jsem objala kolegu, ze kterého vypadlo, že ho dlouho nikdo neobjal a jednou na mě jeden mrkal, že prý mu to ještě žádná nikdy neudělala pusou až do konce, tak tomu jsem se začala vyhýbat, aby to nechtěl po mně ![]()
@Monicka36 píše: Více
Já to teď potřebuju, až sem přijde, tak tahle kytka zmizí. Je mi jasný, že je možné, že si to tu čte, ale taky to tak být nemusí, já taky musela vydržet, když tu psal a myslím, že se fakt držím, na to jak mi je.
Ty jsi tak zlá a vybíravá? Jednoho obejmeš, a na druhého se vykašleš? Co by Ti to udělalo, politovat i toho druhého?!
![]()